Mistres

Guļu ar vīrieti kas ir jaunāks par mani
Viņš jau vairākus gadus atpakaļ mēģināja , beidzot padevos.
Viņam ir sieva, kas man ir laba paziņa
Nu tā tas ir.
Sākam nosodīt...

Vaukskis  Sekss ārpus laulības skaitās grēks. "Laulība lai visiem ir godā un laulības gulta neaptraipīta, jo netiklos un laulības pārkāpējus Dievs sodīs." (Ebrejiem 3:14) Viens no Dieva baušļiem, ko tas pavēstīja Mozum, aizliedz laulības pārkāpšanu. Tā nav brīv!
Seksuāli grēki ir postoši katram no iesaistītajiem, kaut arī sekas ne vienmēr atklājas uzreiz. Svētajā Bībelē stāv rakstīts: "Katrs cits grēks, ko cilvēks dara, paliek ārpus miesas, bet, kas netiklības grēku dara, grēko pie savas paša miesas." (1. Vēstule Korintiešiem 6:18)
Tajā pašā laikā Jēzus skaidri parāda savu attieksmi pret tiem, kas ir pakrituši un tā ir žēlsirdība: "[...] ej un negrēko vairs!" (sal. Jņ. 8: 10-11). Ja jau Kristus, kas ir vienīgais cilvēks bez grēka, nemeta pirmo akmeni uz laulības pārkāpēju, tad arī "ohoieši" nedrīkst tā darīt ne pret vienu.
Mums jābūt žēlsirdīgiem, jāpretojas impulsiem, kas mūs spiež tiesāt citus bez žēlastības, jāiemācās piedot un aizmirst!

Momo  Nesaprotama ieraksta motivācija.

lineals  Pārmaiņas vajag,,,,man pavilktu uz vecākām,,,

AivarsN  Ko tur vairs nosodīt? Pati jau to esi izdarījusi un tāpēc tas ķirmis tagad grauzīs un grauzīs. Šis noteikti nav tas gadījums, kad dalīta bēda ir pusbēda. Te var dabūt vēl papildus porciju.

bumpastiks  Neviens vīrietis ilgāk par pāris nedēļām bez seksa nedzīvo, lai kur viņš atrastos.c)
no kurienes tāda statistika?Vai tad vīrieši kādi dzīvnieki ka tik ar apakšgalu domā?Tad nu tie kas šļūkā nemaz pat nekur nebraucot prom tāpat šļūka,bet tie kas ir uzticīgi var arī paciesties vai nu noraut kulakā!
Par autores tēmu-jēla jau ir visa tā padarīšana.Ja tā sieviete nebūtu laba paziņa,tad varētu nosodīt tikai tās sievietes vīru ka tāds staigulis.Bet tā laikam autore ir pagalam izmisusi ja nekas cits nav kā tikai paziņas vīrs.

ieva03  Kāda bija motivācija to šeit publicēt? Vai lai palepotos?

GameOver  Cik jaunāks? 50+ vajag kārtīgu, labu seksu, vēlams ar jaunāku vīrieti.
Karēņina padevās pēc 9 mēnešiem. Ja Tu gadiem izturēji, tad Tev cepums.

Geisha  Autore palielīties gribēja? Dumi, lai neteiktu vairāk.
Gulēt ar draudzenes vīru ir vairak nekā nelietīgi.
Tagad kāds atcerēsies, ka arī man mīļākais ir precēts vīrietis. Bet es vismaz nepazīstu viņa sievu un arī necenšos izjaut viņa ģimeni. Sekss bez saistībām. Un tas arī ir viss.

ne_meklejumos  Kas guļ, tas negrēko.

Gabrieela  Dzīvē visādi gadās. Tikai kāda mums visiem gar to daļa?

Leta  beztēma. vēlme izmest dīķī provokāciju bija tik liela, ka sāpe tika uztamborēta steigā :) un bumba iekrita dīķī lāgā neeksplodējusi.
hi hi cik gadus jaunāks? cik tuvas paziņas jūs ar sievu?
lai iet-vai ejat uz pirti trijatā?

Epifanija  Es gan nesaprotu ar ko te būtu jālielas vai ar vāveri, vai smadzenēm?

Piparkuka  Rezultātā nekas jau labs nebūs. Tikai tik, cik atmiņas:) Gudrāk būtu sameklēt sev un savu vīrieti.

CoCoSan  Rezultāts tāds, ka cjoceņka saskatījusies davai pažeņimsja pēdējās sērijas un uzcepusi nereāli ekskluzīvu tēmu PA 🤮

DanaL  Nožēlojami.

miers2  Nožēlojami ir tad, ja nav ar ko salīdzināt, Danal! Bet par tēmu varu teikt, ka vislabākais piedzīvojums ir tad, ja viena ir vecāka, bet otra turpat blakus jaunāka. Katrai sava garša - var sanākt pikanti brīvdienu notikumi, kas ilgi paliek atmiņā.

CoCoSan  Nožēlojami, ja salīdzinot tavs izrādās krietni īsāks un ļenganāks.
Salīdzināšanās labums bieži vien ir krietni pārspīlēts.

CoCoSan  Sieviete. Šī vieta saucās pieredzes apmaiņa, nevis vakara plāns. Cerams doma par foto tapa skaidra.

mairita1971  Runājot par precētiem vīriešiem.Negribu būt lētāka par mauku.Jo precētie vairāk par pudeli šampānieša un kasti konfekšu nevar atļauties,lai neciestu ģimenes budžets.Tad nu meklē kam karināt makaronus uz ausīm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu