Vai sievietes iemīlas tikai bagātos vīriešos?

Bet cik tad tādu riktīgi bagāto ir 5% vrb 10%?Un ko tad darīt pārējiem,ja vnm būs jāuztraucas ka pie izdevības var aizskriet pie kāda bagātāka.Un kā ar tiem kam piem nav sava dzīvokļa,ne mašīnas un alga tik minimālā,vai pat vispār nav ienākumu un plusā vēl varbūt alimenti.Kādu mīlestību,pat uz retu reižu seksu nav ko cerēt.Un kā izskatās vīrietis vispār nav svarīgi.Jo tak bagātiem onkuļiem ar plikām pļeškām un lieliem vēderiem ir blakus labākās sievietes pēc visiem skaistuma standartiem un kamēr vien ķeša pilna ar skanošo Mīlestība ir garantēta?

langstins  Felde labā...2reiz ņēmu-apzeltīju-x-štanga
Nebarojiet sētas suņuKuces

Marusiite  Nè,iemìlas cilvèkà.

Frita  Sievietes iemīlas tajos, kuri par viņām rūpējas...kādā veidā? to jau izvēlas vīrietis(c) perfekts viedoklis

siikaa16  Ja vīrietim nekas nepieder un nav nekādu ieņēmumi, bet ir alimenti. Tad jau viņu kāda ir mīlējusi.

VECA_PIEPE  Jā, mani spēj ieinteresēt tikai gudri vīrieši,...ar 5%-10% šādam pasākumam, ir pietiekoši!

Vinnija  Mani gan-tikai vīrieši ar labu gaumi. Un vēl labāk, lai nav "gudri" :) :)

Vinnija  Torpedo viedoklis0 0Njā, šeit situācija atgādina 1944. gada rudeni Kurzemē. Tā jau varētu izglābties un laivā pārcelties uz Zviedriju. Bet tak māja, gove, kazas un rati. Nu, neko nevar paņemt līdz. Te tas pats - tā jau varētu ņemt arī kādu mazāk turīgu, bet kā tad tā - pašai māja, īpašumi, vēl šis tas "nažitij neposiļnim trudom" vai škiroties vīriem attiesāta - nu, kā tad tā! Nē, nē, manta tomēr mīļāka! :D
2021-03-06 19:30
hi hi nositam konkurentus ar 1 sitienu? 🙃

tāpēc nav nekā labāka par laulībām ar īsto uz mūžu

Vinnija  p. s. atbild uz abām provo tēmām))
zināmā vecumā labie suņi ir piesieti (bad example, bet lai ir), un apkārt virinās tikai neciešami nelikvīdi
normālajiem pārpalikumiem, kuri palikuši vieni izņēmuma situācijas, ne likumsakarības dēļ, jāspēj izvilkt zalkti no odžu midzeņa, t. i., atrast vienam otru
izņēmums varētu būt karsta jaunības mīla uz nepareizo objektu ar sekojošu uzmetienu
likumsakarība-piemēram, narcisa sindroms (retāk arī dāmām, bet hi hi, sastop:)
nez kāpēc domājot par iepazīšanos vecumā 40+ nāk prātā annas sakses pasaka par Dzegužasaru.
Morāle-
Ja gribat iepazīties cienījamā vecumā un turklāt ietrāpīt uz zalkti iz odžu midzeņa, jums jāņem tie, ko dzīve situsi

Geisha  Sieviete vīrieti izvēlas kurš viņai patīk un uz kuru viņa var paļauties. Un te nav nekād sakara ar naudu. Sevi cienošs vīrietis neies ubagot. Jā, biznesā var būt gan kritums, gan lidojums. Krīzes laikā vīrietis meklēs variantus sava biznesa plaukumam nevis trauslu sievieti uz kuras pleciem uzkraut savas problēmas. Mūsdienu sieviete bieži vien labāk pelna nekā vīrietis.
Vīrieis kurš randiņā nav spējīgs nopirkt pat bubļiku ar tēju manās acīs ir nežēlīgs knauzers vai vienkārš bikšainis kurs nav cienīgs skaitīties par Vīrieti.
Ja vīrietim nav ne graša pie dvēseles tad viņš ir vai nu pļēgurs, vai visu naudu nospēlē. Par alimentiem runajot. Bērnu radīja vīrietis un sieviete. Ja jau vīrietis neprata saglabāt savu ģimeni tad no Tēva pienākumiem viņu neviens nav atbrīvojis. Alimentus viņš maksā savam bērnam. Radīji bērnu.. nu tad arī esi atbildīgs par šo mazo cilvēciņu.

marija19561956  Labrit. Lasu so"GUDRO VISZINISU" komentarus un domaju ko vini te mekle? Vai jums viegli izdarit secinajumus un vertejumus par otru cilveku ,kuru nepazistat?Vai jums neskiet,ka te esat ka vecas, nodilusas mebeles?Kuru pieredzi lasu,visur cauri duras pesimisma adatas un savstarpeja dzimumu rivesanas.Vai sini dzive jums nav neka skaistaka un interesantaka? Piekritu Juliannas komentaram,musu jauniba bija daudz skaistaka,interesantaka un bagataka. Saciet viens ,otru cienit,normali komunicet,esiet atbildigaki,tad pasi sava dzive redzesiet un izbaudisiet izmainas.

VECA_PIEPE  uz to #09:22

...ta tolaik arī debeši bija zilāki, zvaigznes debešos spilktākas un zālīti varēja sapīpēt kvalitatīvu!
:D

AivarsN  Ja cilvēks droši zina, ka kaut ko nevarēs dabūt, tad kas cits atliek, kā censties pārliecināt sevi, ka viņam to štruntu nemaz nevajag? Tikai tāpēc tie dzimumkariņi. Savādāk, vai nebūtu pilnīgi vienalga, ko tās svešās sievietes, vai vīrieši runā, domā un cik viņu maciņos? Nav jau valdība, kuras postošās darbības sekas skar ikvienu no mums.

ketija64  Jā iemīlas tikai bagātos,manā skatījumā bagāts ir tas cilvēks ,kuram ir tīra sirdsapziņa,kurš nav kašķīgs un sīkumains,kurš nav pļēguris un lielībnieks/tukšrunu teicējs. Īsāk bagāts cilvēks-cilvēks ar tīru sirdi jeb VĪRS un VĀRDS. Tādiem -visu cieņu ,tādus arī mīlam.

virietis1973  Par cik seit vairums sevi pozicionē kā gana turigas,tad vinam bagatnieki nav vajadzigi un vecis principa nav vajadzigs.Iekozot kadam vecim seit vinas gust baudu,ja sanak iekost vairakiem,labsajutu var pielidzinat tuvu orgasmam.Partikusi vina ir,orgasmu dabuj vina seit(ja spejiniece),kam vinai vecis,nekam.Bet pie visa vainigs internets..agrak Amalijai uzsmaidija izskatigais Frīdis no kaiminu majas un Amalijai kajas jau bija špagatā,piedzima berni un vini nodzivoja laimigu mūžu.Bet tagad,sedot internetā Amālija ir apjukusi,raksta Frīži,Kārļi,Maigoņi,Jāzepi,viens bomars bet smuks,otrs bagats bet neglits,un viņa vairs nesaprot,kam,kur,ko un kāpec,lidz visbeidzot vairs nesaprot,kapec viņa šeit atrodas un kā viņu īsti sauc,un daiļā Amālija vnk interneta plaušumos pazaudējas..Ja precizāk,priekš virieša sadzivei viņa paliek praktiski nelietojama.

av2  Taatad uzskati, ka tiessam muusdienaas cilveeks nevar nopelniit daudzmaz normali sev , passam sev dziivei , un sevi uztureet normaalaa fiziskaa kondiicijaa ? Tiessaam, tas ir kas neiespeejams? Alllo, kolhoz....:(

Miilestiiba, taada ...no sirds, neee, tur nav sakara ar lielu bagaatiibu , bet visu to, ko rakstiiu iepriekss. Nedomaaju , ka resnu slaistu kaada iemiilees muusdienaas.
Ir jaadziivo visiem, arii sievieteem. Ja neesi speejiigs sevi uztureet, kaadas veel ggimenes domas var naakt galvaa. Nu dziivo nost viens, kaa sanaak.

Labrador  Nevis iemiilas , bet dod priekshroku attieciibu veidoshanaa.

Dzeguzessbalss  Ja vīrietim ir smadzenes, viņš spēj nopelnīt. Ja nav, tad spēj čīkstēt, ka sievietēm patīk tikai tādi vīrieši, kuri spēj...

Chris1986  Dzeguzessbalss, no tava komentāra izriet, ka sievietēm nav smadzeņu? Nu, tipa, ka pašas nespēj nopelnīt, tāpēc vajag vīrieti, kas pelna daudz?

AivarsN  Jāpiekrīt vien Vīrietim 1973. Ne tikai sievietes, bet arī vīrieši pazaudē sevi interneta plašumos. Tik daudz kandidātu, ka bail kādam veltīt uzmanību, lai nepalaistu garām ko vērtīgāku.
Vai mūsdienu cilvēks var nopelnīt pietiekami daudz? Pēc Oho standartiem, vairāk kā puse, ja ne divas trešdaļas Latvijas iedzīvotāju to nespēj. Turpinoties kovidšovam, nespējīgo skaits tikai palielināsies. Vai viņiem visiem ar galvu kaut kas nav kārtībā, vai vienkārši tā ir mākslīgi radīta sociālā nevienlīdzība dēļ nesamērīgi atšķirīgas darba samaksas? Tādas īsti ienesīgas ir vienīgi žīdu rebes, kuras ar likumdošanu tiek ļoti atbalstītas. Taču nevienam normālam cilvēkam, kuram saglabājušās vismaz kaut kādas sirdsapziņas pazīmes, tādas nodarbošanās nav pieņemamas. Tāpēc ļoti labi pelnošs godīgs cilvēks, pat teorētiski nav iespējams.

coldlands  18:05 👍labi pateikts!😂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu