Krāpšana

Ja vīrietis krāpj savu sievieti,dzīvesbiedri, taa ir vīrieša daba vai izlaidība?

LaskovijMerzavec  Kopdzīves laikā ar citiem kniebties nav tā nemaz tik interesanti.

Laiks jāmeneģē, jāmelo,jāslēpjas, vēl visādas slimības, ne kkautkur aiziet, ne papriecāties.

Izšķirās un super,kautvai ar desmit vienlaicīgi.
2021-04-17 13:49

VECA_PIEPE  Ja vīrietis krāpj savu sievieti, tad tā ir izlaidība,
bet, ja sieviete krāpj savu vīrieti, tad tas ir viņas dabas kliedziens protestā pret nabadzību laulībā. :D
2021-04-17 14:12

av2  Jaa , primitiivi mees esam. Cik es paziistu viiriessus, diemsseel visa taa niistaa kraapssana saakas no taa, ka, jaaa, tiessaam maajas ir tikai ...maaajas, un sex tur ...ar laiku, ir nobiidiits peedeejaa vietaa. Un tad viirietis ir kretiins.
Paldies pasauliitei, ka ir arii tiessaam gudras sievietes , kas to saprot. Un ir paargudraas , oHo taadu netruukst, kaa redzu , kuras vainos visus citus/citas, tikasi ne sevi savaaas probleemaas.
Teicieni nerodaas no zila gaisa, un te lloti traapiigs ir tas, par to, ka precoties sieviete cer , ka varees izmainiit viirieti, bet tas kkeems , nemainaas, neklausa . Un ... viirietis cer, precoties, ka sieviete nemainiisies, bet vinna mainas. Ar gadiem no sexy dziiviites paliek vien chiks. Un tas viirietim vienkaarssi liek mekleet to, kas pietruukst.
Kaa jau teicu, par laimi ir sievietes, kam viss tas nav "kkiinas aabece" :)
2021-04-17 14:24

Marusiite  Mirkļa iekāre,instinkts....ja to visu dramatizè,rodas nelaimìgas sievietes,un vìrieśi. 2021-04-17 14:24

VECA_PIEPE  Jūs jautāsiet: Piepi, kāpēc #14:12 tā?

Elementāri, Vatson-

:ja vīrietim ir tik daudz brīva laika, ka viņš var liderīgi to notriekt mīļākās apskāvienos,
ne veltīt ik brīvo brīdi savai ģimenei- bērniem un sievai,...tad, acīmredzot, viņš pietiekoši nav nodarbināts pildot savus tiešos pienākumus ģimenes labklājībai,...acīmredzot, par maz viņš strādā- ir slinķis, plāna galdiņa urbējs.

Pārdon me,...ja kādam no PA slīmestiem esmu uzminusi uz varžacs,...bet man nešķiet, ka viņi būtu dikten aizņemti un noslogoti darbā.:D
2021-04-17 14:39

CoCoSan  Par 14:39. Nu ir arī otra galējība, kad aizņemtībā un rutīnā nojājies tā, ka viss tāaaa zaibala, ka gribas mirkli sapņa un laimes. Trešā galējība, ka pRincipā viss tāaaa zaibala, ka vairs jēgu dzīvei neatrod. Ceturtā galējība, pielēja acis ar drugāniem un kā lai zin no kurienes tā saulīte bija uzradusies.
Krč lielākā daļa cilvēku, glnkrt sievietes, šajā jautājumā uz pasauli projecē ideālo, neeksistējošo sevi, izslēdzot, ka otra cilvēka pasaule var būt tik daudzšķautņaina un situatīvi mainīga. Kā arī maldīgi glorificē savus tā saucamos principus un dzīves uzstādījumus, līdz brīdim, kamēr nokļūst pats situācijā, kuru iepriekš noliedzis kā pilnīgi izslēgtu vai neiespējamu.
2021-04-17 15:24

Chris1986  Jā, palasoties tādu Veco_pī tomēr rodas sajūta, ka nav nemaz tik slikti, ka esmu viens - nedod dies, ja būtu jājūdzas arklā par jūga lopiņu un jāgādā, lai cienmātei nekā netrūktu - lai dies nogrābstās! :D 2021-04-17 17:08

VECA_PIEPE  He he he hēēēēēēēēēēē, Chris, ja Tu būtu realis mans vīrietis,...tad Tu tā būtu arklā
iejūdzies (starp citu: ne spaidu kārtā, bet gan no paša labas gribēšanas :DDD),...ka Tev neatliktu ne laika, ne gribēšanas, ne arī spēka Ohujiņa virtualitātē Piepim vai ta jebkurai citai daiļavai PA komentus veltīt!
:D
2021-04-17 17:30

Mikko  A kãda mãrrutka péc vajag ko dramatizét?
Sievietém jauks patík visu lídz riebumam sarežğít! Nu vírieši arí reizém...
Ja ir rutína tad vajag ko extrému pieméram kniebiens skatu torní 😆
2021-04-17 17:40

Maariite  Vai cilvēks savā ģimenē dzīvo rutīnā, tas jau ir atkarīgs no viņa. 2021-04-17 17:41

rebeka  Interesanti, kuras ir tās sievietes, kuras nepamet un nekrāpj. Ne tādas kā Geiša tomēr, citādi nebūtu jau ntais mīļākais. 2021-04-17 18:23

fargo  divas paaudzes senāk, kreisos šļūcējus meta arā no bizesa vai politiskajiem amatiem. tas bija ļoti tālredzīgi.
jo, kas īstenībā ir krāpnieks/-ce? tā ir persona, kas ir izvēlējusies un tad iemācījusies dzīvot dubultdzīvi un dzīvot melos. un ar laiku, ir kļuvusi izveicīga šai jomā. skatīties acīs un melot, iemācījusies pareizo balss intonāciju, iemācījusies sagrozīt otra argumentus, kliedēt aizdomas, slēpt pēdas, plānot savu rīcību tā, lai otru apvestu ap stūri. ar laiku, pati cilvēka dvēsele kļūst par tādu tārpainu ābolu.

tāpēc ir tā, ka tāds cilvēks nav krāpnieks tikai vienā savas dzīves jomā, bet visās. attiecībā ar draugiem, radiem, biznesā, pat ar saviem bērniem. falšs kļūst par ikdienas parādību visā. pat domās ar sevi.

viens no nedaudziem mierinājumiem tam cilvēkam ir turēšanās domas, kā glābšanas riņķa: "visi dara tā pat!"
2021-04-17 18:33

dabasmiilis  Te mierīgi var pārējos komentārus dzēst laukā, atstāt tikai Geishas, Juliannas un Mārītes [vismaz tie kas uzreiz atmiņā palika], lai pārējām pārlasot būtu no kā mācīties - tēmu vajag piespraust pie dēļa, lai sievietēm ir paraugs.

Pārējās seksuālo enerģiju pārvērš indes podā, un tad ir dusmīgas uz visu pasauli, pēkšņi visu zinošās - gatavas pamācīt katru sētas stabu. Tā viņš ir, jo retāk TO dabūn, jo mazāk gribas, ķermenis vienkārši pielāgojas situācijai - un ja regulāri tiek tukšotas olas, jo ātrāk saturs tajās atjaunojas.

Viss dzīvē balstās uz pamatiem, cilvēkam pamati, mājai pamati, zināšanām pamati, attiecībām pamati, cilvēciskumam pamati utt... un ja pamati ļogās, tad arī nekas nesanāk. Attiecību pamati sākas ar abpusēju izrunāšanos un sapratni, nevis ierakšanos katram savā ierakumu pusē un izlikšanos par saskanīgu pāri, nu tik viss notiksies pats par sevi.

Tas ka cilvēki pārāk aizņemti ,tur viņu pašu vaina ,ka pārāk daudz uzņēmušies un neprot piebremzēt, īpaši tas ir manāms sievietēm. Veči bieži vien norauj bremzi un aiziet makšķerēt, izvēdināt galvu, bet vienai daļai sieviešu tās bremzes ir salūzušas, neprot atslābināties - pārāk daudz uzņēmušās - bieži vien liekus darbus, beigās neatliek laika sev pašai un bērniem, kur nu vēl vīrietim, un tad pie visa vainīgs ir vīrietis un visi citi.

Intīmā tuvība ir attiecību diedziņš, kas stiprina attiecības, spēcina saikni, bez tuvības svece dziest, ja neuzpasē liesmiņu, vairs neesat vīrs un sieva, bet gan brālis un māsa, vai draugi, kas dzīvo kopā! Nesaku, ka sievietei katru dienu jābūt gribošai, bet dažas reizes gadā ir pretējais grāvis, kas nopietni traucē vīrieša veselībai un celtspējai.

Un tad skaidrs, ka labāk iet pie kaimiņienes, kura nečakarē smadzenes un vīrieti laipni sagaida kā tādu tālas zemes viesi - liek justies gaidītam, īpašam. Es manipulētājas jau pa gabalu saožu, tādēļ tuvāk nelaižu - savlaicīgi notinos.

Parakstos zem katra Geishas teiku
2021-04-17 18:46

dabasmiilis  Parakstos zem katra Geishas teikuma - tieši tā tam visam arī jābūt.

Savukārt slinkās pārvēršas par negribītēm un feministēm, ka tik pakaukt, kad visus normālos večus aizbaidījušas un neprot ar tiem sarunāties. Večiem princeses ar krupja dabu nepatīk.

Cilvēciski arī saprotu tās sievietes, vienai daļai varbūt arī dzīvē nav bijis kārtīgs vecis ar stāvošo, vai kārtīgs sekss un tad viņas nesaprot par kādiem brīnumiem mēs te runājam, jo tīri elementāri nav to svētlaimi izbaudījušas.
2021-04-17 18:49

Chris1986  Nekas uzspiests ne pie kā laba nenoved. Iespundēt brīvo ērgli krātiņā un domāt, ka tas pēc nezcik tur paaudzēm vairs negribēs lidot? Ar vīriešiem tas pats. Nu, viņiem no dabas dots skriet pa pasauli, sakaut sācenšus un apsēklot maximālo skaitu mātīšu. Tas viss - lai suga neizmirtu. Sievietēm savukārt dots sēdēt mājās un rūpēties par pēcnācējiem. Viņai ir izdevīgs viens vīrietis apgādnieks. Dēļ šīs ieliktās pretrunas starp dzimumiem arī visas nesaprašanās. Nu var jau lauvu uz kādu laiku piespiest kļūt par veģetārieti, bet ilgtermiņā tas ne pie kā laba nenovedīs. Daba prasa savu 2021-04-17 19:19

Lapsa99  Kaut kāds bērnudārzs te salasījies. Cilvēks nav mašīna, kurai izsniedz kotleti un seksu un viss, viņam neko vairāk nevajag. Zinu tonnu vīriešus, kuriem mājās viss lieliski, bet gribās kaut ko savādāku. Kurš var visu mūžu ēst tikai vienu kotleti - līdz mūža galam? Protams, kaut kur ir arī monogāmi cilvēki, kuriem vnk sekss nav tik svarīgs vai arī uzticība ir liela vērtība. 2021-04-17 19:38

dzozefinaups  Cik gan trulam,atpalikusam jabut virietim,lai rakstitu tadu stulbumu!
19´19 tiesam doma,ka cilveks pielidzinams lopam! Tevins seklo,matite zida ar pupu.....un pecnacejs izaug? tev visi majas?
2021-04-17 20:03

Epifanija  Tas jau gan ir atkarīgs no audzināšanas un ģimenes no kuras ir nācis... Patiesībā, man patika Larisas Guzejevas sacītais raidījumā apprecamies, ka manā tad vecumā vairāk par seksu ir patīkamāk saspiesties ar mugurām kopā un gulēt, divus cilvēkus kopā satur tomēr kaut kas vairāk par seksu! 2021-04-17 20:03

JurisK  Muktupāvelam ir dziesma par suni, kas norāvies no ķēdes. Pie ķēdes nemaz nav slikti, un pie tās suns arī atgriezīsies. 2021-04-17 20:10

Spriditis1975  Cris (10.49), ir tādi un domāju, ka daudzi; es 18 gadus laulībā zvērestu nepārkāpu, pat kad vajadzēja dzīvot bez seksa vairāk kā gadu. Bet kam tad bija viegli :D 2021-04-17 20:33

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu