Kāpēc neizdodas?

Kā tu domā, kāpēc tev neizdodas iepazīties, lai izveidotu stabilu pāri?

Marita  Interesanti ir viss, ko daram dzīvē ar prieku. Ja patik iepazīties, iemīlēties, vilties, pārdzīvot, tad arī šis process ir interesants.

Kaskaade  Chris, beidz šito nožļembāto "meklē vainu sevī" locīt, ja? Nevis vaina jāmeklē sevī, bet atklātam pret sevi jābūt, un ne kritiskam, bet draudzīgam.
Vnk reāli jāsaprot, kādā pasaulē/vidē tu spēj iz/dzīvot, nevis fantazēt atrauto kosmosu, bet reāli pazīt sevi jāspēj.

Tad nu iedomājos, ja vienā jaukā dienā manu dārgo nolaupītu nlo, man bŪtu problēma atrast citu vietā, nu tā, uz ilgo. Un zini kādēļ? A tādēļ, ka man jau daudz sīku pieradumu, paradumu, principu, uzskatu izveidojies. man jau ir pārkoksnējies mans dzīvesveids un raksturs. Ar citu cilvēku jāsāk viss no gala. Zin cik drausmīgi kādam stastīt pašsaprotamas lietas- kas man patik, kas nepatik, ko drīkst, kas aizliegts un vēl mljn citi sīkumi. Un tad jau tas otrs cilvēks jāpieņem ar visu kažoku un viņa utīm. Un tad jāizdomā, kā to savietot kopā lai mierīga un patīkama līdzāspastāvēšana. Uiii, kā to iedomājos, tādas šausmas iestājas, ne ne, labāk tad nu lai mani nolaupa nlo 😂

mairita1971  Nu vienreiz iepazinos.Tas vilkās gadiem.Tagad saprotu,katrs vīrietis,kas ienāks manā ģimenē,centīsies mainīt manus paradumus.Kaut ko jau būtu ar mieru mainīt,bet tad man tiešām, to jāgrib.Un vīrietis būtu tā vērts.

Vinnija  mēs visi laikam par maz mīlam cilvēkus:)

Mikko  Iepazíties ir vieglãk par vieglu taču ne te! 😌

Lapsa18  tēlu valstībā atrast kādu ir laimes spēle,taču loterija tāpēc arī pastāv

av2  Muusdienaas katrs ir "pasaules naba". Taa arii dziivojam, katrs sev visvariigakais.

Mikko  Tã mierígi un bez steigas! 😌
Nav vajadzigs tas kas nav vajadzigs un vél vairãk tas kas nepatík.

Letija  Stabilu pāri var (un vajag) izveidot jaunībā.
Bet šajos gados nav jēgas analizēt, kāpēc nevar. Dabā tā ir iekārtots, ka ne jau vecuma galā ir jāsapņo par stabiliem pāriem.
Ļoti, ļoti reti var paveikties sastapt cilvēku, ar kuru vēl otrreiz izveidot normālas un savstarpēji interesantas attiecības.
Abiem jābūt ļoti Dieva izredzētiem, lai tā notiktu vēl dzīves otrajā pusē.

langstins  Kās ir otrreiz---bet līdz gadam nesanāk-jautras vecumdienas.
Tikai parpalas tiek pārkrāmētas...

tracer  Vaina ir tajaa ka sievietes veelas miilestiibu un izdeviigumu.bet taa nemeedz notikt....un te papilnam sievieshu kuraam probleemas sabaaztas aiz abiem vaigiem.kaa kaamiishiem.kam man atriecibas?ir bijushas..vieni pienaakumi.tad madaama javed uz juuru.tad pastaigaas.vakaros kopaa jaskataas stulbi seriaali...alu un degviinu tikai veikjala plauktaa varu apluukot..tad veel visi tie kulturas pasaakumi.kuri paldies dievam sleegti tagad.un ko dabuushu pretii?to sex? Kuru man vajag reizi nedeeljaa?kameer sievietes neiemaaciisies netrauceet cituem dziivot tikmeer lai baro savus kakjus...neesmu te nevienu.uzsveru nevienu sastapis kura buutu mieriiga..visaam jaa terpentins pakaljaa.skriet graabt piedaliities.mieriigi nesanaak paseedeet?

Felde  Tēma ne par tēmu...un tomer...
Ja runāju par sevi,iepazīties nav problēmu,taču jā-esmu prasīga,kā vīriešiem šķiet... Ja tīrība un godīgums ir daudz,tad jāpiekrīt!!! 😄
Mantu man nevajag,cita naudu arī....
Šķiet,dzīve ir bijis tik daudz laba un veiksmīšu,ka uz mazāk neparakstīšos! Un,kad kads saka-nolaid latiņu.....tad atbildēšu-autor,piever acis,un iepazīsties ar 120kg dāmu...tev gabals nokritīs? Nemokritīs taču! 👌 Ari man gabals nenokristu,nu bet es nevēlos jākli,čakarētāju,bomzi vai tirliņu!!! Un ko tagad? Pieņem taču,ka cilvekam var būt labi arī vienam! Man dzīves kvalitāte ir pat loti laba.... Un pieredze-tapat! Es neesmu vīlusies,pamesta..... Esmu laimiga! Protams veletos kādu.... Bet tikai parliecinatu,dzīves gudru cilvēku,kuru ir iespējams cienīt!

mieru_tikai_mieru  Elementāri, Vatson! Tāpēc, ka nemaz nemēģinu :)

Aina_Ko  Neizdodas, ko ir taču Covids.

Kaskaade  Nu nodegušā teātra aktieris principā esi tu Chris, jo esi pilnībā distrofisks uz sarunu un dialogu.

Īstenībā 95% no oho pacientiem ir sekli cilvēki, ar kuriem būtībā pat runāt nav ko: primitīva dzīves pieredze, slikta izglītība, aprobežots redzesloks un dajebkādu interešu neesamība.
Un atnāk tāds primāts dārzenis un sāk murgot/drukāt par dzīvi, nu kuru pats nav ne redzējis, ne tā pa īstam dzīvojis. Drukā un drukā, savu pateikt neko īsti nevar, un to ko kā nebūt tomēr izspiedis, izvērsti paskaidrot vai argumentēt nespēj, bet jā, citus vērtēt drosmīgās blakšu dvēseles jā, to vienmēr lūdzu.

Nopietni, te pat iepazīties nav ar ko. Vieni lopi, dzīvnieki, kuriem vairāk nekas neinteresē kā pierīties, pajāties, nopirsties un gulēt.

Rets, ārkārtīgi rets ir tas gadījums, kad ir tā laime kaut lasīt interesantu cilvēku, kura komentos caurvijās interesants un reāls dzīvesstāsta fragments, domas dziļums, loģika, morāle un humors.
Un ko, man tagad būtu jābiedrojās vai jāsaietas ar visādām salašņām, tikai tādēļ, ka jāmīl visas pasaules cilvēki un jāmeklē vaina sevī, kādēļ man derdzās padibenes?

Tessa  nabaga torpeduška. tu sava diikstave vismaz izej liidz tirgum? tu redzeji, cik tautas pie juras vazajas? ne, sedi pie savam datorspelem un zinjam un de neatrauj no divana. ta jau sen butu iepazinies. Zirgasti neapsolu, bet kads tantuks, kas izvara pedejas pavasara kartoškas toč atrastos.

Mona_Liza  Kaskade 7;59 precīzi raksturoja oho publiku ! Pilnībā viņai piekrītu . Arī man pirms gadiem kad te cerēju, mēģināju satikt sev to otru tuvo un dārgo .... gala rezultātā nonācu pie tāda paša secinājuma kā Kaskāde. Skumji .

Vaukskis  Tāpēc, ka tās, kuras patiktu, necenšas ar mani iepazīties, savukārt es nevienai pakaļ vairs neskrienu.

Šeit traucē arī tas, ka pastkastīte ir pārpildīta ar nevajadzīgām "ir jauns komentārs..." ziņām par jaunumiem diskusijās, rezultātā jaunas vēstules nevaru izlasīt pilnībā, atbildēt nepavisam ne. Paplašināt ietilpību, par to pastāvīgi maksājot, šeit nešķiet tā vērts. Es jau tāpat maksāju par vienas universāli izmantojamas e-pasta kastītes abonēšanu, bet dzēst ziņojumus šeit līdz šim ir traucējis ne tikai- pirmām kārtām-slinkums, bet arī nostalģija, tā kā saglabājušās arī vecumvecas ziņas no oho.lv lietotājiem, kuri sen dzēsuši šeit savus profilus, tomēr dažreiz uznāk vēlme pārlasīt savulaik saņemto.

selnija_  Kaskādei šodien torte pienākas!

Par tēmu: kādreiz man bērnības draudzene pateica, ka esmu vientuļniece. Tāds cilvēks, kuram nav lemts ar kādu izveidot kopdzīvi mūža garumā. Ne visiem tas dots un laimīgi ir tie, kas satikuši savus īstos cilvēkus. Lai diestēs dod prātu vispār viņus ieraudzīt, atpazīt un projām nelaist!
Un ko nu? Tāpēc jau dzīve nezaudē savas krāsas, ir ko baudīt, ir par ko rūpēties, apdāvināt un ir no kā arī uzmanību saņemt. To es par saviem mīlajiem, tuvajiem cilvēkiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu