Sievietes valda pār pasauli un nosaka vīrieša nākotni tajā vai likumsakarības?

Mūsdienās sievietes meklē līdzvērtīgus partnerus, jo ir iespēja izvēlēties, piebraucot ar mašīnu, atverot mašīnas durvis un ar pirkstu norādot - tu, tu un tu arī, iepakojiet man viņus, šovakar izklaidēšos... protams, tieši tas tā nenotiek, bet uzrakstīju tā tēlaini, lai ir saprotams, cik viss ir mainījies, jo agrāk tā varēja atļauties vīrieši, tad nu mans jautājums, kā tas ir nācies, ka viss sagrieziet ar kājām gaisā un par pasauli valda sievietes, bumerangs, karma?

Momo  Patiesās valdnieces ar to nelielās.
Un lai vai kāda būtu līdztiesības situācija vai dažādi nosacījumi valstī, neviena patiesi gudrā par to nerunā. Tāpat kā uzņēmēji, kas peld dziļos ūdeņos, nekad nesūdzās par nodokļu politiku vai likumiem valstī.

AivarsN  Jo vairāk sievietes cenšas līdzināties vīriešiem un pat sacensties, jo lielākas izredzes palikt vienām. Stipra un vīrišķīga sieviete nevar sev izvēlēties vīrieti, bet jāpriecājas ka vispār kāds pievērš uzmanību. Tikai maigai, sievišķīgai sievietei, ir iespēja izvēlēties labāko no labākajiem. Tieši šī iedzimtā atšķirība starp dzimumiem, ir tas kas pievelk. Piedevām, katram ir skaidri saprotams un vieglāk izpildāms savs dzīves uzdevums. Nu kāda interese vīrietim var rasties pret sev līdzīgu, kā iztēloties ģimeni? Nu labi, var kopā iedzert, būt pat labi čomi, bet ne veidot ģimeni. Tas jau būtu kaut kā perversi. Tieši tā tie cilvēces ienaidnieki degradē un iznīcina cilvēkus. Katram dzimumam sava loma un uzdevumi. Neviens nav ne augstāks, ne zemāks. Tikai tā un nekā savādāk.

Vaukskis  Manā darbā, kas ir starptautiska uzņēmuma Latvijas filiāle, visa vadība sastāv praktiski tikai no sievietēm! Vīrieši ieņem pēc ranga zemākus amatus. Ziniet ko- biznesa sievietes lieliski tiek galā ar darba pienākuem. Sieviešu virsvadībā uzņēmums turpina piedzīvot strauju augšupeju.
Arī pasauli varot va(l)dīt līdzīgi kā komercfirmu!

fargo  tirsā līšana nedaiļo nevienu.

Leta  Momo, pārlieka atklātība padara tālāko diskusiju bezjēdzīgu:)
Par to Droles komentāru-tu vēl krusta karu piesauc.
Tā kā Latvija atrodas ZEM NATO un ES un ANO un....nezinu, kur vēl apakšā pagūlusies, tad lielos vilcienos ir vienalga, kāda partija pie stūres. Tie kreisie ir absolūti nebīstami pat lielākajiem nacionālistiem. Viss, ko viņi izdarīs, ir veiks cittautiešu integrāciju nevis ar naidu, bet laipnību.
Galvenais, lai nezog, nu ,vismaz ne pārāk daudz. Tā kā jau pārdesmit gadus minu šo grēcīgo zemīti, un šādas tādas vēlēšanas aiz muguras, intuitīvi ir iestrādājies reflerkss atpazīt blēžus. Viņu sauklis bieži vien cildina viņus kā praktiskus cilvēkus. Common! Citi imbicīļi, vai sliņķi? Vienkāŗši nav pielīduši tik tuvu finansējumu silei, lai savam pagastam pirmajam noasfaltētu tos ceļus. Esmu kategoriski pret ne vien "Latviajs Attīstībai", bet visai šai organizācijai, ieskaitot "Progresīvos"un "Attīstībai Par" Daži izņēmumi godīgu cilvēku veidolā nespēj izglābt šo šovu
Vēlēšanās katram jāiet, un jābalso par mazāko ļaunumu, lai viņām būtu sajūta, ka dzīve tiek dzīvot, nevis skatīta kā filma vai sapnis.
Un ka jau teicu, balsot var par da jebko, galvenais, lai nezog

Leta  ar apzīmējumu "cittautieši" bija domāti zilacainie!!! DDD

Leta  protams, visvairāk aizkustina situācija, kad pilsētas domes priekšsēdētājs čakli remontē ceļus PILSĒTĀ, bet aiz šīs marionetes stāvošais lielsaimnieks mēŗķtiecīgi izspiež tautasbrāļus no laukiem 100 km rādiusā ap savu māju :)))) Ar traktoriem izdangājot ceļus, bet pieteikt remontus nestaidzoties, tā vietā nopērkot SEV džipus (daudzus). Ja vēl kāds nabags bija veiksmīgi savu būdiņu aizslēpis aiz koku pudura-koki jānocērt, lai nabags ir kā stikla būrī. Vēl ir citi projektiņi viņiem padomā -Dievs visu redz, dzīvo tā, lai viņam būtu interesanti LOL

AivarsN  Par vēlēšanām gan nevajag. Ja cilvēki ar piedalīšanos vēlēšanās varētu ko ietekmēt, tad tādas vēlēšanas nemaz netiktu rīkotas. Tas ir balagāns aitām, lai radītu iespaidu, kā no tām kas atkarīgs, ja neskaita noziedznieku varas legalizāciju. Nav mums ne labu, ne kreisu, ne konservatīvu partiju. Tās ir tikai dažādas izkārtnes vienai un tai pašai noziedznieku bandai. Ja atmet tos klaigātājus, kuri imitē nopietnas opozīcijas iespaidu, tajā varzā, pārpratuma pēc ir iekļuvuši tikai daži cilvēki, kuri tāpat neko ietekmēt nespēj. Protesta vēlēšanas pie mums nenostrādās. Ir pilnībā jāatjauno agrākā vēlēšanu sistēma, pirmām kārtām likvidējot noziedzīgo grupējumu, jeb partiju monopolu, lai pārskatāmā veidā var balsot par konkrētiem cilvēkiem, kuri izpelnījušies tautas uzticību. Tad vairs nebūs iespējami tādi brīnumi, ka ne saukti, ne vēlēti, pie varas nonāk svešu valstu un pat tautību pārstāvji.
Leta, kāpēc āriešus dēvē par cittautiešiem? Vai tautas piederību tagad nosaka pēc tās prezidenta?

Geisha  Sapnis vasaras naktī un nekas vairak. Lai vai kā bet pasauli pārvalda vīrieši. Ja sieviete tiek pie vadības grožiem tad vai nu tā vairs nav sieviete, bet ērzelis ar pautiem vai arī daudzās gultās palagus burzījusi, lai sasniegtu savu mērķi (prostitūta).
Sievietes misija ir iedvesmot vīrieti nevis piedalīties visāda mēroga kautiņos. Jebkurā gadījumā vīrieis labak dzird vīrieti nevis sievieti. Sieviete vīrieša skatījumā vislabāk iederas gultā nevis pie darījumu galda.

Leta  vispār šitas ir jāpapēta dziļāk, kāpēc dažas pašvaldības ašāk un plašāk tiek pie finansējuma ceļu remontiem, nekā citas. a ja nu sanāk apgriezta proporcionalitāte godīguma izpratnei, ha. Kā saka, konjaks paplašina ne vien asinsvadus, bet arī sakarus.

Leta  Aivar, zinu, ka tu joko vienmēr, bet šis ir perebors. Bordāns ir pierādījis, ka taisnīgums ir.
Es uzskatu, ka katram, kas vien kust, jāiet uz vēlēšanām un jāizsaka sava griba. pat ja vecie zagļi pēc tam iegrozīsies domes amatos kā jau iepriekš sarunājuši, tauta varēs iekārtoties ērtāk ar popkornu rokā paskatīties šovu. Jo jāpasvīst ta "mafiozņikiem" būs! DDD

Vaukskis  Geisha, prostitūtas jau arī ir sinonīms daļai sieviešu, kādēļ gan ar tādu taktiku viņas nevarētu valdīt pār pasauli, vīriešiem tajā pašā laikā iedomājoties to citādi?!

Julianna  Es teiktu tagad par pasauli valda pilnīgi psihopāti. No viena dzimuma un otra. Ja sievietes valdītu, tad karu nebūtu, jo viņas sāpēs dzemdē tos bērnus un būtu prātiņa nedot nokaut ne savējos, ne svešos. Diemžēl tā teikt vairs nevaru. Pēdējais gads pierādīja, ka cilvēki (pagaidām ne visi) zaudējuši pašsaglabāšanās instiktu. Varbūt arī planētai vajag attīrīties. Redz, pat potēto donoru asinis var tuļcikā izliet. Ja vienai operācijai (piemēram niere, sirds vajag ~ 12 l). Par vēlēšanām. Domāju, ka šīs būs vienas no beidzamajām fikcijām, turpmāk tādu vēlēšanu nebūs. Nekāda te mazākā ļaunuma nav. Jau šodien var izsludināt rezultātus. Viņi zināmi, tikai jādabū aitu skaitu, kuri parakstās žurnālā ar savu inventāra numuru.

Leta  Nepiekrītu Tev, Julianna. Ja rezultāti būtu tā ietekmējami, kāpēc "Latvijas Attīstībai" vajadzētu pa visu pilsētu izlikt gigantiskus reklāmas plakātus. Tādus, ka "Nerunāju, daru" utt Agresīvs mārketings, kurā ieguldīta liela nauda. Bet tā ir aisberga redzamā daļa. Apakš tā vēl ir gadiem ilgs darbs ar konkurentu apzināšanu un "apkalpošanu", attiecību izkopšana ar vajadzīgajiem cilvēkiem visaugstākajā līmenī

Julianna  Leta. Domā kā Tev tīk!Tā ir Tava dzīves uztvere. Es šai fikcijai vairs neticu. Reģistrā DUNS sistēma LR Saeima ir tikai 3 deputāti. Galvenais načaļniks Mūrniece un vēl 2 gabali. Kur palika 98 deputāti? Viņu statuss? Pati atver un paskati. Pašvaldību vēlēšanas? VISAS ir no velna. Būtu jāvirza spējīgākie no spējīgākiem 1(!!!!!!!!!!!) sarakstā. Tāpat Saeimas. Visas tās štrunta partijas vienā lielā lapā. Es ņemtu zaļu pildspalvu un 100 tīkamākos atzīmētu. Tu atzīmētu. Visa Latvija atzīmētu. Lūk tās būtu īstās vēlēšanas. Šitajā muhļovkā ,lai iztiek bez manis. Un visi tie plakāti, lai aizsūta kādam tomātus piesegt. Baigi iederas -- nerunāju, bet daru.

Labrador  Pār pasauli valda spalvainu onkulinu grupējums , bet sievietes tiek izmantotas , kā kontroles mehānisms pār vīriešiem , īpaši tiem , kuriem instinkti dominē pār veselo saprātu. Tādi vīrieši pakļaujas sieviešu prasībām , ir viegli kontrolējami un manipulejami.

Mikko  Bet oho novecojušais matriarhāts uzskata ka nē...
Pamās ar kāju un laižuki skries mēli izkāruši 😹
Divi un pat trīs!

av2  Par ko, par ko vinnas valda ? :) Fantazeetqaaji....
Tiessi otraadi , tik daudz karu pasaulee deell vinnam ir bijussi, un veel buus. Karoche, valstu meerogaa....nu neder viss tas sieviessu emocionaalais piegaajies utt.

Maariite  :)Kakls groza galvu...Bet tā mīļi, un ļauj un palīdz vīrietim, kurš viņu mīl, realizēt savus sapņus.

Vaukskis  Par naudu pat velns danco!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu