Vai vīrieši vispār iemīlas, tad kādās?

Chris1986  Vinnija, kāpēc uzreiz bumba? Sausajā tualetē pilnīgi pietiek, ja rauga paciņu iemet :D

av2  Kaadaas? Taadaas kas iemiilaas muusos. Nu nebuus taa, ka viirietim aizbrauks jumts, a sieviete staigaas degunu gaisaa, un kachaas pravas, tipa, man pienaakaas love. Taa nemeedz buut. Ja juuti, ka tevi nemiill no sirds, nu nafig kaadam ko vajag.Ir tik daudz ko dziivee intresantu dariit, lai izniekotu laiku , kas ir visdaargaakais ssajaa dziivee , ar kaadu, kas tevi vienkaarssi nenoveertee.

rokons  Nav jau nemaz tik daudz to parametru, kurus vīrieši pēproduktīvajā vecumā vērtē.
Tiesa, dažādiem vīriešiem dažādi tie kritēriji, bet ja tie piepildās - var iemīlēties, kāpēc ne. :)
Tad cenšas panākt pretmīlu, kas patiesi ļauj būt abiem apmierinātiem ar sasniegto

AivarsN  Mūsdienu zinātne balstīta uz materiālām parādībām, matemātiku. Tātad viss notiek tikai pēc aprēķina, arī attiecības. Pat mīlestība tiek traktēta kā nekontrolētas ķīmiskās reakcijas. Agrāk visa pamatā bija maģija un smalkās enerģijas. Zinātnes uzdevums bija tikai censties to formulēt. Uzspiežot sabiedrībai kristīgo reliģiju, pirmām kārtām tika iznīcināti visi tie, kuri kaut ko zināja par maģiju un prata to pielietot. Vai arī viņus savervēja kalpošanai baznīcai. Līdz pat mūsdienām nekas būtiski nav mainījies. Tikai īpaši izredzētajiem ir pieeja senajām zināšanām par visa veida matērijām, enerģijām un to pielietojumu, kuras sekmīgi tiek izmantotas pūļa ietekmēšanai un pakļaušanai. Mīlestība visās tās izpausmēs ir ļoti spēcīga enerģija, kura nav izmantojama sociālajiem parazītiem. Tieši tāpēc tiek izraisīti kari, organizēti lokdauni, mākslīgi radīta nabadzība un bads, lai cilvēki nevis mīlētu un radītu, bet dusmotos, ķildotos un ciestu. Mīlestība aizstāta ar dzimumtieksmi. Tikai tāda enerģija ar pazeminātu frekvenci, sociālajiem parazītiem ir izmantojama. Tieši dēļ tās jau viņi mūsu Zemi okupēja. Tikai cilvēki ir spējīgi mīlēt. Parazīti nē.

Kaskaade  Aivar, izstāsti lūdzams ar kuru tieši frekvenci, čakru vai maģiju maksā par interneta un elektrības pieslēgumu? Labprāt vēlētos apgūt zināšanas kā apiet maksājumus par komfortu.

Kaskaade  Es vēl saprastu, ja par kosmisko enerģiju runātu kāds Dundagas mežos noķerts mauglis, bet atvainojiet, ja ko tādu drukā ar pēdējām tehnoloģijām nobruņojies mietpilsonis Aivars, lai nu vēdas piedod, ugunī viņas.

kvarts  Visērtāk iemīlēties svešā sievā, vismaz kopā ar viņu nav jādzīvo....

incis1  īsta mīlestība mūsdienās vairs reti sastopama.Tagad jau mode ātrais seksinš,viens,divi,gatavs,katrs uz savu pusi. Mīlestība,tā pirmām kārtām ir cieņa,kas arī ir retums. Lai pa īstam iemīlētos vajag daudzus priekšnosacījumus,es domāju jau nobriedošā vecumā,nevis tīņus. Ja tiešām mīlēs pa īstam,tad darīs visu mīļotās sievietes dēļ,tikai mīlestība mēdz izplēnēt,pāri paliek tukšums. Novēlu lai vairāk rastos tādi vīrieši,kuri mīl pa īstam.

Marusiite  Mìlestìba ir neparedzama,tà atnàk gan pie smukiem,jauniem,veseliem,gan vecàkiem,ne tik izskatīgiem un ne bagātiem,katram savàdàka,Savèjà!

Rouzita  Un akla mīlestība atnāk ne tikai jaunībā :)

AivarsN  Kaskāde, to Tu paprasi tiem ar galvu slimajiem žīdiem, kuri sagrābuši varu pasaulē, kāpēc viņi tev piedāvā tikai dārgas, neefektīvas un piedevām vēl kaitīgas tehnoloģijas! Jeb kuri centieni reabilitēt videi draudzīgas un lētākas tehnoloģijas, beigušies ar zinātnieku un inženieru nāvi. Un kāpēc lai es neizmantotu okupantu ierīces un tehnoloģijas pret viņiem pašiem, ja citas neatļauj?
Un starp citu, vēdiskā civilizācija nebija nekādi mežoņi. Ne tikai garīgi, bet arī tehnoloģiski tā bija daudz augstāk attīstīta kā tagad, jo pārzināja un izmantoja visas enerģijas un matērijas, nevis kā tagad, ko nu vergiem piešķir.

Aquarius  šķiet 48 gadosvajadzētu zināt apmēram ko nozīmē svavstarpējo attiecību mijiedarbība starp vīrieti un sievieti.

Aquarius  šķiet 48 gados jau vajadzētu zināt apmēram ko nozīmē svavstarpējo attiecību mijiedarbība starp vīrieti un sievieti.

marselis  iemilas,iemilas un vel ka-,vardiem neizstastit!
tadas,kuras sirdij tuvas un pratu netracina!

Strauts  Lasu un šausminos , - cik dažādi spriedumi , formulējumi , bet konkrēts kopsaucējs - tā nav ! Vai jūs te - ´´Apaļā galda bruņinieki´´ un ´´Pseido lēdijas´´ - esiet tā mīlējuši bez nosacījumiem , tikai tāpēc , ka tas otrs ir ? Mīlējuši nevis pa ´´daļām´´ vai atsevišķas daļas , - bet visu vienā veselā nedalītā ? Tad bļāviens - mīlējuši ar visiem ´´sūdiem´´ , katru ´´riepiņu´´ , katru dzimumzīmīti , katru niķīti , katru kaprīzīti ? Atvainojiet , - bet domāju , ka NEESIET !

Strauts  Lai cik banāli , jums nešķistu , bet jā - tā ir mana pieredze .

Vaukskis  Epifanija, kāpēc tikai Maxima? Arī Rimi, Mego, Elvi un citi tirdzniecības centri atvērti ar daļējiem ierobežojumiem. Kā kas, tā uzreiz klupt virsū Maxima, kas lielākoties ļauj reāli iepirkties vienuviet par to pašu cenu un ietaupīt, salīdzinot ar citām lielajām, bet it īpaši parastā lieluma un mazajām bodēm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu