Kāpēc neizdodas?

Kā tu domā, kāpēc tev neizdodas iepazīties, lai izveidotu stabilu pāri?

jaunkundze  Iepazīties nav problēmu. Bet, lai izveidotu stabilu pāri, ir jābūt savstarpējai interesei, simpātijām un jābūt viegli ar otru. Citādāk jau nav jēgas no attiecībām.

virietis1973  Labs jautajums un tani pasa laika gruts.Man tapat ka autoram,kurām patiku es,nepatik man,kuras patik man,nepatiku es,un reizem sajuta,ka esmu noburts un man vnk lemts dzivot vienam.Sikak izplust nav verts,jo seit ir pilns ar pamacosajam pratvederem,piezimesu AIZNEMTAM,saprotiet ,aiznemtas pratvederes maca ka jaiepazistas un javeido stabils paris pusmuza,jo pasas to izveidojusas jau jauniba,kas ir tukstots reizu vieglak.Atkal cirks par velti.....10.10.Par ko tu Kaskadei dod torti,par to ka vinai ir stabilas attiecibas un vina stabilas attiecibas esot seit oho teju pat guļ?Ed labak torti pati un uzciena savus tuvos.

selnija_  Vīreti1973, ko tik nikns ko?:)
Kāds vēl cirks? Es parasti, rakstot komentāru, runāju nopietni un no sirds. Nezinu, kā ir ar kaskādes aizņemtību, neesmu lūkojusies profilā. Bet man patīk viņas komentāri. Pamatā runāju par sevi un prātā nenāk nevienu mācīt, jo pati daudz ko neesmu iemācījusies.

virietis1973  Selnija,neviens nav nikns,nu lasi tak ludzu kartigi ko rakstu,attieciba uz tevi bija tikai torte.

selnija_  Paldies dievam. Turpmāk būšu acīgāka.

Lai visiem jauka piektdiena !

Labrador  Tikai kaadi 2-5% viirieshu kaut cik atbilst sievieshu prasiibaam. Mana domstarpiibas rodaas pashaa saakumaa , jo sievietes absoluuti tic visam , ko runaa onkulis , kursh dziivo televizoraa.

Marita  Te atkal kaut kādi galējību viedokļi. Nav visi te salašņas. Gada laikā, kopš es te uzturos, ir bijuši diezgan sakarīgu vīriešu. Un neizdodas izveidot noturīgas attiecības uzskatu atšķirību dēļ vai arī nerodas vajadzīgā patikšana.

LaskovijMerzavec  Te taču oho....nejau uz šejieni nākt un senos ķiniešu filozofus apspriest vai padiskutēt ar nedavārītām psiholoģēm ...

Kā. arī naivā pārliecība, ka ar šejienes "daiļo" dzimumu,kāds grib seksu... 95% aizmuktu jau no domasvien,ka reāli būtu jākniebjas...


Un tad uz šejieni nāk starplaikā starp pierīšanos,dīvāna piepiršanu un kādas jaunuves izkniebšanu ! :)

Torpēdi, nu beidz,taču, kāda. starpība precēts/neprecēts,ja šeit vienīga interese ir gaisu pabojāt! :)

Epifanija  Cilvēkam nav jādzīvo vienam, tā ir gļēvulība samierināties būt vienam un tā nav nekāda nolemtība, tā ir nevēlēšanās nostāties pretī grūtībām un pārvarēt tās, ja arī nesanāk iepazīties kā iedomājaties un ka viss tiks nolikts uz zelta paplātes - nē tā nebūs! Nevar pieprasīt no dzīves sev vairāk kā esi pelnījis, lai arī kā jūs paši ceļat sevi debesīs, pienāksies tas, kas pienākas, sūtīs jums tādu, gribat mīlestību - sūtīs nabagu, gribat bagātību - aizmirsiet par mīlestību, izvēle ir jūsu!

ube  Katrs meklē sev ATBILSTOŠU partneri. Un tas nav viegli, bet ja atrod, oi cik feini...pat te portālā.

Kaskaade  Chrisam un pārējiem interesentiem. Man jau rokas notirpušas drukājot, nāku te izklaidēties un gaismu nest tumšajiem prātiņiem. Man arī nav saprotams, kā vīrieši var sēdēt gadu desmitiem iepazīšanās portālos un tā arī nespēt nodibināt ilgstošas attiecības. Cik cilvēku, tik jautājumu viņiem. Pēc īpatņu domām laimīgi precētie izdzēšas no visiem sociālajiem tīkliem, izslēdz gaismu un pakarās?

Kaskaade  Un atbildot uz 12:00 pēdējo teikumu, nekas nevar labāk manā vietā atbildēt, kā šis:

Лучше быть хорошим человеком, «ругающимся матом», чем тихой, воспитанной тварью.

tracer  Kaapeec sievietes domaa ka baigi gribam atyieciibas?nu negribam..ja buus attieciibas buus probleemas..tas ja esam te gadiem noziimee to ka reizeem tiekam pie sex.kur tad citur sex meklet? A babuliishi sveeti tic ka mees raudam spilvenaa ja mums attueciibu nav..

saulite34  pavadoni tracer ,tu jau katru dienu te visas tēmas esi pieraudājis ar savām gaudām par ļaunajām sievietēm,ēd savus čipsus ,dzer savu aliņu un dzīvo laimīgs bez attiecībām,kam tu tāds gaudulis ar veselu kaudzi problēmu vispār esi vajadzīgs.

Kaskaade  Chris. Vari atrast kaut vienu manu komentu, kurš liktu sašaubīties, ka man viss šokolādē? Mans vienīgais komplekss ir virtuāla atkarība. Tākā nomierinies un beidz man piedēvēt savas problēmas.

ube  Jāpiekrīt čirim. Tā no malas nudien izskatās. (tūlīt dabūšu aubē). :))

Kaskaade  Ā, jā, nu tas jau pats par sevi, kautrējos pati pateikt. Paldies, dārgie 😂
Chris, tev kā traucē tas?, sexa mums nebūs šā vai tā, līdz ar ko vai tev nav vienalga kāds man sindroms?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu