Vīrieša etalons oho dāmu aprindās.

Vai ir jums te savi etaloni par kuriem sapņojat un reizi pa reizei virinat viņu profilus smagi nopūšoties ka varbūt viņš kādreiz uzrakstīs un būs iespēja viņu iepazīt tuvāk?Varbūt pašas rakstat kamēr interesets atbild,pat ja aizņemts.Koroče vai aktīvi,intensīvi gribat iegūt savu vīrieša etalonu?Vai pasīvi gaidat dienu no dienas?:))))

CoCoSan  Uz piečuku iesēdināja no tiesas zāles. Ja labi uzvedīsies, pēc nepilniem 4iem gadiem būs arā un oho klāt.

coldlands  Eu nu beidz muldēt, ko tad lamberga onkam te darit, vins ar savu naudu var izīrēt kādas 10 kurtizanes, un viņas gan morāli, gan citādi čakarēt.

Rouzita  Smuks, gudrs, maigs :)

Dvinsky  Te visām galvenā prasība, lai vecis būtu brīvs, nu un nedaudz kāposta vēlams, pārējais pofig :D

Mikko  Te E-Taloni tikai ir...
Virtuãlie vilcéji 🤣

Kaskaade  Nomierinies, lembis jau sen ir pliks kā diegs. Domā viņs būtu atstajis ko kontos, ja vinam pilna mantas konfiskacija 🤣
AivarL, turies, mēs tevi gaidām oho pliko vīriešu rindās

Epifanija  Gan jau kāda ārzemēs banciņa ir piepildīta nebaltajām dienām, tikai vai tās nebaltās dienas ātrāk nepienāks kādam citam, nu piem Latvijas pilsoņiem?😂

jaunkundze  Manam vīrietim jābūt garam, skaistam, gudram, izglītotam, sportiskam, dzīvespriecīgam un turīgam. Tā kā oho vīrieši man raksta, ka tāda vīrieša, kad atbilst manām vēlmēm, nemaz neesot, tad profilus šeit nevirinu. Nav jau jēgas.

Mikko  Tãdus, gudrus, skaistus, izglítotus, garus, sportiskus un bagãtus var meklét zinãtniskãs fantastikas muzejã 🤣
Te tikai viens tãds ir - Dievs oho virsã 🤣

Tekla  Labrīt!Tev taisnība-,varbūt muzejā.Un vai tu domā ,ka tie ,kas meklē sev draugu to nesaprot- saprot.Man bija garāka sarakste-nevienu sliktu vārdu nevaru teikt-sapratu ,ko cilvēks pats saka,ko paņem no citiem,bet kopumā -skaisti.Tas nekas ,ka drusciņ piemelots-salikt vārdus arī ir jāpieprot.
Protams -atmiņas.pieredze. Tikai pēc tam,ja pasaka ,ka tas viss kā neīsts vārds,kurš pēc patiesības raud,to nevajadzēja runāt.Ja nolūzusi atslēga sirds durvīm,ja kļuvis viss kā lietots smaids,tik lēts,tad šķiras un paliek labais.
Un nevajag kārot zvaigznes,neesmu pat domās to pielaidusi.galvenais ,lai laba sirds,labi vārdi un sirdsapziņa ,tad jau sapratīs vai no muzeja ,jeb cilvēku sev blakus ar visu ,kas labs ,vai ne tik labs..Par to ir pašiem jārunā...

Vinnija  Motivēts nabadzīgs cilvēks ir rentablāks, nekā nemīlošs bagātnieks. 1) tāpēc, ka cilvēkam patiesībā nevajag daudz, molekulārais sastāvs līdzīgs austerēm un maksimas garnelēm 2) tāpēc, ka ar lojālu partneri var daudz sasniegt.
ohuja autoritāšu kļūda ir izmisīgi centieni airēt pret ģenētikas likumiem. otra kļūda bija situācijas nenovērtēšana pirms tā sestdaļgadsimta.

Chris1986  Jaunkundze, un to visu tev tavos 40+ gados?? Labais! :D Kurš no klasiķiem bij teicis, ka cilvēka muļķībai nav robežu?

Vinnija  jā, ar gadiem tu saproti, ka drausmīgā mākslas filma par minnu, kura dabūja nevis tādu vīru, kādu gribēja, bet tādu, kurš gribēja viņu, patiesībā ir dokumentāla

Tekla  Chris1986 ?Tas uz mani attiecas?Muļķība..Vai tad es daudz ko prasu....Pasaki-tev ir pieredze.
Mans vectēvs būtu teicis-skaties,meit,lai tas ņēmējs būtu gruntīgs.... ko viņš ar to domāja?

Mikko  Absolúti!
Četrdesmit ir tas slieksnis kad dãmas nonãk pie tã pie kã nonãk... Pie oho atkaríbas un viss... 😌

Chris1986  Tekla, es jau te esmu rakstījis - mana omīte, savukārt, teica: _Ja brauc uz elli, tad vismaz ar pilniem ratiem_

CoCoSan  Vecīt, zārkam kabatu nav. Laikam omei balzāmiņš smeķēja 😜

gunda10  Arī sievietes ir dažādas diemžēl , nu teiksim daļa veči uzvedas it kā te būtu 1995 gads pusei meitiešu dziļš bezdarbs , vai Zviedru laiki kad zemniekiem bija 40 hektāri vai kalpi , tad vienīgie pabalsti un pensijas bija ja 16 gadīgu meitu izprecināja 60 gadīgam saimniekam , gēnos tas sēž diemžēl .

gunda10  Vispār vaina ir mantkārīgās dāmās kas nav pat brīvas , nokaitina večus tie baigi nikni nokaitina brīvās un tās atbild ka nav bagāti , tā atspēlējas vispār filozofu iemesls ir nevis nauda bet dīvainā izrunāšanās jo nevar dabūt aizņemtās kuras te vai nu ākstās vai kaut ko izspiež , aizņemas , veči te ir lai atriebtos normālajām ja viņus atstumj teiksim afēristes , ar afēristēm nedomāju narkomānes ar devu drīzāk interneta izspiedējas kas notēlo neaizņemtas , rezultātā normālās uzzin ka ir galīgi garām un izdomā ka paši nav biezie vienkārši muld muļķības .

Tekla  Es gan te pēdējā laikā esmu ienākus pavisam reti un ne jau ko meklēdama ,bet pieredzes apmaiņā,jo te reizēm ir ko pasmaidīt..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu