Likumsakariba

peec zinatniskiem petijumiem ir noveerots ,ka viriesa etalona meklejumi noved pie pensijas sagaidisanas oho virtualo draudzenu kompanija kopigi lamajot nejaukos vecus ,kuri neizprot ,kur slepjas vinu patiesa laime !!! :):):)

virietis2021c  Feldei. Nopietni? Tikai pasaki, kāpèc vīrieši tik ļoti grib svaigās. Tās pēcklimaksa ņem tie, kas nevar dabūt 20 gadīgu.

PatiesibasKalns  ^^^ šim personāžam līdz realitātei tikpat kā tupus atpakaļ gaitā līdz Ķīnai.. Ar aizsietām acīm..
Nez.. Naktī...

Felde  Te ir cits staasts-llooooti grib....bet kur jums ir taas jaunaas? Gadiem gribat,bet nekaa.... jo taaas jaunas,viiriessu praat-buus tie cellamkraani....cels un stuteess...stutees un cels.... Ha!!! Cik ilgi vinnas kraamesies ap to laikraadi,kurss nopliisis uz pussessiem...? A?
Jaa,sievietes labaak ir vienas....jo skaidri zinam,ka sakariigie ir pie vietas....un pamestie,izbraakkeetie-vazaajas un skalli rej..... Gaida jaunuves....bet kur jums vinnas ir???? kur???taas zirgastes??? Ir pikkis,ir zirgaste,bet-ja nav?-taatad-pliks,nabags,nevajadziigs.....
Un kapec virietis pusmuzzaa neveelas pusmuuzza sievieti?-mees neesam tik stulbas...makaronus nesakarinaasi...un luncinaaties apkaart arii neveelamies,lai tik paceltu kriitosso.... Taatad-jums no mums nekaada labuma! Nellaujamies izmantot! Labaak tocc viena,nevis kaads diivanaa pirdeejs,kuram slinkums kusteeties.... Neesmu radusi pie slinka,netiiriiga un nevariiga.....
Bet,par mani nesatraucies-man ir bijis viss, ko vien var veeleeties! Un arii pamesta neesmu! Un arii nederiiga-nee! :)

Kaskaade  Saķer pieci, PatiesibasKalns.

virietis2021c  Es ņemtu 36 plus tikai, ja viņa nodrošinātu komfortu. Parūpētos par mājām, gatavotu un pienestu aliņu, kamēt Netfliksu skatos, ne bojātu garīgo ar stulbām prasībām un runām.

Felde  Re-luuk jusu probleemas-jums vajag lai apkalpotu,qpmierinaatu,galvenais lai passiem nav jaapakustas! Jaa-tam pusmuuzza sieviete nederees-neesam tik stulbas....
Tikai atceries,arii jaunas sievietes reiz pieaug! Un,ja vinna stipri jaunaaka-pametiis veci....apniks pazemoties! Un luuk-te pilns ar pamestajiem...
Salikaas visas atbildes uz jautaajumiem!
Turpiniet! Un buusiet vieni! Pat beerni jus pamet,nekontakteejas! Idioti nevienam nav vajadziigi!

virietis2021c  Jaunākas dēļ varu pats savu aliņu atnest. Es sievai no ritiem vāru putru, lai viņa var gulēt līdz attālināto lekciju sākumam 10.30.

CoCoSan  Vēeeee. Tuliņ apvemšos no putras, ko var piedāvāt vecs onkulis. Visticamāk viņš arī rokas nav mazgājis pēc grābstīšanās ap krānu pirms putras vārīšanas.

Vinnija  Nav reta parādība, ka dāma piesaka sevi saitā caur PA Attiecību sadaļu, un tepat arī paliek. Vēl trakāk, ja tas notiek ar kungiem un nebūt ne tiem nelikvīdākiem, quite an opposite. Oho=akacs!

Vinnija  Tas laikam bija 1 no spilgtākiem uznācieniem

Mikko  Jaunules atradušãs!
Ej tã drapes iedzert 😏

tracer  Vinnij.nedzer vairs..nebojaa aknas..arii feldei shodien krenkiitis uznaacis..pilnmeeness?

Felde  ...man krenkkitis dziivee bijis reizes 2-3.... Nepriecaajies,man iet labi! :)

tracer  Zeel felde.biju cereejis ka tev suudiigi..man prieks kad kada no oho tiek izhipodromeeta

virietis2021c  Nē, viņai ļoti garšo gan manis gatavota putriņa, gan skabētie gurķīši un kāposti. Turklāt mājas olas ir mājas, ne veikala inde.

Mikko  Šitãm te vajag citas olas!
Ne mãjas, ne veikala!
Un vél lai kãds piepaceltu nošlukušãs miesas... Nu vismaz ar uzslavãm!

La_m  Vistas uz balkona. Par mājas olām tikai nostāstos dzirdējuši. Jaunuvēm nav vajadzība pēc sašļukuša onkuliņa. Vienīgi sašļukušais onkuliņš uz ko jaunāku var cerēt, ja viņam ir ļoti biezs naudas maks!

Mikko  Nu te jau visas jaunuves un jaunulíši 🤣
Vai tad ne tetestoronu vezuvi? 😏 😂

tracer  Bet vai vecaas tantes ir gatavas maksaat jaunam kumeljam?nav dzirdeets..skoopas laikam...a juus onkulinjus lamaa ka kuukas nepeerkot..

La_m  Nekur nemanīju, ka tantiņas jaunos neiejātos kumeļus meklē! Onkuliņi gan te aktīvi neapjātas ķēves meklē, bet iznākumā paliek vieni. Atliek sprauslāt pa labi un kreisi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu