Vai vīrieši vispār iemīlas, tad kādās?

Kaskaade  Nē wot tu interesants esi, Aivar. No vienas puses saki, ka es pati vainīga, ka man žīdi piedāvā tikai dārgas, neefektīvas un piedevām vēl kaitīgas tehnoloģijas! No otras puses pats ar lielāko prieku izmanto okupantu ierīces un tehnoloģijas. Kā tad tā? Ka es saku, divdabīgs tas cilvēks Aivars. Ar vienu roku gāna zagļus un blēžus, ar otru raustu ar lāpstām, ja tik tiktu pie siles un murmulētu zem deguna---" Un kāpēc lai es neizmantotu okupantu tehnoloģijas pret viņiem pašiem?"

Nav tev principu Aivar, nav, tikai varen liels naids, ka citiem ir, bet tev nāni. Fuj, lasi cītīgi vēdas, skaudību un nenovīdību pat kosmiskie gaismas cilvēki nevarēja atzīt par labām īpašībām.

Chris1986  Jā, nu, tev var just, kurai mājās nav ar ko pakasīties

AivarsN  Kaskāde, es nesaku ka Tu vainīga, bet gan tie, kuri ar noziedzīgām metodēm šobrīd sagrābuši varu pasaulē, bet tev tas laikam šķiet normāli un pilnīgi pieņemami.
Ne jau skaudības vadīts es rakstu. Man pilnīgi pietiek ar tiem ienākumiem kas man ir un nekāroju vairāk, tāpat kā negribu neko kopīgu ar naudas rausējiem, jo tās ir tikai liekas problēmas. Par daudz nevar būt vienīgi īstas zināšanas, bet ne jau tās, ar kurām piebāž galvu okupācijas skolās. Taču, kā jau visi normāli cilvēki, es nevaru mierīgi noskatīties, kā bariņš ar galvu slimu cilvēku, terorizē visu sabiedrību, iznīcina pasauli, lai tikai varētu pār visiem valdīt, sekojot sava sātana kulta norādēm. Visa viņu izveidotā iekārta balstīta tikai uz meliem, degradējošas ideoloģijas un izkropļotas izglītības sistēmas, kura nesagatavo cilvēkus patstāvīgai dzīvei, bet padara par atkarīgiem, neizlēmīgiem, patstāvīgi domāt nespējīgiem vergiem, kuri vēl priecājas par savām važām un atņemtajām cilvēku tiesībām. Jaunā pasaules kārtība, jeb Lielais restarts, ir totālās verdzības ieviešana, kovidafēras aizsegā. Un zaudētāji būsim mēs visi, neatkarīgi no tautības, materiālā stāvokļa, vai iedomātā statusa. Nekur pasaulē nebūtu bada, ja tas netiktu mākslīgi radīts ar netaisnīgu resursu sadali, sākot ar valstīm un beidzot ar pašiem cilvēkiem. Izredzētie drīkst sagrābt visu, bet pārējiem, kuri jau tā nesaņem savām ieguldītājam darbam atbilstošu atalgojumu, jāmaksā bandītiem nodevas par katru sīkumu.

Peleks  protams ka mīl, taču ne jau tādas, kas ar degunu mākoņus baksta, tām ir viens liktenis, palikt par dārgām cukurmeitiņām i vairāk neko, jeb gluži saprotamā valodā izsakoties - dārgām vieglas uzvedības sievietēm.

Labrador  Veidot attieciibas ar muusdienu sievieti viirietim ir neizdeviigs pasaakums , kursh lemts bankrotam.

Mikko  Sievietes lielãkã klúda ir tã ka domã visi vírieši ir vienãdi...
Víriešu ka visas sievietes ir atškirígas.

Piparkuka  Manī. Nopietnās un aizrautīgās, sapņojošās un kareivīgās, arī bērnišķīgās un atbildīgās. 2021-03-12 16:14

Mikko  Kur te Tãdas ir?
Kur?
Tukšas muldétãjas un viss!
Piektdienu sapnjojošais Pa! 🤣
2021-03-12 16:32

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu