Kas pēc savas dabas ir atriebīgāki?

Kas gadiem kaļ plānus,lai atriebtos?Vairāk raksturīgs sievietēm,vai vīriešiem?

Vinnija  Visparadoksālākais, ka turēšana neziņā reti ir atriebība. Drīzāk neizlēmība. Neziņā turētajam kāds ir par milimetru priekšā. Piešaujot koksu, apdzenams.

Aina_Ko  Par ko vispār vajag atriebties? Pietiek uz visu pareizi noreāģēt.
Sarunāja randiņu un neieradās uz to? Ar tādu vairs nekomunicēju.
Izbesija un apnika? Parādi durvis.
Uzlika ragus? Durvis pats atradīs.

Kaskaade  Par ko? Pielaida tev hapatītu, pasmējās un pateica, ka tā tev arī vajag vai fb ielika postu, ka tieši tu viņu aplaidi nevis otrādi. Nelietību šai pasaulē ir gana daudz

raina1970  Atriebību kaļ, plāno, gadiem ilgi marinē, un tad- bāc-- kaut ko sastrādā-- cilvēki, kuriem nav savu interešu, dzīves, nekā, izņemot to -pāridarījuma faktu, un bezdievīgi lielu velēšanos to otru pārmācīt- lai saprot, ko ir sadarījis.. Un tas būs neatkarīgi no dzimuma, bet- no psihotipāža, vai vēl konkrētak- no katra paša personības .Pats interesantākais, ka pa lielam- tas pāridarītājs retu reizi izjūt to mācības stiprumu, vai mācības mesidžu- ko ar to gribēja pateikt. Visbiežāk- atriebības fakts paiet garām vai nu nepamanīts vai maz interesējošs.

Kaskaade  Mhm, mātes terēzas ierunājās. Acīmredzot dzīvojot dzīvi inkubatorā nav piedzīvotas lielas nelietības. Kad skars personīgi, redzēs vai dižās intereses, hobiji un bezjedzīgas aktivitātes spēs nomākt visur līdzi esošās un vajājošās domas. Tikai tas kurš piedzīvojis lielas netaisnības, saprot, ka domas par atriebību ir neizskaužamas un iekšējā cīņa uz piedošanu ir necilvēcīgi smags darbs ar sevi.

Erika31  Manuprāt,tur dzimumam nav nozīmes.Jābūt milzīgiem tarakāniem galvā,lai tèrètu laiku tādām nodarbēm.

raina1970  Mandomāt- kā reiz lieli pāridarījumi( vai tadas štelles, kas tikušas šādi novērtētas- kā pāridarījumi) liek aizdomāties un pacensties tomēr izprast- a kas un kapēc notika tieši tā un ne savādāk.. Un kad ir izprasts- tad atriebība kļūst lieka un neizprotama opcija.

Kaskaade  Nu ko tu glupam paskaidrosi. No tā, ka izpratīsi no kurienes un par ko, sāpi mazāku nepadara. Tā dzīst un dziest no atmiņas gadiem vai pat gadu desmitiem

raina1970  Ja sāpe turas gadu desmitiem, vai kaut vai gadiem ilgi- tad ņefiga nav izprasts, ir viens liels dvēseles brēciens-- man ( lasi- sitādam baltam, pukainam, labam un pareizam) šitas cūkcepure nodarīja pāri . Kad atmet šito dalījumu, un sak iedziļināties notikuma būtība- tad sāpe pāriet.Un no atmiņas nekas i negaisīs, tas ir normāli, ka emociju un sajūtu asums pabal ar laiku. Daba ta ir iekārtojusi mūsu nervu sistemu, lai neuzkaramies- kā datori. Ar atriebšanos tur nu gan maz saistības.

CoCoSan  18:40 Neesi poišu pārklausījusies? Izskatās, ka līdzigi esi ieradusies no kosmosa. Noliedz procesus, kas noris ikvienā cilvēkā šadu vai tādu stresu un emocionalu satricinājumu rezultātā? Ir pilnīgi glupi noliegt, ka ikviens ik pa laikam izdzīvo naida, dusmu, atriebības, bēdu, bezcerības, panikas, laimes, prieka uttt sajūtas. Un ikviens atšķirīgi, atkarībā no satricinājuma grāda , ar šīm emocijām tiek galā. Ir satricinājumi, kurus tik viegli nemaz nevar kompensēt. Ir pilnīgi debīli ieteikt cilvēkiem meklēt skaidrojumu un izpratni, ja viņu mazgadīgais berns izvarots un nogalināts. Ir pilnīgi debīli ieteikt cilvēkiem meklēt skaidrojumu, ja viņu sirmie vecāki nodedzināti kopā ar māju.
Īsāk, no realitātes atrautiem dārzeņiem par to nekas nav zināms, jo viņi nemaz nav dzīvojuši, ibo veģetēt vēl nenozīmē dzīvot.

raina1970  Šerpi runā tie , kuriem dzīve vel nav pasniegusi zinamas mācības. Nav runa par emocionālu neitralitāti- ir runa par to, ka kultivēt sevī ilgu laiku negatīvās atmiņas un sajutas - nav nepieciešamība. Ja nu kas- par to runā psihiatri, nevis psihoterapeiti vai psihologi. Ja cilvēks ir aizķēries šajā- negatīvaja fāzē- ar ilgstosam domām par atriebību- nu tātad viņam tas patik, sagādā baudu, kādu labumu- uzmanību, žēlošanu, apziņu- cik esmu spēcīgs.. CoCo San- - aprakstītās situācijas ir dramatiskas, nenoliedzami, bet.. atriebjoties - netiks panākts vēlamais rezultāts- ne atriebejam, ne tam pāridarītajam.. Izpratne un skaidrojums gan palīdzēs tam , kurs sevi uzskata par nodarījuma upuri-- nenoslīkt paša naidā. Un jā- Poiša daudziem nepatik, jo runā par situācijām un lietām-- kad ir ar sevi jāstrādā, un visai bieži jāatzīst arī savas nepilnības un kļūdas.. Tas nepatīk nevienam, it sevišķi, ja iespēja pagozēties uzmanības piesaulē- kā nodarījuma upurim.. Un tāds mazliet s iks jautajums-- vai tad zini tik droši, kas un ka kādam ir dzīvē gājis? man vai kādam citam.. drosi, ka nē. Viedoklim nav ne vaina, tikai-- tas nestrādā, bet salauž jau to, kas ielauzts... lai spētu izķepurties ir spēks vajadzīgs, atriebējam tāda nav, ir tikai naids.

Vinnija  hmm, interesanta diskusija dāmām. nezinot kontekstu, citu viedoklis lieks. ja atriebība pret tevi vēl tikai tiek plānota, nav labākas profilakses kā atriebēju iepazīstināt ar sekām, verbālā izklāsta veidā. nu, bet smuki, ne tā, lai atriebējs var piešūt lietu par draudiem, protams.

Chris1986  Vakar kak raz ziņās stāstīja, ka no visām slimībām pasaules ekonomikai vislielāko ļaunumu nodara depresija, kas ko sirgst (baidos sameloties, jo neatceros precīzi) līdz trešdaļai cilvēku

Lapsa18  Neviens neuzrakstīja,kā viņš atriebjas.

av2  O jaaa, siveenu pasaulee ir daudz bijis man jaasatiek. Un ko tad, tiessaam nnemt ssmaiseru, un noliidzinaat? Dariit man nav ko.
Bet jaaa, ir viens, kam labaak ssad tad .....aizstaigaat uz bazniicu, un paluugties, lai es nesaslimsu ar ko neaarsteejamu. Jo tad...pannemssu liidzi. Punkts. Ne te man staastiit, bet ir cilveeki, kam nav nekas sveets ssinii pasaulee.

Mikko  Saulítei nabadzítei tikai míkstie burkãni tiek?
Nu Žél gan!
Manéjais Tev nespid! 😆
Gan jau neizkaltísi lídz pavasarim!
Par treknu...

Vinnija  D: av2 atsauc ATM 1 panaivu itāļu filmu 8kājis no manas agras jaunības. Par kamikadzi"bože moi, jemu byl rak" :(( Tizla filma, galvenais varonis tukls dienvidnieks, kas mēdza apraudāties, bet nu lāb.
Ja par tēmu-atriebībai jābūt Kvalitatīvai.

av2  Tajaa "8kaajis" bija forssa muuzika gan , cik atceros. Ennio Morricone , ja ko nejaucu.

CoCoSan  Ak tā. Un ko tad tā poiša savu dzīvi nav sakartojusi, m? Skaidri zini, kas viņas galviņā darījās, kad vīrs pameta? Gribi pateikt, ka viņa no citas mīklas taisīta? Gribi pateikt, ka viņa nav gajusi cauri visiem zaudējuma izdzīvošanas posmiem, tajā skaitā atriebibas domam? Ha!
Katrs izdzīvo savas iekšējās traģēdijas kā prot un spēj, bet lai regulētu atriebības pieļaujamības mēru, ir ieviests krimināllikums un bieds ar karmu.
Tākā beigsim šo triviālo liriku par cilvēku dvēseļu tīrību un kristāldzidrajām cilvēku domām.

gunda10  Vīrieši nav atvērti kam jaunam drīzāk atriebīgi pret nepazīstamām sievietēm tas ja kad ir šausmīgi dīvaini , sievietes ir atriebības pret svešām sievietēm un laipnās pret svešiem vīriešiem ,

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu