Vai vīrieši iemīlas tikai skaistās sievietēs?

Cik ir daudzmaz skaisto sieviešo no populācijas? 5%? 10%? Vai vīrieši pēc savas būtības var iemīlēties tikai skaistās sievietēs? Nu, tipa, lai savus gēnus nodotu veselākajai un labāko gēnu īpašniecei? Un ko tad darīt atlikušajām sievietēm? Samierināties un dzīvot bez mīlestības?
Vai sievietes fiziskais skaistums ir obligātais un nepieciešamais priekšnoteikums, lai vīrietim vispār varētu rasties mīlestība? Nu, skaistumam ir savi standarti. Ir jau protams visādas novirzes, kad patīk pēc standarta neskaistās, bet domāju, ka tie ir reti izņēmumi.

Vinnija  ņem skaisto, būs garantēts vismaz izskats! tas pats par vīriešiem. bet, ja pamēģini un izrādās orhideja, nav pienākums mocīties līdz baltajiem bērziem DDD

sauronx  Man škiet,ka visskaistākā aktrise ir Tilda Svintone.

av2  Esat rdzeejussi kinozvaigznes, dziedaataajas, citas slaveniibas.....bez grimma, parastaas chiibaas, nopliissussaas gginsaas utt ? Silti iesaku iesaku paskatiities daaziem, kas te ar praatinnu nedraudzeejas.. Googlee ir foto. No skaistuma neminnas, ja, tiessaam?

gunta7  PAMEGINIET IELIK FOTO LIDZIGU SEV BET VECAKU UN VISS UZREIZ BUS SKAIDRS

gunta7  UN CIK TAD IR TO IDEALO VIRIESU

Vinnija  Tilda S. bez iepriekšējas fasādes apdares der tikai vampīra lomām. Ja grib kaut vai apkopēju/učeni/..., tad uzreiz jālīmē skropstas, jāmālē uzacis, jātušē vaigu kauli un vēl, un vēl. Bet ja grib princesi, lētāk ir samaksāt kādai skaistulei.

Tessa  nu, ta arii neviens nav definejis, kada ir skaistas sieviete? Tildu gan atstasim miera.

Vinnija  Anna Lieckalniņa. nobody is perfect, bet tuvu tam. Pārējām jātaisa smiņķu šūplāde ciet un jāiet strādāt ar galvu, būs rezultāts ātrāk

ube  Pareizas sejas un auguma proporcijas rada vēlmi domāt par skaistumu.

Tessa  pareizas sejas un auguma proporcijas negarante to, ka cilveka bus ta ipaša roziniite, no kuras nevar atraut acis.
cilveks var but klasiski skaists, bet stiivs un bezgala neinteresants.

Epifanija  Katrai sievietei sevi ir jasajūt kā dievietei, bet par to jāparupējās vīrietim, katra ir skaistule un gudrā, mēs esam tik dažādas, ka daži te nevar vien izvēlēties, ko mīlēt

ube  Rozīnītes jāmeklē bodē.. :D

Vinnija  pareizi, nevis ohujā.

Maariite  Katra situācija dzīvē ir jāvērtē pašam...priekšā Tev neviens nepateiks...dažreiz citiem liekas, ka kāda izvēle ir neparasta (viņš tik skaists un viņa nekāda, vai otrādi), bet svarīgi, cik pašiem ir interesanti, labi kopā. Jo tikai tad būs tie ilgie un patiesi foršie gadi kopā.

inaralaima  Sapratu,ka visi šeit esošie vīrieši ir neglīto sieviešu fani,kaut kā dīvaini.Kura gadīsies,tā laba,jo ne jau uz ilgu laiku.

saulite34  Vispār jau smieklīgi izklausās ,ka onkuliņš pensijas vecumā nav spējīgs izprast tik vienkāršas lietas,katram cilvēkam par skaistumu ir savs redzējums un viedoklis un tādus skaistuma standartus parasti izdomā garlaicības mākti onkuliņi,kas nezin ko iesākt ar savu trulo dzīvi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu