Sievietes valda pār pasauli un nosaka vīrieša nākotni tajā vai likumsakarības?

Mūsdienās sievietes meklē līdzvērtīgus partnerus, jo ir iespēja izvēlēties, piebraucot ar mašīnu, atverot mašīnas durvis un ar pirkstu norādot - tu, tu un tu arī, iepakojiet man viņus, šovakar izklaidēšos... protams, tieši tas tā nenotiek, bet uzrakstīju tā tēlaini, lai ir saprotams, cik viss ir mainījies, jo agrāk tā varēja atļauties vīrieši, tad nu mans jautājums, kā tas ir nācies, ka viss sagrieziet ar kājām gaisā un par pasauli valda sievietes, bumerangs, karma?

VenBer  "A pričom te sievietes?"
Tas jau nedaudz svešvalodā, oho.lv taču ir latviešu vietne!
Ja jau Tev vienalga, tad nav obligāti jāraksta, drīkst taču arī paklusēt!

La_m  Lielie zemsegas valdītāji neatkarīgi no dzimuma:)))

arvids19721970  Sievietes izvēlas.Vienmēr izvēle ir viņu.Tikai vai notiek tā,kā aprakstā,vai arī tā,ka vīrietis pat nepamana,ka ne jau viņš izvēlējies-tas ir stipri individuāli.
Sieviete izvēlas,kurš srgās viņasligzdu.
Aiz kā būt.

siikaa16  Nosauc trīs sievietes, kuras valda pār pasauli.

incis1  Piekrītu Spriditim 1975. Sieviete viena pati bez vīrieša nepastāv,tandēmā ja.

Mikko  Nu bet lai taču izvēlas!
Bet to vai paklusēt vai ne izvēlēšos es pats!
Tieši tāpat kā vai kaut kur iet vai ne!

janisb  Nekas nav mainijies, kā nebija top 10 bagātāko starpā sieviešu, tā jo projām nav un arī nebūs, pat ja Geitsam pusi piķā šķiroties būs jāatdod...
Bet lai pirktu vai pārdotos, tur nekādu varu nevajag, tikai nedaudz naudas pārpalikuma/trūkuma.

Leta  Par tām izvēlēm. Aizgāju vienreiz uz klubu Vecrīgā čista ne iepazīties, bet lai dzīve galīgi garām neiet. Protams, smirdēju kaktā kā veca zeķe, un visu,ko savulaik Pavasare iemācīja, tā sakot, varēju iebāzt, kur saule neispīž. Tad-pēkšņi-Opā--Dāmu deja (bingo). Neliels kniksis tuvākā dancojošā Orangūtāna virzienā, un stūrējam uz zāles vidu, kur galīgi ne slikti izpildāmies. Konkurējošās firmas raida lāzera zibšņus mūsu virzienā, un Džentelmenis jūtas obligued uzaicināt uz nākamo deju Tās. Demonstrē ar klasi abi! Nu, ko iekšēji novēlu laimi tiem abiem (sožriķe drug druga) &smirdu tālāk savā kaktā, ka nemazgāta zeķe, līdz nākamai Dāmu dejai. Tad man pēkšņi jādodas mājās kā Pelnrušķei pusnaktī, un to daru visai profesionāli neuzkrītoši. Iejukt pūlī ir mans amplā :)) Tikko tieku svaigā gaisā, Mans Džentelmenis aizelsies ir klāt, un prasa , vai jelkad tiksimies (tālants uz dzeju, respect-jādod telefona Nr)

Šis bija ievadlekcija par vīriešu psiholoģiju
Citreiz pastāstīšu par to, ka iespēja norauties pa cepuri no tā, kas tevi mīl, ir daudzreiz lielāka, nekā no pavisam sveša cilvēka

GameOver  Tā vienmēr ir bijis. Vīrietis visu dara, lai iepatiktos sievietei. Sieviete tik luncina asti un plivina skropstas.

AivarsN  Kad sabiedrība vēl bija brīva un izglītota, nevienam pat prātā nenāca salīdzināt, kurš galvenais, vīrietis, vai sieviete. Katram bija sava loma labi zināma un saprotama. Abi dzimumi viens otru dievināja. Demokrātija, jeb dēmonu iekārta izrāva sievietes no ģimenes un lika vergot vienlīdzīgi ar vīriešiem. Visi centieni padarīt abus dzimumus vienlīdzīgus, novienādot, ir tikai kārtējais sociālo parazītu paņēmiens, iznīcināt tradicionālās ģimenes un samazināt planētas iedzīvotāju skaitu. Jo maigāka un jūtīgāka sieviete, jo lielāka viņai vara un piekrišana no vīriešiem. Tās vīrišķīgās un pašpietiekamās, var cerēt vienīgi uz kādu Alfonsu.

Mikko  Ne vienmēr ir tā kā gribās...
Un neviens, ja vien nav pilnīgs orungutāns, neskries tur kur nepatiks!
Tad drīzāk varētu teikt ka stāvošs krāns valda pasauli un nekas vairāk.

AivarsN  Un jā, īstā sieviete ceļ vīrieti spārnos un tā veido abiem gaišu nākotni. Tā radās skaistākā mūzika, gleznas un citi mākslas un izgudrojumu šedevri. Ja ne sievietes kas to novērtē, tad kamdēļ tik ļoti iespringt?

dzilums  ja runā par ietekmīgām sievietēm, tad tādu ir varbūt dažas. Ja runā par iespēju izvēlēties seksa partneri, tad skaistai sievietei tāda iespēja ir bijusi arī iepriekš. Tas gan nenozīmē, ka seksam seko ilgas un veiksmīgas attiecības.
Mūsdienu rietumu sabiedrība sniedz iespēju sievietei konkurēt ar vīrieti faktiski jebkurā sfērā. Tas arī ir galvenais, kas atšķir situāciju no pagājušā gadsimta. Jāņem vērā, ka ne visu pasaulē ir šāda situācija.
No savas puses varu papaust, ka autores aprakstītajai "Līdzvērtīgo partneri" meklētājai parādītu vidējo pirkstu. Raksturs man nelāgs:D, un pats izvēlos, nevis otrādi.

Drole  Neko vinjas nevalda.
Vinju nespeeja kritiski domaat, toties speeja ljauties panikai un ticiiba leetiem glaimiem tiek ciniski izmantota, lai kreisie sociopaati sagraabtu varu.

https://www.marxists.org/archive/kollonta/1920/communism-family.htm

Lolita45  Nu, valdīt pār pasauli ir skaļi teikt. Vienīgais ko varu teikt, sievietes mūsdienās ir pašpietiekamas un stipras. Pati pelna, pati var uzturēt ģimeni, pati var daudzko panākt. Tādēļ var izvēlēties, sev cienīgu partneri. Stipras sievietes neizvēlēsies mīkstus vīriešus. Neredzu atšķirību, gan sievietes, gan vīrieši izvēlē ir vienlīdzīgi.
Jā, sievietes valda pār mājas pavardu, tur konkurentu nav. Bet arī tur, veselīgās Atiecibās ir vienlīdzība.

St__ella  Demokrātija un līdztiesība. Stereotips, ka sievietei tikai jākalpo un jāapmierina savs kungs. Ja tiek runāts, ka vīrišķajam dzimumam tas ir sitiens zem jostas vietas... nu tādā gadījumā vaina meklējama pašā indivīdā. Ne jau visi veči tā jūtās. Ir kas pat lepojas, ka daiļais dzimums ir spējīgs dzīvē ko vairāk sasniegt.

Mikko  Nu re!
Tā kā,, gribu to, to un šito arī " nāksies vien iztikt ar vidējo pirkstu!

Veetra  Tiešām ir tik svarīgi kurš galvenais? Atgādina bērnudārza smilšu kasti.... Katram dzimumam ir savas plusi un mīnusi - svarīgāk ir nevis kurš nu galvenais, bet, lai sazobe veiksmīga. Cieņu vienam pret otru neviens nav atcēlis.

fargo  vēlme iziet uz kompromisu, izvēloties pēc iespējas izvairīties no konflikta, padara vairumu sieviešu par nespējīgām valdīt pat pār suņiem.
bet suņiem ir nepieciešams līderis, nevis "partneris".
lielākā daļa sieviešu nav spējīgas dot pavēles. viņas meklē apvedceļus. atkal, tas notiek dēļ rakstura īpašības, ko sauc angliski par agreeablness. šī īpašība likvidē ceļu uz spēju būt par līderi. ir sievietes, kas spēj būt cietas. bet tas ir izņēmums, nevis norma.

ikviena sociāla struktūra ir hierarhija. spēja vadīt UN valdīt nozīmē spēju būt hierarhijas topā. lai tur atrastos, piekāpība, mīkstums, izteikta vēlme izvairīties no konflikta, ir nesavietojamas īpašības.

piemēram, tu, nassa. ot kuru čali tu te spētu "valdīt"? nevienu, kuru tu GRIBĒTU! saproti, kur ir šis paradokss. tos vīriešus, pār kuru sieviete spēj valdīt, viņa nicina. bet to, kuru viņa grib, viņa valdīt nespēj. jo tā ir bioloģiska parādība. tā ir sugas - cilvēks, īpašība. to nemaina ekonomiskie apstākļi. šīs naturālās lietu kārtības jaukšana likvidē pašu sabiedrību. strupceļš nav progress. šis ceļš ved tikai uz deģenerāciju, kas šodienas sabiedrībā izpaužas nu jau jebkurā nišā.

Rouzita  11:47
Pilnas skolas ar pavēlniecēm. Arī treneres ir pavēlnieces, es nevaru piekrist, ka trenere neciena savus audzēkņus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu