Vai tiešām sievietēm 21 gadsimtā primārais ir izskats un naudas maks nevis otra cilvēka personība?

Sveiki. Vēlētos dzirdēt šeit esošo sieviešu argumentus par sekojošu tēmu .
Kāpēc sievietes izturas tik vēsi , ja vīrietis viņai uzraksta .?Atbildes atpakal pilnīgi nekādas . Nekādas cieņas pret otru cilvēku , kaut vai atbildot atpakaļ ar " nē "" Nēiet runa par tiem kuriem perversijas piedāvā ,bet par normāliem cilvēkiem , kuri vēlas iepazīties nopietniem nolūkiem , ģimenes veidošanai. Vai tiešām sievietes mūsdienās ir tik ļoti tendētas uz izskatu-modeļiem no holivudas žurnālu vākiem ar vairākiem miljoniem bankā. ?
Esmu neizpratnē. Agrāk varēja iepazīties jebkurā iepazīšanās portālā un arī otrs cilvēks kurš saņēma iepazīšanās piedāvāju , spēja atbildēt un izradīt kaut nedaudz cieņas nevis brutāli noignorēt .

Paldies

Leta  "Vai tiešām sievietēm 21 gadsimtā primārais ir izskats un naudas maks nevis otra cilvēka personība? "
Autor, VIEDI vīrieši atrodoties slavas zenītā, kā vanagi vistu ar labu mērķējumu & trāpīgu piezemējumu ir aši piecirtuši simpātiskai biroja administratorei, vismaz 10 g mīnus savam vecumam. Domāju, tev iešāvās galvā kādi 5 - 10 piemēri uz reiz, protams, tāda tev ir. Vēl viedāki ir tie vīrieši, kas saglabā uzticību pirmajām (PIRMAJĀM-lasīt rūpīgi) sievām. Jo katra nākamā nav ņemama nopietni jau ar to, ka uztaisījusi laimi uz svešas nelaimes. Kamēr šai ir +/- tovarnij vid, vēl braukt var, bet, kad čaula nolietojas, ir, kā ir, jo dvēleles komponente tur pašvaka. Kā tautā saka, koškina duša
Paviegli vīrieši atrazdamies slavas zenītā savukārt ved pie mācītāja profesionālas prostitūtas, bet apbērno oligofrēnes un pēc tam likumsakarīgi maksā kinderam par studijām, jo budžeta vieta tādam nespīd. Arī modes žurnāla lapu kandidāts tāds nav, un USA arhitekts nekad nebūs, kā es te sēžu.

Chris1986  Vaukšķi, to CV var izstrādāt un vēl visādi izpildīties, ja ir motivācija. Bet tu paskaties, kas te, otrapuse, un visos citos portālos ar piedāvājas no manas pilsētiņas - tā ir bēdu leja! Ienaidniekam neko tādu nenovēlēsi!
Var jau teikt, ir arī citas vietas Latvijā. Bet tā tik tāda tukša runāšana. Iedomājos to skatu, kā es iekrauju savas mēbelītes smagā mašīnā un, vējiem plīvojot, braucu pie izredzētās uz dzīvi Rīgā :D Ja man pat tur uz vienu, nerunājot par vairākiem, randiņu tikt ir neiespējamā misija.
Var jau to visu nosaukt par žēlošanos, jo VIEDI vīrieši noteikti atrastu izeju. Bet nu cik tad ir to VIEDO, raz dva i apčolsja :D

Leta  Nabadzība ir sīkums, vecums pat vēlams, ja bērnus nevajag, bet ko darīt ar apdauzīto, kurš provocē uz emocijām to dāmīti, kurai nervi jau bez šī kropļa uz puņķiem turās D:)

Leta  uz intensīvām negatīvām emocijām

veeja_roze  Žēl, ka autors likvidējies. Ja tas ir tas pats vientuļaisvilks, kurš te kādreiz plātījās ar savu brīvību un lamāja sievietes, tad viss loģiski. Mūsu vīrieši līdz kādiem gadiem 55, negrib neko nopietnu, tikai seksu, bet tad atjēdzas, ka nāk virsū slimības, nestāvēšana, bērniem večuks neinteresē, sāk domāt, ka vajag ar kādu mesties kopā. Bet vilciens aizgājis, jaunas virsū neskatās, vecajām nav vēlmes tikt aprūpētājas godā.
Ja autors bijis jauns un smuks, tad loģiski, ka viņam ir jābūt spējīgam apgādāt ģimeni, vismaz tad, kad dzims un būs mazi bērni, jo sieva diez vai varēs strādāt. Tur ar pliku personību vien nekas nesanāks.

LaskovijMerzavec  Nu neatbild, tad neatbild. Tā ir viņas problēma. Lai gan aizdomas, ka lielākā daļa neatbildētāju ir štovētu vāveru feiki...

Foršu un kniebjamu sieviešu ir vienmēr vairāk, nekā esi spējigs izkniebt...

Leta  Sērīgi izskatās tavas foršās un kniebjamās. Alinu Zagitovu vari dabūt?

Epifanija  Šajā gadsimtā sievietei ir vajadzīgs līdzvērtīgs partneris visā, nav laika tādiem, kuri ir jāattīsta, jāpalīdz, jāiedvesmo, īstam vīrietim šādi jautājumi nav aktuāli, neatbild - pati vainīga, eju tālāk, izskatās, ka atkal kāds klauvē pie durvīm, kuras neatbilst statusam un nu visas vainīgas!

Tomariene  Cilvēkam tik pilna sirC, ka ņēma un utilizējās.
Ja par tēmu - man ir svarīgs otra izskats, maka biezums, jo man ir savas prasības pret dzīvi. Ja vīrietim manā vecumā nekā nav, tad viņš ir vai nu sliņķis, vai cirvis. Un ja runā par izskatu, tad katram podiņam savs vāciņš - man neinteresē golivudas smaidi, bet vīrietim ir jābūt manā gaumē.

ketija64  Gan jau atdzims no jauna kā ērglis :))

Lapsa18  Ak, es večiņa ,kur mans vecītis.
Kā viens kadrs regulāri izsakās -te tik tantuki, nu re cik jauki-es būšu večiņa.
Večiņām īpašas prasības-kājiņas sāp, vajag ,lai vecītim būtu mašīnīte, aparāti darbojas ,bet vecītim arī jābūt kārtībā ,pati kā roze, vecītim jābūt kā ozolam ,lai radiņiem nav kauns parādīt.
.....nu tādu vecīšu te nav ,te tikai filozofi, gribētāji, bet darītāju uz pirkstiem saskaitīt.

Leta  Lapsa, atklāšu tev vienu ģenerālu noslēpumu-cilvēkam (S/V-vienalga) jābūt tik pietiekoši pašpietiekamam, lai viņš varētu radiem kaut nēģeri (neiesaku!) prezentēt radiem, un neviens neiepīkstētos. Cilvēks ir priekš dzīvošanas kopā, nevis izstādes. Cits jautājums, kā ģenētiķi vērtē vecos tēvus, un cik no šiem veco tēvu bērniem ir kaut ko sasnieguši. Nu, cik?

Lapsa18  Leta,kurš te ar kādu taisās dzīvot kopā.Es to netaisos darīt.Man patīk dzīvot vienai.

arvids19721970  Hē,atbild Tev arī vīrieši!:)
Ir visādas sievietes.Ir.
jautājums: priekš kamTev vajadzīgas tādas,par kādām Tu raksti?
Viņas izturās tā,kā Tev nepatīk?Nu burvīgi!Sēnalas pa sevi,graudiņš-Tev.Nekur nepaliks.
(Tikai tā ,starp citu: vissvarīgākais ir Tev pašam zināt,kas esi TU PATS.Un pofig par tām,kuras itkā nemāk uzvesties.Merkantīlās.Praktiskās(ko tur ķēpāties,ja nevari uzreiz atbraukt?Vai ja vajag bezalgas strādnieku kādai biznesmenei utt),neizaugušās vai savu dēlu neizaudzējušās un audzina savu vīrieti.Pofig!Neuztraucies par tām,kuras Tev netiek.
Un tas pats attiecās uz abiem dzimumiem.Vnk atbildu vīrietim.

Leta  "Neuztraucies par tām/tiem, kuras/kuri Tev netiek"
Psiholoģijas aksioma!

dzilums  katra sieviete un katrs vīrietis attiecību tirgū ir savā plauktiņā. cits zemākā, cits augstākā. Ja ir vēlme dabūt savos nagos kaut ko no augstākā plauktiņa, tad būs jāpiepūlas. Jārāpjas augšup.
Protams vieglāk ir čamdīt to kas degungalā, pa rokai. Bet tos tur augšā apskatīt no attāluma. Un pie rezes sev stāstīt, ka man nemaz viņus nevajag, man tepat lejā ir labi...

Leta  neviena jau godīgi sakot, nesiekalojas ap VIPu bildēm, ja nu tomēr, tad vairāk tāpēc, lai tēmekli noregulētu
Taču pieklājīgs pilsonis izturēsies korekti pret jauku cilvēku, kura vienīgais mīnuss ir sēdēšana citā zemūdenē.

Vaukskis  Leta, kāpēc bērniem- jaunu vai vecu tēvu- ir būtiski kaut ko sasniegt? Kādēl bērni nevar vienkārši "noļurināt" līdz nāvei, ja viņiem nav citu mērķu kā, piemēram, izdzīvot?

LaskovijMerzavec  Protams, ja Alinas Zagitovas kājas ar visām slidām nav uz pleciem, tad esi vecs un impotents divpirds :) :) :)

sfinkss  Protams. Sākumā prasa foto, tad cik pelni un vai prestižs darbs, cik garš un cik ilgi l, un profesionāli vari atstrādāt. Viens merkantīlisms.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu