Vai tiešām sievietēm 21 gadsimtā primārais ir izskats un naudas maks nevis otra cilvēka personība?

Sveiki. Vēlētos dzirdēt šeit esošo sieviešu argumentus par sekojošu tēmu .
Kāpēc sievietes izturas tik vēsi , ja vīrietis viņai uzraksta .?Atbildes atpakal pilnīgi nekādas . Nekādas cieņas pret otru cilvēku , kaut vai atbildot atpakaļ ar " nē "" Nēiet runa par tiem kuriem perversijas piedāvā ,bet par normāliem cilvēkiem , kuri vēlas iepazīties nopietniem nolūkiem , ģimenes veidošanai. Vai tiešām sievietes mūsdienās ir tik ļoti tendētas uz izskatu-modeļiem no holivudas žurnālu vākiem ar vairākiem miljoniem bankā. ?
Esmu neizpratnē. Agrāk varēja iepazīties jebkurā iepazīšanās portālā un arī otrs cilvēks kurš saņēma iepazīšanās piedāvāju , spēja atbildēt un izradīt kaut nedaudz cieņas nevis brutāli noignorēt .

Paldies

dzilums  ja ir vēlme šeit, šobrīd atrast sievu, tad manuprāt izredžu diez ko nav. Te vairums ir ar palielu attiecību bagāžu un ne to veiksmīgāko. Ir aizvainojums, kaut kāds nīgrums vai kompleksi.
Gan jau ir izņēmumi, bet vispār esmu priecīgs, ka man nav nepieciešams te kaut ko atrast.

Gunitaa  Tēmu uzrakstījis un izdzēsies. Nevaronis. :D

Felija  Man šķiet ideāli parametri 1.75, 75 kg vīrietim ap 30. Es atbildu uz 95% vēstuļu. Elementāra pieklājība.

Lapsa99  Cilvēkiem, kuri raksta ar tādām kļūdām kā autors, es arī neatbildu. Otrs variants - stulbie smaidiņi, kafijas, “kā iet”. Vīrietim 40 gadu un var atsūtīt tikai smaidiņu, really?

Spriditis1975  Kā jautā, tā atbild. Nav ko tur vairs siekaloties un smilkstēt pie tās ailes, pacel galvu un ej tālāk. It kā sievietes trūktu. Esi mužiks un nepuņķojies pie katras.

Chris1986  Jā, visas te nonormālas princes. Diez kur visām tos prinčus jemt?

Marita  Otra puse man diez ko nepatīk. Nožēloju, ka nopirku uzreiz garo abonomentu. Nav tā, ka vispār nekā nav, taču jēdzīgākus vīriešus tomēr šeit vairāk izdevies sastapt. Un Tērzētavā arī grozās vieni un tie paši, ik pa reizei tik kādā diskusijā iekrītu.
Tinderis tiešām ir tipisks jauniešu iepazīšanās portāls. Mana meita iepazinās tikai ar Tinder starpniecība. Mana vecuma vīrieši tur pārsvarā ir feiki ārzemnieku profili.

Mikko  Tēmās autors nesaprata ka te atbild attiecībās esošie un garlaikotie, bet pārējais ir vilciens aizgājušais kur var padzert kafiju un doties tālāk uz nākamo peronu 😌🚂

Chris1986  Ja jūs papētītu jekura iepazīšanās portāla auditoriju, tad nemainīnīgi - vīriešiem - jauni vīrieši, sievietēm - vecas sievietes. Kāpēc tas tā, kāds varētu papūlēties izskaidrot?

incis1  Kāpēc tieši sievietes? Vīrieši kaudzēm tādi,kas neatbild. No vīriešiem neko jēdzīgu naņemt gandrīz neiespējami,tikai seksa piedāvājumi un visādas neķītrības.Nedomaju,ka atbildes neesamība liecina par bieza maka,vai modeļa no zurnāla vāka prasibu,vienkarsi kaut kas nav paticis.

Mikko  Dievs lai nogrābstās pētīt vēl kādu portālu!
Tāpatām ir zināms ka visos ir vieni un tie paši personāži!
Nu es vispār esmu ārpus trases par cik vecs Onkulinš! 🤣
Visapkārt vieni jaunie un spraunie...
Nemainīgi gadiem ejot... 😌

rebeka  Tas ir interesanti, es nekur neesmu jutusi šādu uzsvaru uz vecumu, pļāpājusi esmu daudz un visādos saitos. Latviešu vīriešiem kaut kāds komplekss tas ir?

AivarsN  Daži jau atkal teiks, ka kārtējā sazvērestības teorija. Taču neskaitāmie iepazīšanās portāli tiešām tikai atsit vēlēšanos iepazīties, nevis palīdz nodibināt ģimeni. Itkā izvēle liela un vienmēr var atrast ko vēl labāku, bet tas otrs domā tieši tāpat. Pat ja izveidojas interesanta sarakste, tas vēl nenozīmē ka nonāks līdz randiņam, jo pa to laiku jau ir parādījies kāds vēl iekārojamāks objekts. Galu galā tas tā nogurdina, notrulina, iedzen bezcerībā un mazvērtības kompleksos, ka atsit vēlēšanos iepazīties vispār. Daudz vairāk izredžu veiksmīgi iepazīties ir reālajā dzīvē, ar īstu, dzīvu cilvēku.

Spodris  Vīrieši pēc 40 gadiem ir izvēlīgi, nav vairs jaunības dullums, kad jebkurai, kura daudz maz normāli izskatās, varēja spraust iekšā. Ir zināma atlase, izvērtēšana pēc castinga principa, pirmā kārta ir vizuālais un estētiskais veidols, kurā lielākā daļa tiek deletēta, pēc tam skatās un izvēlās talāk

siikaa16  Kas tas par vīrieti bez miljoniem bankā vai zelta stieņu kaudzes pagultē?

AivarsN  Viņš noteikti nav ebrejs.

av2  Taa gluzzi nav, vinnas atbild.Bet sava dalla saapes/taisniibas vien ir. Muusdienaas nauda daudzko izmaina. Da jebkurai.
Ssodein reta kura ir ar mieru saakt ar tevi ko "no nulles", un tad pamazaam "uzcelt to maaju kopaa". Jaa taadu tomeer esi sastapis, taada sieviete ir zelta verta.
Kaapeec neatbild tiessi Tev? Varbuut neesi...atklaats, godiigs tajaas veestulees. Tikai meneejums....

CoCoSan  Celt māju no nulles un dzemdēt kopīgus bērnus ir lielākā mūslaiku avantūra. Sabiedrībā, kurā vārdam ģimene, pienākums, atbildība ir tikai arheoloģiski teorētisks lielums, kādi vēl ilgtermiņa projekti par mājām no nulles, hipotekārajiem un bērniem?
Turklāt, kāda jēga lieliem ilgtermiņa projektiem pēc 40+? Kas līdz 40smit nav nopelnīts, to arī nenopelnīs pēc 40smit. Kā krievi saka " pered smertju ņenadišešja". Kas nav pagūts, tas nokavēts.

Aivar. Jo lielāka izvēle, jo mazāk izredžu dabūt ko vēlies. Absurdi, bet fakts. Izvēli viegli izdarīt no neliela piedāvājuma. Lielā izvēlē cilvēka psihe vairs nespēj apstrādāt visu piedāvāto informāciju, tādēļ cilvēks izdara izvēli ar pirksta uz dullo metodi vai neizdara izvēli vispār. Nu iedomājies, tu nokļūsti pilnīgi svešā valstī un aizej uz parastu mārketu nopirkt vnk ketčupu. Un ieraugi 8stāvīgu plauktu pilnu ar visdažādāko ketčupu sortimentu? Kuru tu izvēlēsies, ja nevienu no tiem iepriekš dzīvē ēdis neesi? Pareizi, ņemsi uz dullo, kura etiķete iepatikusies vislabāk. Tas pats ar apavu veikaliem. Stendi desmitiem, bet nopirkt nav ko.
Morāle. Pārāk liela izvēle galīgi nav labi.

Vaukskis  Pirmkārt, aicinu paskatīties uz iepazīšanās vēstules uzrakstīšanu kā uz autobiogrāfijas iesniegšanu potenciālajā darbavietā. Pēc CV iesniegšanas parasti taču arī atbild vien tad, kad esi ieinteresējis nākamo darba devēju?! Nav (vairs?) nepieklājīgi nereaģēt. Tiesa, būtu pieklājīgi un smalki pierakstīt klāt, ka atbilde tiks sniegta tikai ieinteresējušām personām.
Otrs varians, par kuru iedomājos, kas aktuāls man- bezmaksas pastkastītes apjoms izsmelts, ir slinkums vai nevēlēšanās visu izrevidēt un daļu izdzēst, savukārt papildus vietu vēstulēm pirkšanai žēl tērēt līdzekļus.

dodekaedrs_  Tieši “nēiet”, “gaņau”, “pagaišgad”, “tagat”, “drauks” atsit JEBKURU vēlmi atbildēt. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu