Likumsakariba

peec zinatniskiem petijumiem ir noveerots ,ka viriesa etalona meklejumi noved pie pensijas sagaidisanas oho virtualo draudzenu kompanija kopigi lamajot nejaukos vecus ,kuri neizprot ,kur slepjas vinu patiesa laime !!! :):):)

Kaskaade  Par to maksāšanu onkuļiem tracers laikam saskatījies rozamundes pilčeres ekranizācijās. Skarbā realitāte ir tāda, ka pat vissliktākajā dienā meilkastē iebirst vismaz viens "caukāietsexugribi?"

Vinnija  bet cik ir jāmaksā, tracer?

Marita  Atkal tas pats. Nu nevar kāds svaigu tēmu ielikt. Lai ir kas jauns.

Tessa  skatos uz histerisko onkuli Mikko un man uzreiz bilde acu priekša:
sež Mikko na lavočke, puķaina flanelju halatiņa, priekšautiņa, cope un brilles, un katru garamejošo, no podjezda iznakušo, falceta pavada:
prostitutka!! narkoman!! atkal pie miiljakas, maita tads!! paskat, paskat, papeži viņai, ta kajas liikas, vel papežos!! ka tad, makšķeres viņam, dropees tagad triis dienas no vietas vismaz! un šitam kads džips, nu ne jau godiiga celja nopelniits, gan jau blakus Lembergam sedetu, ja prokurors pacenstos!! TPFU!!!

apmeram. smiekliigs pacients.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu