Kas pēc savas dabas ir atriebīgāki?

Kas gadiem kaļ plānus,lai atriebtos?Vairāk raksturīgs sievietēm,vai vīriešiem?

saulite34  mīkstā burkāna onkuliņam arī neviens neko vairs nedod,varbūt žurkas kungu palūdz,lai tev iedod,kamēr vēl jūs abus tā neapmierinātība un žults nav piebeigusi.

av2  Nezinu, kas varaak atriebjas. Ja nesstimmee kopaa, sskkiraas, kaapeec buutu jaatriebjaas?

tracer  Man jautaajums rodas..vai driikstu saukt sievieti par stervu vai auku ja redzams ka oho portaalaa ienaak kaa uz darbu? Un vai ir taisniigi ka es teereeju laiku sarakstoties ar taadu?nezinot to ka vinjai tik pamuldeet vajag?

Felde  😀neesmu ne atriebīga,ne ticīga,tomer ticu-katram pec nopelniem.👌
Neesmu jutusi sieviešu atriebību,nu vismaz,pret mani vērstu,bet zinu vairakus vīriešus,to starpā-pat mans brālis...(lai cik tas skumīgi neliktos...) 🤕 Kuri šķiroties,vērsa atriebību uz bijušo un berniem...da es...neko viņa nedabūs...da kādi alimenti...ko viņa bez manis...viņa vel līdīs un lūgsies...
Jā,zinu šādus viriešus,kuri ir tik atriebībi....mūža garumā...
Un ko iegust? Bernu nicinājumu....parādu piedzinējus... Un naidu,kas grauž....naidu pret sievietēm!
Tieši tapec bieži pieminu-ja vīrietis ir pamets....varbut pat 2-3x.... Pa gabalu no tada! Un šādu sieviešu nicināšanu šeit izrāda katrs otrais!

Virgo  Runājot par atriebību, sievietes piedod gan mīlestību, gan naidu...tas ko sieviete nespēj piedod, ir vienaldzība....nu ja tā dikti gribas, tad tā arī ar atriebjamies...:)

DanaL  Te visi tādi balti un pūkaini - "es ne..., es ne...". Tikai tie citi :D

CoCoSan  Hohooo, nav vēl dzimis tāds vīrietis, kurš varētu sacensties ar sievieti atriebības plānos. Tur visas musulmaņu asinsatriebības kā kulta tradīcija nobālē naidā degošas sievietes priekšā.

Vinnija  Atriebjos tad, kad nasta kļūst nenesama. Palīdz, ne tik daudz emocionāli (nesvarīgi), cik piebremzē nelieša/nelietes tālāko daiļradi, jo nu viņam(viņai) ir pavisam citas problēmas, ko risināt, līdz ar ko nelietībām mazāk iespēju. Tāda racionāla rīcība tā ir. Virgo, tev gan "paveicies" ar psihiatra klientūru))

virietis1973  23.13 Pareizi jau te laikam saka,atkarigs no cilveka emocionalitates.Tatad,kušetē histeriskās vislabākās,pofigistes atkal nekam nederigas.Teoretiski sanāk,saulite34 ar Felžuku gultā pašas labākās un sit pušu visas šitās pautainās riekskodes:)

Vinnija  aber lūdzu, vīrieti, tās ir tavas cilvēktiesības, gulēt ar brīvi izvēlētu sievieti, kura arī to grib (nav mazsvarīgi). bonuss tusējot ar vecu mauku ir arī tas, ka ienaidniekus neiemantosi, jo nevienam nahren viņa nav vajadzīga. Arī visas sievietes saglabāsies draugos, jo, būsim godīgi, uz komisku apkaltušu tanti tur daudz ņe parevnuješ.
vajadzīgas ir vecas grāmatvedes un jaunas mauciņas un labi būtu pozīcijas nejaukt.

virietis1973  09.11 Nesaprotu,ko tu centies pateikt?Ka ari esi sirēna gultā?Beidz,tev nav laika paest un pagulet,kur nu vel ar kadu gulet.Aizmigsi vel uz veča.

MrAction  Tas vairak raksturigs ir psihopatiem, talak jau nav svarigi sieviete ta ir vai virietis.

av2  Tiiri intreses peec, kaa taadas "atriebiibas" straadaa iisti? Ko juus daraat taadu ...atriebiigu, pretiigu, saapiigu bijussajam, ssai ? Nu, pamaaciet, varbuut noder dziivee....Godigi pasaku, man nav ne jausmas.

Vinnija  Atriebība var būt perversa, kad organizē pasākumus nolūkā , kā jau te uzstājīgi čukst priekšā, sāpināt upuri. Bet atriebība var būt arī lietišķa, kad tā ir instruments temīdas aklās zonas apkalpošanai, un tikai.
(Nu, tas tikpat kā ir atšķirība starp mauku un prostitūtu. Pirmajai tas ir dzīvesveids, otrai čista darbs.)

Lūk tāpēc vāci, kas šodien slepkavo latviešu/krievu biznesus, tik ļoti pievēršas tiesībsargu algām un videonovērošanas ierīcēm savu piparbožu pilsētās.

CoCoSan  Labi, nomierinies. Neeksistē taisnīgās atriebības. Vienīgais tiesnesis dzīvo debesīs un blaktij cilvēkam nebūs ložņāt viņa kompetencē.
Klau, kas tev tur vislaik ar tām maukām un prostitūtām? Galīgi vairs netiec galā ar konkurenci?

Epifanija  Atriebība ir savu emociju un dusmu novirzīšana pareizā gultnē 😜

Chris1986  av2, kad nelaikā pārnāksi mājā un ieraudzīsi savu mīļoto sievieti gultā ar citu vīrieti, tad jau dabiskie atriebības instinkti ieslēgsies automātiski un nebūs vairs ne jādomā, ne jājautā, kā realizēt atriebību. Tevi vnk dzīvē vēl pasaudzējusi no šīs mācībstundas

Epifanija  Tak liecies uzreiz blakus abiem gultā un piepildi visus savus slēptākos sapņus trijotnē, ne visiem tāda laime spīd!😂

av2  Slikta uzvediiba. Nelaika maajas parnaakt nevajg. Muusdienaas tak visiem telafoni kabaataa, nu pazvani, ka ...esi jau liftaa. Un arii ssaujamierochus nevajag tureet maajas.

Kaskaade  Nav izdomātas saldākas un efektīvākas atriebības kā ignòre. Nekas cilvēku tā nenogalina kā neziņa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu