Vai vīrieši iemīlas tikai skaistās sievietēs?

Cik ir daudzmaz skaisto sieviešo no populācijas? 5%? 10%? Vai vīrieši pēc savas būtības var iemīlēties tikai skaistās sievietēs? Nu, tipa, lai savus gēnus nodotu veselākajai un labāko gēnu īpašniecei? Un ko tad darīt atlikušajām sievietēm? Samierināties un dzīvot bez mīlestības?
Vai sievietes fiziskais skaistums ir obligātais un nepieciešamais priekšnoteikums, lai vīrietim vispār varētu rasties mīlestība? Nu, skaistumam ir savi standarti. Ir jau protams visādas novirzes, kad patīk pēc standarta neskaistās, bet domāju, ka tie ir reti izņēmumi.

donKihots  Iemīlēšanās notiek izskatot daudz variantu. Pamēģina ar vienu (skaistu), ar otru (gudru), vēl ar trešo un ceturto, un tā bezgala, līdz satiek TO īsto, un tad visas iepriekšējās pazūd no atmiņas, un ir mīla no pirmā acu skatiena (vai tiešām?)

saulite34  žurkas kungs,tu labāk pats savus smirdošos klučus paosti,varbūt tad stulbi jautājumi tās tavas trulās smadzenes nenodarbinās un nevajadzēs šeit caurām diennaktīm tupēt un gaudot par ļaunajām sievietēm, kuras tevi negrib,bet nav jau citas nodarbošanās vecam ,trulam onkuliņam,kā tupēt šeit un uzdot stulbus jautājumus.

saulite34  žurkas kungs ar savu netīro muti vienīgais ko prot ,tas ir šeit gadiem ņirgāties par citiem cilvēkiem,un ne jau tu netīreli būsi tas ,kurš noteiks,ko man šeit darīt,neviens jau šeit nav vainīgs,ja manis rakstīto uztver tik jūtīgi,bet tās jau ir tavas problēmas.

virietis1973  Skaistās neiemilas,jo skaistas musdienās ir izlaistas,kā pavasarī tiko ganibās palaistas govis.Bet jautajums labs.Virietim sievietei japatik vismaz fiziski,citadi nepalaidisies sievietes apmierināšanas palaidejmehanisms un ja nepalaidisies sievietes apmierināšanas mehānisms,tad iemilēšanās palaidējmehānisms nepalaidīsies ne tik.

Maariite  Chris1986 - es arī rakstu par iemīlēšanos...ne vienmēr tava izvēle patiks citiem, vecākiem, taviem bērniem, bet Tev ar šo cilvēku būs jādzīvo...ja Tev šķiet, ka pa lielākajai daļai intereses sakrīt un kopā sadzīvot ik dienu varētu, tad tas ir jādara...varbūt atšķirsies Jums gadi, bet ja redzi, ka viņš ir kompromisa cilvēks, ar viņu ir interesanti, tad tas ir jādara... lai paliktu iemīlējušies, pie tā ir abiem katru dienu jāpiedomā, tas ir, izdomāt, ko darīt, lai abiem patiktu:) Ir svarīgi, dzīvojot kopā, kad esi dusmīgs, otru neaizvainot...jo tas paliek atmiņā un attiecības nebūs ilglaicīgas.

Eneile  Es teiktu tā, ka skaistās iemīlas"no pirmā acu skatiena". Savukārt ne tik skaistās (un arī ļoti skaistās) iemīlas pēc laiciņa, iepazīstot. Kad cilvēku vairāk iepazīst, saturs sāk dominēt pār izskatu, tuviem cilvēkiem mēs pierodam pie viņu izskata un vairs to īpaši neievērojam.

Kaskaade  11:29, nefantazē. Tavā dzīvē sex tev ir bijis gan ar vecām, gan ar neglītām. Ko vecis tik netrāzīs no bada vai pālī. Tākā beidz te slavināt savus ideālus

LaskovijMerzavec  12:45.... tb. kadai ir kapushi virsuu, kam tik nav bijis slinkums... jo gan jau kadam esi veca un kadam ljoti neglita, kamer nepiedzeras

CoCoSan  13:15...kādai apkārt ir tik daudz bijuši vīrieši, ka viņu piedzīvijumu stāstus nevarēja neuzzināt. Kāds ir einuhs, jo atšķiras no pārējiem????

LaskovijMerzavec  "kādai apkārt ir tik daudz bijuši vīrieši, ka viņu piedzīvijumu stāstus nevarēja neuzzināt..." uz savas ādas...

No rīta - Tu mani mīli? Tu ko - es biju piedzēries un uzkāpu Tev virsū...

Kaskaade  Tik precīzi noformulēt domu var tikai zinātājs un lietpratējs, atzīsties, jeb tomēr einuhs?

LaskovijMerzavec  Tas taču ir normāli - parasti piedzeros un uzkāpju kādai vecai, neglītai kaskādveidīgai personai....daba prasa savu...

Kaskaade  Man domāt, ka vienīgais, kam L_M veidīgais var uzkāpt ir valentīndienas mīkstais lācītis

Tessa  /savac Laskoviju majas, uzpilina bromu/ sovsem raspojasalsja dorogoj.

LaskovijMerzavec  Un tā iet gadi, gaidot valentīndienu, kad var uzkāpt mikstajam lācītim... :)

Vaukskis  rokon, iztiku ar to, kas pieejams, "Vikipēdiju" jau labi sen vairs nevaru televizora pārlūkā atvērt, tā kā parādās uzraksts "Tīmekļa lapa nav pieejama" (Kļūda 113net:::ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH Nezināma kļūda.). Nezinu, vai vispār un kā var atjaunināt brauzeri šādā ierīcē. Vai vari ieteikt?

Labrador  Njemot veeraa reproduktiivaa vecuma sievieshu deficiitu Latvijaa , arii kantainaam un spalvainaam tanteem ir partneri un pieluudzeeju pulcinji. Gliitaam sievieteem pashapzinja un prasiibas atrodas arii turiigam , kvalitatiivam viirietim nesasniedzamaa augstumaa. Iemiileeties un to izraadiit taads naivais viirelis var , bet ceriiba ir shii mulkja peedeejais mierinaajums.

Jurij__1962  tāpat sievietes tiecās pēc izskatīgiem vīriešiem, tāpat starp mums tikai 5-10% tādu, tāpec esam šeit

latgaliete1971  Iemiileejies cilveeks nekad nevar pateikt kaapeec miil savu izredzeeto ,vienkaarsi miil ,biezi vien ar vispaarpienemto skaistuma etalonu tur nav nekaada sakara.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu