Vai sievietes iemīlas tikai bagātos vīriešos?

Bet cik tad tādu riktīgi bagāto ir 5% vrb 10%?Un ko tad darīt pārējiem,ja vnm būs jāuztraucas ka pie izdevības var aizskriet pie kāda bagātāka.Un kā ar tiem kam piem nav sava dzīvokļa,ne mašīnas un alga tik minimālā,vai pat vispār nav ienākumu un plusā vēl varbūt alimenti.Kādu mīlestību,pat uz retu reižu seksu nav ko cerēt.Un kā izskatās vīrietis vispār nav svarīgi.Jo tak bagātiem onkuļiem ar plikām pļeškām un lieliem vēderiem ir blakus labākās sievietes pēc visiem skaistuma standartiem un kamēr vien ķeša pilna ar skanošo Mīlestība ir garantēta?

Kaskaade  Īpaši apdāvinātajiem 18:05 un 19:02 tik izskaidrots ar pirkstiem: sievietei, kura jau dzīvo noteiktā komforta līmenī prieškam vajadzīgs vīrelis gumijas zābakos ar tukšām alus pudelēm mugursomā

AivarsN  Kaskāde. Turīgie vīrieši visai bieži iegādājas sev jaunas, skaistas, bet ne turīgas sievietes. Tāpēc turīgajām sievietēm līdzvērtīgu vīriešu katastrofāli pietrūkst un nekas cits neatliek, kā sekot turīgo vīriešu piemēram, savācot no ielas kādu izskatīgāku gumijas zābaku valkātāju, ja negrib atlikušo mūžu pavadīt Oho. Kur tad palikusi tā daudzinātā vienlīdzība un līdztiesība starp dzimumiem? Ko izcīnījušas, ar to arī jāsadzīvo.

aija_69  Jaunībā par to tā īpaši nedomā, ir bagāts vai nav bagāts. Mīlestībai ir citi kritēriji. Tagad pusmūžā meklēju vīrieti no sava sociālā slāņa, kas iederētos manā dzīvē un ikdienā un es iederētos viņa dzīvē. Abas galējības: gan ekstra bagāts, gan pliks un nabags nebūs piemērotas.

Kaskaade  Nu tas ir tāds postpadomju prātu mīts, ka turīgie izvēlās trūcīgās. Varbūt, ka stagnāti aļa kogans, godmanis, lembis un maligins arī izvēlējās nabadzes. Jaunie turīgie izvēlās jaunās turīgās, lai nauda pie naudas, nevis nauda ārā no mājas.
Nua par pieaugušiem cilvēkiem runājot, ne visai naudai apakšā ir smadzenes, lielākoties tie ir prasti gopņiki ar vienu rievu pelēkajā masā, līdz ar ko nav brīnums, ka par viegli nākušu naudu ir vēlme nopirkt jaunu miesu.
Zin kā Aivar, bija tāds teiciens, parādi savu vīrieti un pateikšu kas esi. Līdz ar ko katra sev vīrieti izvēlās vai neizvēlās pēc sava izmēra.

jaunkundze  Veido attiecības ar bagātiem, iemīlas tikai tajā bagātniekā, kurš mīl sievieti.

AivarsN  Materiālais stāvoklis kā noteicošais partnera izvēlē, ir tikai ebrejiem, vai cilvēkiem ar pārāk lielu viņu gēnu piejaukumu. Nu, varbūt vēl viens otrs tās ideoloģijas sekotājs. Jā, viņi tiešām naudu neizlaiž no ģimenes loka. Tāpēc bieži vien precas tuvi radinieki, tā saviem pēcnācējiem nodrošinot vēl vairāk ģenētiskas novirzes. Dēļ naudas dzīvo un tikai par materiālajām vērtībām interesējas, jo viņu īpašā ģenētika augstākām jūtām un emocijām nav paredzēta. Tikai pilnvērtīgi cilvēki spēj tā pa īstam mīlēt un tāpēc izvēlas dzīvesbiedru tikai jūtu vadīti, nevis materiālu apsvērumu, vai kāda izdevīguma dēļ. Garīgi augsti attīstīti cilvēki bieži vien ir pieteikami turīgi, lai nodrošinātu sevi un ģimeni ar visu nepieciešamo. Taču dzīves biedres izvēlē vadīsies vienīgi pēc jūtām, dvēseles, nevis kaut kādiem mistiskiem skaistuma etaloniem, statusa sabiedrībā, vai turīguma. Ne jau ar naudu dzīvo, bet cilvēks ar cilvēku. Taču liela nauda un slava var sabojāt pat labu cilvēku. Tāpēc īsto sievieti drošāk meklēt starp mazāk turīgajām. Vienmēr jau ir izņēmumi, jo liktenim ir neierobežota izdoma un humora izjūta.

Trilija  Par bagātību katram sava izpratne. Citam briljanti par smalku, citam maizīte par cietu ...

Piparkuka  Nē. Iemīlas visādos un bagāts vai nabags- nekāda sakara. Pat pilnīgi nekāda...
Taču- svarīga ir attieksme, dzīves veids u.c.
2021-03-12 16:18

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu