Vai jūs potētos ar Sputnik vakcīnu?

Vai jūs potētos ar Sputnik vakcīnu, ja tā būtu jums pieejama jau rīt? Vai arī mums no Krievijas neko nevajag - ne viņu gāzi, ne benzīnu, ne elektrību, ne hokeju, jo viņi mūs bija 50 gadus okupējuši? A kāpēc tad mēs pērkam vācu preces, kas mūsu bija 700 gadus okupējuši?

kvarts  Sputņikam ticība lielāka kā Pfizeram....

JOHAIDI21  Ja kādam ir garaicīgi,tad var palasīt informāciju -"https://sitelogik.ru/grigorii-mairanovskii-kak-doktor-smert-iz-nkvd-izobretal.html "
Man kaut kā ir pārgājusi vēlme uzticēties tiem zinātniekiem un mediķiem. :-))))

miers2  Traki ne, ja vakcīnu nākas izvēlēties uz ticības pamatiem :) Bože moj! Bet nekā gudrāka jau nemaz nav. Un vēl trakāk, ka tas bezkaunīgais vīruss mēdz krāpties un mainīties. Jau tagad dzird klusas runas, ka esošās vakcīnas varētu piemērot arī jaunam cida veidam, bet sadurties līdz vasaras vidum taisās ar šīm pašām. Vai man vienam šķiet, ka šī špricīte nemaz tik labi nedarbosies un mūs drīz aģitēs vakcinēties ar nākamo, uzlaboto

Vinnija  Sputnik=Astra Zeneca~Ebolas vīrusa vakcīna. Visagresīvākā vakcīna, kas iejaucas vakcinētā cilvēka genomā, 1% gadījumu uz palikšanu. Ar krieviem te nekāda sakara. Krievi-vakcīnas sintezētāji ir uz vienu roku ar nopirkto pandēmiju, ķīnīzeriem un usa kapitālu, bet tajā pašā laikā krievija ir vienīgā/redzamākā pasaules valsts, kur veidojas aktīvu, izglītotu, drosmīgu protestantu krāterīši. Un pirmo reizi priecājos, ka esam krievijai tik tuvu. Citiem komentētājiem gan jādzer sirdsdrapes, ka nenojauc musturi

janisb  Tik traki izmisis neesu, lai ar tik vecu tehnoloģiju vakcīnu potētos. Dīvainā kārtā krievus tā īsti ar viņu nepotē, vismaz pagaidām, dod citiem muļķiem uz sevi testēt...

Mikko  Nah visas vakcínas!
Jãlaiż viss pašplúsmã..
Vãrgie atstiepj kãjas un miers mãjãs. 😌

gobis  ar tām vakcīnām uzmanīgi,
večiem mainoties
orientācija ...

Spriditis1975  Dotajā gadījumā uzticētos krieviem (vispār jau daudzos citos gadījumos arī). Bet kā zināms, pēc jebkuras vakcīnas pēc gada un vēlāk līp vairāk citas zarazas, cilvēks cieš, tic, bet citi smejas par muļķiem un rauj naudu.

Mikko  Onkuliniem pofig! 🤣
Jaunajiem testesteroniem gan Hana!!!
Uz pussešiem lídz múža galam! 👌

mairita1971  Nesaprotu,ko Jūs te ņematies.Pienāks rinda un potēs ar to,kas būs iepirkts.Tā kā mums būtu ļauts izvēlēties.Bet organismam viss svešais ir slodze.Var pienākt brīdis kad vakcīnu potēsim kā insulīnu.

typhoo  700 gadi ir paaraak sen. 50 gadi, ne paaraak
Tas ir apmeeram taapat kaa faraonu kapenes driikst rakt valjaa, zinaatnes, vestures vaardaa, kameer savas vecvecmaaminjas nee. Taa buus kapu apgaaniishana.
Viss ir galvaas!

Mikko  Nu es pagaidíšu lídz trešajam vilnim! 🤣

Cerinju_Peeteris  Šo var dzemdēt tikai C-19 saēstas smadzenes: “A kāpēc tad mēs pērkam vācu preces, kas mūsu bija 700 gadus okupējuši?”

VĀCI un 700 GADUS un OKUPĒJUŠI :D

av2  Nee.

LaskovijMerzavec  Protams, ja krievu valoda ir vienigā svešvaloda, kuru saproti, tad smadzenes tiek barotas tikai ar krievijas propogandu....

Par krievu spējām - krievi nav varejushi mašīnu uztaisīt....lada (kas nemaz nav krievu orginalā) kā ir pecpusē, tā ir

coldlands  07:50 tak viņiem vēl tagad pilpli dirst iet āra, un ūdeni nes no akām mājas, pat drēbes upē mazgā...😂

Dvinsky  @JOHAIDI21 - par tādu vakcīnu tiešām nekas nav dzirdēts, tāpat kā nav dzirdēts par masveidīgu neauglības vilni, ko šāda vakcīna būtu izraisījusi

JOHAIDI21  Es manipulēju vienīgi ar informāciju,kura ir pieejama publiskajā telpā. Nevajag jau panākt masveida neauglību.Vienkārši sievietēm sāk dzimt vairāk meitas nekā puikas līdz ar to veidojas demogrāfikais disbalanss un nav etniskās pēctecības.
Manī izraisa smaidiņš par Silikona ielejas demogrāfisko situāciju,kur sieviešu un vīriešu attiecība ir 1:73 !!!!! Protams tas viss ir mākslīgi radīts.
No ārzemju presesslejām var iegūt informāciju,ka pietiek ar vienu injekciju,lai cilvēkam pazustu agresivitātes sindroms. Tāpat esot radīta vakcīna,kura rada nepatiku pret alkoholu(uz visu mūžu) !!!
Tādi nu ir tie mūsu "izcilie zinātnieki",pasaules pārvaldītāji.

quimera  Cik zināms Lv bija arī Polijas un Zviedrijas sastāvā. Pareizāk sakot šī Zeme. Tik pat labi tā varētu būt joprojām Livonija. Katrā ziņā labāks nosaukumus. Livonijas konfederācija. Kā apvienojums visiem reģioniem. Vismaz es gan nomainītu nosaukumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu