Vai sievietes ir viegli krāpt un vai tiešām neko nejūt?

Mums kā jau celtniecībā aukstajā laikā kādu brīdi nebija darba un visiem bija brīvdienas.Viens čoms baigi nopriecājās un teica ka tgd to nedēļu katru dienu iešot pie mīļākās un sievai teikšot ka uz darbu.Jau sen tā praktizējot un šamā dura pat nenojaušot.Nu man jau pofig ko kurš dara,ja tik mani neskar,Bet vai tiešām var neko nenojaust?Vai sievietes var viegli krāpt?

Kaskaade  Hihi, gudra sieviete jau jūt pirms vīrietis izdomājis doties pasaules iekarošanā 🤣

tracer  Mulkiibas.neko nejuut..ja protams vecis nav ar alnja smadzeneem...nevajag viirieshus veerteet par zemu.ir izcili eksemplaari..kombinatori.nez kaadam seit ir bijushas cetras miiljaakaas vienaa laikaa?...eh.bijj jauns kadreiz..

CoCoSan  Tak neviens nav vainīgs, ka ar muļķēm esi sējies. Nav vēl dzimis tāds virietis, kuru sieviete izdomā nepārspētu

Mikko  Nu nez vai uz Vinnijtantulíti varétu stãvét? 😏
Dormeo madrači tik reklãmã patík!

Vinnija  Bet vai vajag? Izsekot, shēmot, ienīst visas, kas Viņam pasaka Labrīt? Tāds nobružāts apendikss, ne lēdija beigās sanāk. Liec tos botoksus, kurā galā gribi, staigājoša kompleksaina nelaime pa visām šķirbām spiežas ārā.
Tā iet, kad latvju lauku pelēkā pele NEPELNĪTI dabū zilasiņu Princi, pateicoties Batutam (papum). Nu baigā jau aristokrātija tie ķirurgi 1. paaudzē. tpu.

Dzeguzessbalss  Parasti jau sieviete nojauš, jautājums- vai tas viņu uztrauc...

Mikko  Jézinj 🤣
Nu nomierinies Vinnij Púka!
Labrit varu pateikt, bet kãda mãrrutka péc man Tev sekot???
Esi tik laba lai censtos? 😏

Vinnija 

Mikko  Nu tad ko Tu man pielipi kã pirts slota ko?
Hormoni plosãs?
Ej pa skrien kaut kur!
Sarunãts?

Geisha  Sieva pat pa telefonu zina cik vīrs ir uzņēmis uz dūšas ne tikai krāpšanu.
Vīrietim pēc seksa ir tukšas olas, bet ilgāku laiku padzīvojot bez seksa olas ir cietas. Bez tam var sajust vieglu kņudēšanu olās pēc seksa.
Ja sievietei vīrietis ir svarīgs tad jau sieviete izliekas neko nezinot.

SpoguliitisTM  Vairums uz to piever acis. Vismaz ir bikses blakus. Nu teoreetiski... :)

JimBim40  Jūt, bet kamēr melos neesi pieķerts))

Reds  Gan jau ka tāpat kā ar vīriešiem - ja dikti negrib just, tad arī nejūt.

rokons  Ref 15:38 - anatomijā tas kaut kas jauns. Dziedzeru pietūkums parasti ir infekcijas pazīme, un testis pārbaudīt uz cietību daudziem vīriem var būt visai sāpīga lieta

Labrador  Ja saldi melo to , ko sievietes grib dzirdeet , baarsta salkanus komplimentus , tad elementaari. Logjika un kritiskaa domaashana sievieteem nepiemiit.

mairita1971  Sievietes jūt,ja vīrietim ar otru veidojas nopietnākas attiecības.Ja tur nav tikai gulta.Vienmēr esmu teikusi vīram,ja krāp,tad ne paša sētā.Brauc ,kur Tevi nezina.Citādi sāģā visi zina,izņemot sievu.Tā tomēr ir necieņa.

Mikko  Pat nepãrsteidz!
Tã vienkãrši ir patiesíba un punkc.

AliceX  Katrs pats savas NElaimes kalējs. :D

Kaskaade  20:40, to tu savām sievietēm vari iestāstīt. Nav redzēts nogribējies sen nedabūjis vīrietis ar nostiepušām mīkstām olām kā ziloņu ausis

rokons  Ieliec viņu vēsā ūdenī, nekas nenostiepsies. Sen nedabūjušajiem taisni otrādi, veidojas prostatas stāze, ko redzēt nevar, bet vīram pat sāpīgi var būt.
Ko darīji 2. kursā, ja Normālo fizioloģiju neatceries ? :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu