Par pasi un spoguli

Kā tu domā, tas cipars tavā pasē atbilst spogulī redzamajam? No vienas puses cilvēkam ir tendence domāt, ka viņš ir tik jauns, cik jūtās. Taču no otras puses tas jaunības kults, kas tagad valda arī ir diezgan nožēlojams. Nu diezgan smieklīgi, ja nebūtu tik skumīgi, noraudzīties uz tiem veciem zēniem vai meitenēm, kuri uzdodas par vēl tik jauniem. Bezšaubām, mūsu paaudzi nevar pat salīdzināt ar mūsu vecāku paaudzi, nez vai smaga darba dēļ vai iespēju labi izskatīties trūkuma dēļ vai tādēļ, ka izskatīties vecākam tolaik bija statusa jautājums - viņi veci tiešām jau izskatījās bezmaz jau 30smit gados. Ja netici, pašķirsti savus vecos foto albūmus.
Nu lūk, līdz ar ko, secīgs jautājums, vai tu un tavi vienaudži tev apkārt izskatās jaunāki par saviem gadiem, vai vnk katrs grimst saldā, dūmakainā pašapmānā par nebeidzamo jaunību?

Piparkuka  Nu kāds kults??!!
Cilvēks vienmēr ir jauns un jūtas kā "maza meitene" vai "mazs puika", sevī. Lai cik vecs būtu...

grunja  man liekas ,ka izskatos par vecu saviem gadiem , bet citas sievietes manā vecumā ,un manā redzeslokā , izskatās vēl sliktāk. Domāju ,ka dzīves pārbaudījumi padara savu skarbo darbu sieviešu sejās.Ķermeni var uzturēt vairāk ,vai mazāk labā stāvoklī ,bet ja grib labu seju,jātaisa plastiskā .

Piparkuka  "bet nu tizlojās kā sazin kādas jaunuves vai jaunēkļi."- nu bet cilvēks tā arī jūtas! Tikai nevar tā palēkāt un tml jau, taču SAJŪTAS un uztvere taču nemainās!
Nu nez... s pat nezinu, kā varētu "sajusties" kā pieaudzis vai nopietns vecp pieaugušais, kas tas vispār ir?!:)
Nu, kad vajag, tu esi nopietns un satraukts un atbildīgs un varbūt nevarīgs. Jā. Bet tas jau nenozīmē, ka tavā prātā kaut kas mainās:)

Mikko  Hi hi hi hi...
Var i palēkāt i izpausties un ko vēl ne, tikai ne jau tāpēc ka kādam jāizpatīk...
Būt par Onku ir forši!
Man patīk 👌

Frita  Pagaišnedēļ Rimčikā pasi paprasīja:))))Apstulbu.Emociju buķete-netic,taču glaimojoši:)))
Nja,maskām savs labums:)))

sahsunmats  Man piecas pases, katra izskatos savadak...ipasi neiespringstu.

Mikko  Man kā Onkuliņam jauks sen ir pie is elkoņa kā izskatos 😋
Mati uz paura ir, vēders nekarājas un pārējais nav svarīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu