Vai sievietes ir viegli krāpt un vai tiešām neko nejūt?

Mums kā jau celtniecībā aukstajā laikā kādu brīdi nebija darba un visiem bija brīvdienas.Viens čoms baigi nopriecājās un teica ka tgd to nedēļu katru dienu iešot pie mīļākās un sievai teikšot ka uz darbu.Jau sen tā praktizējot un šamā dura pat nenojaušot.Nu man jau pofig ko kurš dara,ja tik mani neskar,Bet vai tiešām var neko nenojaust?Vai sievietes var viegli krāpt?

Draugs50  Kāpēc jākrāpj sieva?
Mans uzskats ir tāds, ja vīrietis vai sieviete sāk laist pa kreisi, tad pirmkārt problēma ir jāsāk meklēt pašos!

av2  Varbuut saac ar to, kaapeec uzrodaas miillaakaas? Ne no zila gaisa, tas taa, taam kuras nezinaaja.
Taapeec ir sievites, kuras neviens nekad nekraapj, un ir otra grupa, kuraam visi ir kretiini, jo kraapj. Slinkums paskaidrot, jo ja to, kaapec taa ir nezina veel pussmuuzzaa, tad tur vairs nav ko labot.

marija19561956  Katra gadijuma ,ja cilveks ir sacis krapt savu partneri,tad apstasanas nebus un ilglaicigu attiecibu ari. Vecumdienas vienatne un pie sasistas siles. Katrs pats izvelas savas dzives modeli.

Piparkuka  Jūt noteikti. Un vajag pateikt viņam, ka viņš ir liels muļķis!....

antikrize  Interesanta doma- ja vīrs ir svarīgs, tad krāpšanu var izlikties nemanām. Tiešām interesanti un cik x tā var izlikties? Kamēr kredīti atmaksāti? Un sievas sānsoļa gadījumā noteikumi tie paši?

av2  Ja greizsirdiigs, tad miil? Un ja nav greizsirdiigs....tad nenojauss, a?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu