Krāpšana

Ja vīrietis krāpj savu sievieti,dzīvesbiedri, taa ir vīrieša daba vai izlaidība?

rebeka  Gribas ticēt, Epifāij, ka tā ir, kā raksti, patiesībā zinu arī, ka tā ir, tikai tad ir jēga būt kopā.
Tukšot kāda olas, ak jēziņ, vai es kāda tualete? :D
2021-04-17 20:52

Epifanija  Nesaprotu, kādēļ to kas atrodas olās tiek uzskatīts par kaut ko pretīgu, bez tā satura mēs sievietes netiktu pie bērniem un prieki būtu cauri, neba sievietēm tur viss ir tā ka parfimērijas plauktiņos, dabā tā ir iekārtots, vienīgais ko kontrolējam, tas ir ar ko un kā olas!☝️😁 2021-04-17 21:23

dzilums  Tā ir sievietes nespēja vai nevēlēšanās veidot kopdzīvi tādu, lai vīrietim krāpt neienāktu prātā. 2021-04-17 21:28

dzilums  Tas pats darbojas pretējā virzienā. 2021-04-17 21:28

rokons  Ref 19:38
Zinu tonnu vīriešus, kuriem mājās viss lieliski................
vai patiesi ZINI, jeb domā, ka zini. Tak ir jau populārs teiciens : ne viss ir tā kā izskatās......... :)
Tas arī uz otru dzimumu attiecas.
Sex loma dzīvē ir pārspīlēta. Tā ir tikai viena no kopdzīves komponentēm. Ja pārim ir daudz labu īpašību, kas satur kopā, kas veido stabilitātes un paļāvības sajūtu, BET sex sfērā ir disonanse, tad neaiztiekot šo vienu, var labi un interesanti dzīvot kopā daudzus gadus. Tiesa, neatklājot faktu par kaut ko blakus esošu.
Par vīriešiem ir pietiekami daudz sarakstīts, kas vai nu sameklē mīļāko vai izmanto prositūtas, iespējams, kāds arī gumijas lelli.
Sieviešu dildo patēriņš ari nav mikroskopisks, ne tikai neprecēto dēļ.
2021-04-17 21:32

Lapsa99  rokons, nu tā jau ir, ar sveci blakus neesmu stāvējusi :) bet izskatās kopumā ar dzīvi apmierināti.
Piekrītu, Sex absolūti nav galvenais kopdzīvē, ilgstošā jau nu vispār. Ar gadiem cilvēku seksualitāte mainās, ne vienmēr abiem vienā virzienā, nu un? Neies taču tādēļ šķirties. Seksu var dabūt viegli, bet dzīvesdraugu nē. Sekss kopdzīvē ir pārvērtēts un arī visa šī baisā traģēdija no krāpšanas. Tie, kas te raksta, ka vecumā pietiek saspiesties ar mugurām kopā, jā, tas satur kopā, bet varbūt ar to pietiek tikai vienam.
2021-04-17 21:46

incis1  Krāpšana viennozīmīgi ir izlaidība,tur nav nekāda attaisnojuma. Ja gribi laist pa kreisi,tad nav ko precēties,dzīvo tāpat un jājies apkārt uz pilnu klapi.Šeit ´´oho´´ katrs otrais ir precēts un laiž pa kreisi,nožēlojami. 2021-04-17 22:02

Mikko  Labãks par labu seksu ir vél labãks sekss!
Ka tik ne tã!?
Nu nez vai tã visus velk pa kreisi vai pa labi!
Vírietis jau nav tãds lopinš kuram uz visãm velk un kur nu vél stãv! Tã kã gribétos domãt!
Nu nez vai normãli funkcionéjošam rastos kãda Tãda doma uz kãdu kura pat never mazãkã mérã neinteresé nekadã jomã!? 🤔 😏
Tad vai nu mãjãs nekã nav vai ari iekãres objekts ir tã vérts! 😊
Péc dažu labu domãm veči ar stãvošiem krãniem skraida ja? 😏
Nesmídiniet! Varbút ka nemaz nekas cits nav bijis kã ierastais 😆
Un varbút arí vajadzétu iemest kãdu kritiskãku skatu spogulí ar domu vai esmu Tãda iekãrojama?
Un tãgadin varétu gãzt laukã šmuci 😋
2021-04-17 22:56

marija19561956  Es zinu daudzus parus ,kuri uzticigi viens otram un jau liela vecuma. Nevaram visus merit ar vienu merauklu.Dzive nakas saskarties ar daudz un dazadiem parbaudijumiem,iztur tikai stiprakie un gudrakie,kuriem gimene ir vertiba.
Mes so jautajumu varam iztirzat kaut katru dienu,tas nemainis cilveka raksturu ,uzvedibu un dzives uztveri.
2021-04-17 22:58

Letija  Man ir tā: šeit lasu vienu (neuzticība gandrīz vai norma!), dzīvē redzu citu (uzticība daudzos man zināmos pāros).
Un labi, ka tā - citādi dažam labam jaunam cilvēkam varētu pilnīgi izgaist vēlēšanās dibināt ģimeni!
2021-04-17 23:20

Chris1986  Nu ja, būtu dīvaini, ja sievieC teikti ko citu. Galu galā tas ir viņu interesēs un viņu manipulācija. Pilnībā viņas sapotu 2021-04-17 23:25

fargo  "Man ir tā: šeit lasu vienu (neuzticība gandrīz vai norma!), dzīvē redzu citu (uzticība daudzos man zināmos pāros)."
jā!
patiesībā, no man zinamo cilvēku loka(ģimene + draugi), es nezinu nevienu, kas būtu laulības krāpnieki. daži ir šķīrušies. divi.

oho noteikti nav vairuma cilvēku atspoguļojums. mana pieredze liecina, ka šie krāpnieki ir izteikta anomālija. bet nu... tukša muca tālu skan. skaļi viņi ir.
2021-04-17 23:30

Lapsa99  Ak vai kāds apbrīnojams naivums, visi ir uzticīgi! Kādam ir jāizskatās krāpējam - donžuānam, kurš nezin kur blandās? Tas pārsvarā ir gādīgs un labs ģimenes tēvs, kuram ir māja, bērni, bieži vien jau mazbērni un kurš vakaros godīgi dodas pie sievas. 2021-04-17 23:37

Mikko  Ja ja ja ja ja 😏
Atkãrtošos - Lai cik labi Tu domã par sevi atceries ka Tev pretí ir tãda pati maita kã Tu! 😊
Tikai neviens jau neteiks kã ir patiesíbã jo tas beatbilst vispãrpienemtajiem standartiem!
2021-04-17 23:42

fargo  es nesaprotu, kādā vidē te dažs dzīvo! ar kādiem personāžiem ir veidojuši savu dzīvi? kā var dzīvot tādā atkritumu bedrē? kā var iesaistīties jebkādās attiecībās, kaut tikai kā paziņa, ar cilvēkiem, kas liek ragus saviem laulātiem?

iedomāties es varu tikai vienu - tāds tādu atrod. laikam notiek kaut kada garīga pievilkšanās starp dažādiem uzskatiem sekojošiem cilvēkiem.

kāds naivums? cilvēki zina viens otru gadu gadiem. priekos un bēdās, jubilejās un pārtijās. darbos, sarunās, hobijos.

kā var apzināti izvēlēties dzīvi ar cilvēkiem, no kuriem būtu jāvairās? un atliek tikai viena versija... jo pats tāds un šo cilvēku morāle ir pilnīgi pieņemama. tad viss beidzot nostājas savās vietās.
2021-04-17 23:53

rebeka  Vīriešus mēdz piemeklēt arī impotence...nez, kā viņi jūtas? 2021-04-18 00:05

Lapsa99  Es atkal nesaprotu, ko cilvēki ar tādiem uzskatiem par morāli, dara šajā portālā. Jo šis ir, pirmkārt, precēto cilvēku portāls. Nu tādēļ ka šeit nevajag bildes un profils nav jāpiesaista sociālajiem tīkliem. 2021-04-18 00:08

CoCoSan  Oi, 1000 % piekrītu rokonam. To, kas notiek virtuvē, neviens uz fasades nezīmē. Un šie glupie apgalvumi - man zināmie pāri visi uzticīgi viens otram, tikai nezin kādēļ bāc, un izšķīrās? Nu jūs bijāt iekš to cilvēku galvās vai ik pa laikam algojat privātdetektivus, lai būtu simts punktu garantija - nu šitie jāaa, šitie viens otram uzticīgi līdz kaulam. Nu un naktīs porņuku lūrēšana nav neuzticība? Un onanēšana? Un atskatīšanās vai slepena fotografēšana ar acīm uz feinu pakaļu?
Ikviens, kurš galvo da es, danekad!, ļoti ātri kļūst par likteņa ironiju.
2021-04-18 00:08

Mikko  Yessssss!
Beidzot var kam piekrist!
Varétu padomãt ka visiem uz pieres stãv rakstíts - Es nolaidu pa kreisi! 😆😆😆
Un Ejot pa ielu ieraudzíjuši smuku, iekãrojamu dupsi visi veči nokar galvu, iedur skatienu asfaltã un skaista tévreizi, nevis padomã - Eh kã are šito varétu... 😌 😏
2021-04-18 00:19

fargo  cilvēki ir kā atvērtas grāmatas, sarakstītas trekniem burtiem.
no joberiem un kucēm nāk smaka! smaciņa, kuru jūt visi, kam ir deguns, pierē acis, ausis ir tīras un galvā nav salmi.
gandrīz katra pastāvīgā ohoista gara saturs ir kā uz delnas. pat ja to maskē, tad tas var izdoties tikai uz brīdi.
visneredzedzīgākie ir vistuvākie, bet tie, kas ir apkārt zina daudz vairāk. jo tieši vistuvākie tiek mānīti viscentīgāk. pārējie, ja vispar, tad tikai garāmejot. patiesībā, gandrīz visi joberi plātās. ar kucēm tā nav. tur ir savādāk. viņas neplātās, bet uzvedība uzkrītoši nodod.

kas attiecas uz šejienes joberiem, tad deviņi no desmit ir nekas vairāk kā wannabe fakeri - sliena tek un gribēšana ir, bet varēšana ir nekāda. un šos wannabie joberus var iedalīt: a) nabagos, b) idiotos, c) urodos. bet visas kategorijas var būt mixmatch. tāpēc, nav nekā - ne seska, ne ģimenes, ne pat zaķa, kuru krāpt! nekā nav. skats patiesi traģisks.

sievietes-laidējas neapspriedīšu. lai pašas sievietes ar viņām ņemas.

būtu es zemes ķēniņš, atdotu sievām par kalponēm.
2021-04-18 01:02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu