Vai jūs potētos ar Sputnik vakcīnu?

Vai jūs potētos ar Sputnik vakcīnu, ja tā būtu jums pieejama jau rīt? Vai arī mums no Krievijas neko nevajag - ne viņu gāzi, ne benzīnu, ne elektrību, ne hokeju, jo viņi mūs bija 50 gadus okupējuši? A kāpēc tad mēs pērkam vācu preces, kas mūsu bija 700 gadus okupējuši?

fargo  priekš kam man vakcīna?

av2  Varu sadereet , ka peec gtadiem 5 par ssiim "glaabjossjaam vakciinaam" buus pavisam cits staasts.

Vinnija  žēl, ka plaisa starp augšām un apakšām. citādi sen būtu pierakstījuši statistiku, kādu vajag, un augšas būtu tikušas pie EK mlrjd-iem.
kāda ainava mūs kā vacu koloniju sagaida nākotnē? mežu nav, ir tikai parki (ar videonovērošanu), dzelzceļš pārklāj visu teritoriju līdz max 20 km atstarpēm starp stacijām, teritoriju vienmērīgi aizņēmuši turīgie vācu pilsoņi, latviešu/krievu biznesi vairs nepastāv utml.

Vinnija  Paturpinot iepriekš rakstīto. Aizmirsu pateikt to, ko daudzi no mums, ceru, vairums, sāk pamazām apjaust-mēs savā zemē dzīvojam pēc vācu (=es) oligarhu rakstītajiem noteikumiem (ne jau vācu vnk tauta sacerēja prasību regulas, piemēram, pārtikas produktiem utt)
Un kaut kādā brīdī kolonija saprot, ka ir apjāta. Ka makšķeres (biznesus) metropole vācija=es, sistemātiski atņem, vispaklausīgākajiem vergiem izdalot zivis.
Dižie bavārijas &Co plānotāji šim brīdim jau ir sagatavojušies, dāsni atbalsot policejiskas kolonijas valstiņas izveidi

Tā ka...lūdzu, paskatieties uz big picture, un nesmejieties tik ļauni, kad līkdeguņi stiepj uz sārta vietējos ķoniņus.....Lemberga aizvākšana ir sinonīms ostu pārņemšanai un tirdzniecības ar krieviju radikālai izbeigšanai. Ja līdz tam tas tika īstenots vien baltos cimdos, starpnacionālā kūdīšana, sankcijas, pankcijas.....tad te nu būs Labrītiņ
p.s. varētu latvieši reiz iemācīties pildot svešvaru pavēles viens otru iznīcināt pa jokam, a? nu tak skaidri redzams, ka šajā nostūrī vnm dominēs krivijas ietekme, un ja īsu brīdi spicē friči, tas ir tikai tizlas plānošanas un iepriekšējās rus vadības nopirkšanas rezultāts
kauns

Epifanija  Iepotēs jums onkuliņiem sputņiku tad redzēsiet kur vēzīši ziemo, pat pavasaris nepalīdzēs un zirgastes!😂

AivarsN  Pati slimība apdraud tikai 0,03% sabiedrības. SputnikV, pēc oficiālās informācijas, rada jūtamas blaknes 10% vakcinēto. Un tas ir tikai sākuma stadijā. Kā samazināsies imunitāte pret citām slimībām, kā iespaidos veselību nākotnē, atliek tikai minēt. Tad cik jābūt slimam ar galvu, lai vispār piekristu vakcinēties pret tik nevainīgu slimību? Gripa ir tieši tik pat bīstama, jo tieši to tagad visbiežāk uzrāda pozitīvais testa rezultāts. Tad kāpēc gripas ierobežošanai nevajadzēja ne maskas, ne distancēšanos, ne mājas arestus? Vai bija pārāk maz brīvprātīgo uz vakcinēšanos un lielajai Farmai maz ienākumu? Tāpēc tagad tik plaši izvērsta reklāma, ar marionešu valdību un masu mediju iesaistīšanu. Bet pats galvenais kovidšova aizsegā, atņemt cilvēkiem īpašumus, tiesības un iespējas pašiem gūt ienākumus. Pietiekams aitu procents sabiedrībā, nodrošinās parazītiem iespēju, visus padarīt par vergiem un sadzīt koncentrācijas nometnē, ar vakcinēšanu un citām indēm, samazinot skaitu līdz minimumam. Pirms vakcinēties, vispirms vajag ieskatīties spogulī, vai tiešām tur redzams cilvēks.

av2  Nu, vaaciessiem .....neizdevaas ar tankiem, nu izdodaas ar citiem panneemieniem, izskataas.
Naakotni arii , ko lai saku, nedomaaju, ka gluzzi nu visa Latvija buus parks kautkaads. bet nu centraalaa daall, Riiga, taa tuvumaa, gan jau , ka izskatiisies pamatiigi savadaak, ar laiku.

Vinnija  av2, Latvijas meži ir izvaroti.Iznīcināti, pieklājīgāk. Aborigēni izrādījās pārāk jutīgi uz krāsainiem papīriņiem, lai spētu ilgtermiņā kā nācija izdzīvot.

Cerinju_Peeteris  Vinnija vai nu Tu melo vai vnk duma:
.. situācija ir pretēja — 1935. gadā Latvijā bija 1,747 miljoni hektāru meža, bet 2015. gadā jau 3,356 miljoni hektāru — meža platība ir pieaugusi apmēram 2 x.

Jurij__1962  es nepotēšos brīvpratīgi
un es piekritu cinnija - baļķi tikai ved un ved no mežiem lielas kravas mašīnas, visi šie meži kuru palikot 2 reizes vairāk nekā bija ir tikai uz papīriem

AivarsN  Ulmaņa laikā mežus drīkstēja izcirst tikai tik, cik tie reāli spēj ataugt. 90-jos šo normu sāka pārsniegt pat vairāk kā divas reizes, kā rezultātā mums praktiski vairs nav pieaugušu mežu. Tāpēc ķeras klāt jaunākiem kokiem. Ko tas līdz, ka platība lielāka? Tas papildinājums pamatā radās no ar krūmiem aizaugušajiem tīrumiem. Mežs jau nav labība, kuru novāc katru gadu. Vērtīgākajām koku sugām jāaug 120 gadus. Ir izzāģēti meži, kurus vajadzēja zāģēt tikai nākamajai paaudzei. Lai glābtu situāciju, 10-20 gadus vispār nevajadzētu zāģēt nemaz. Bet kas tev deva. Ne tikai nepieaugušos kokus turpina zāģēt, bet pat visus zarus sasmalcina šķeldā. No kā barosies jaunais mežs? Varbūt katru gadu ar helikopteriem minerālmēslus kaisīs virsū? Ņemot vērā to, ka dēļ masku valkāšanas, smadzenes tiek sliktāk apgādātas ar skābekli, tad drīz ne tādus vien brīnumus pieredzēsim.

LaskovijMerzavec  Vai drīkst iepazīties ar orgināliem, cik tika izcirsts Ulmaņa laikā un cik tagad tiek izcirsts?

Vai mēs atkal stāstam par nozari, tikai vispārīgus viena tante teica, vai viens statisja, ka visu var ekologisi izaudzēt:)

Cerinju_Peeteris  Laskovij ar to kungu nav vērts striideeties :) vinjsj nespeej un neprot lasiit :D vinjam vnk vajag lai viss ir slikti citaadi vinjsj nespeej attaisnot un pamatot savu nozjeelojamo eksistenci :D

AivarsN  Spriežot pēc niknajiem komentāriem, paši jau tos mežus laikam būs notirgojuši, neremdināmas alkatības vadīti.
Vai tiešām tik sarežģīti internetā atrast dokumentus? Es jau sen iepazinos ar tiem intereses pēc. Eju tālāk. Protams, ka okupētā teritorijā viss kļūst tikai sliktāk. Teritorija izlaupīta, tagad sākas atbrīvošanās no pamatiedzīvotājiem. Bēdīgi, ja klapes uz acīm un nešaubīgi tic okupantu ideoloģijai. Bet vēl sliktāk, ja tiem kalpo, kļūstot par savas zemes un tautas nodevējiem.

Mikko  O!
Pasaules valdnieki 😆
Sputniku un Astročku Jums pécpusé lai pavasara testesteroni pierimst... 😌

Piparkuka  Man no Krievijas visu ko vajag, arī pašu Krieviju.
Taču tikai ne vakcīnas, kas vipār ir nezin pret ko, ar nezin ko iekšā....
Tagad Kuba rada jaunas vakcīnas un tās jau varētu būt OK, vismaz kaut kas zāļu veidīgs, jo Kubā ir vislabākā medicīniskā aprūpe pasaulē. Tā ka....

daris  Nevienam nevar ticēt . Statistika vai / un oficiāli pieejamā informācija par to Covid 19 sērgu domājams ir vienkārši PROPOGANDA un meli .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu