Vīrieša etalons oho dāmu aprindās.

Vai ir jums te savi etaloni par kuriem sapņojat un reizi pa reizei virinat viņu profilus smagi nopūšoties ka varbūt viņš kādreiz uzrakstīs un būs iespēja viņu iepazīt tuvāk?Varbūt pašas rakstat kamēr interesets atbild,pat ja aizņemts.Koroče vai aktīvi,intensīvi gribat iegūt savu vīrieša etalonu?Vai pasīvi gaidat dienu no dienas?:))))

Lapsa18  Mans vīrieša etalons ir neizskatīgs mana auguma vīrietis, kura āriene neliecina nemaz par viņa bagāto iekšējo pasauli, kurš atkarīgs tikai no sevis, jo viņš ir spēcīga personība un dzīvē visu sasniedzis saviem spēkiem. Tāds vīrietis ceļ sievietes pašapziņu, cilvēki ,atskatās ,kad viņi smejoties iet pa ielu. Tad ir sekss un nav jādiskutē par dzimumlocekļa lielumu un nevienam nesāp galva. Vīrietim ir jābūt vīrietim!

Epifanija  Nu, tad sāksies - kuram dižākā pāva aste! Dabā iekārtots, jo iespaidīgāks tēviņš, jo necilākas mātītes, kuras krīt uz spalvu spožumu, labs piemērs ir arī vistu kūts..

Lapsa18  Epifānija,tāds bija mans vīrs ,nav ne spalvu un ne spožuma.

VendijaS  Tāda nav. Bet varētu uzrakstīt arī pati, ja rastos interese.

AivarsN  Kad prāts ar dvēseli nespēj vienoties par kopīgu etalonu, tad atlikušais mūžs jāpavada kopā ar Oho.

Epifanija  Tagad sapratu, kur vīrietim iemājo dvēsele, a mēs tad sirdi sirdi... Jopcik!😂

kvarts  Varētu vēl padomāt ka tas talons kaut kā vīriešus iespaido...

DanaL  Atkal visi, izņemot Lapsa18 ar jauku Lieliskā Vīrieša portretu, maļ riņķī un apkārt, nekādas konkrētības.
Mana ideālajam vīrietim vajadzētu būt nedaudz garākam par mani, nedaudz jaunākam par mani ar 35-gadnieka fizisko un garīgo formu, tādu, ar ko kopā var pasmieties, parēkt un arī paraudāt, kurš var uzrakt manas puķu un dārzeņu dobes, saskrūvēt virtuves skapīti, ar kuru kopā vismaz reizi mūžā apskatīt Lielo Kanjonu un Niagāras ūdenskritumu.
Kurš nemaisās pa kājām, kad es tīru māju, jo tajā laikā rada kulināros šedevrus virtuvē; kurš vismaz reizi mēnesī pazūd ar draugiem uz copi vai medībās, lai es varu mierīgi atdoties klačām ar draudzenēm.
Un kurš nezāģē mani par to ka man rosols un kotletes garšo ne tikai ZIemassvētkos.

Jā, un kā teica Lapsa18, viņš ir tik stipra un magnētiska personība, ka viņam nav jācildina viņa locekļa lieliskie parametri, lai man nekad nesāpētu galva.

av2  Dazzaam iznaak, ka ideaals ir...tas viirinnss, no Ventspils. Bet nu jau laikam vairs nee...seedes tak, a?

Kaskaade  Nu kāds ideāls 68os ta gados, halò? Bet jā, žēl Lembi, vecumdienās jāiet sēdēt. Reku pasaules godība, ņeatrekaisja ot sumi i cjurmi. Krīt arī varenie.

PatiesibasKalns  Es zinu, ka ir forši būt afigenās sievietes gaumē.
Galvenais pašam censties nesačakarēt.

Spodris  Mja...fantāziju upes tek

tracer  Viirietim jaabuut kaa jau teicu senaak.ar di kaprio gjiimi un lemberga maku.pat sizets pievilciigs..katra gribeetu kad giimis zaudeejis di kaprio spozumu lai pazuud vecais iignja.ideaali ne?

elsa  Ohujs un vīrieša etalons...sen tā nebiju smējusies. :D :D :D

selnija_  Jā, protams, ir te tādi. Ik pa laikam virinu viņu anketas. Dažs labs gan jau ka zin to. Un kāpēc gan nepavirināt un nepasapņot? To taču neviens nevar liegt.

Piparkuka  Nav etaloni. Taču- ja kāds ieinteresējis ar savu runu (rakstiem), tad viņi paši uzraksta! Tāpēc, ka "fluīdi" jeb simpātijas var sajust arī rakstot, te. Ir bijuši tādi gadījumi.

Piparkuka  P.S. Un noteikti ne vizuāli- teiktais, uztvere- tas ir tas, kas patīk un aizrauj!:)

latgaliete1971  Ko tad te var ieguut ,kaarteejo uzpiseeju ,alkaholiki vai praatotaaju ,kuram attieciibas nav vajadziigas ,kaa piemeeram chris 1986 .Veel iespeeja dabuut sievieshu niideeju ,kuram kafija un bulcinsh nav pa kabatai un visas ir merkantiilas maitas ,kuras censhas uz vina reekina apeest to bulcinu ar kafiju ,grib ziedus, uzmaniibu ,cienu un nenoveertee vina vieniigo iipashumu ,reizeem pat nekustaamo.

Vinnija  Nu, cik var teikt. Lembergs bija simbols. Simbols tam, ka RUS piegādā enerģiju LV. Bet vācu kungi nevarēja nosmelt krējumu un pazemot savus latviešu kalpus, varēja tikai sēdēt slēpnī gaidot savu laiku. Šodien viņi lien ārā. Baltijas galvenā priekšrocība cīņā pret vācu virskundzību -cilvēkresursi, t.sk. krieviski domājošie. Lai šo pozīciju vājinātu, arī smieklīgas filmas LTV no sērijas Krievi nāk. Laikā, kad patiesībā aktuāli ir vāci. Un ir jau atnākuši.

coldlands  Tad Lembergu iesēdināja?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu