Mistres

Guļu ar vīrieti kas ir jaunāks par mani
Viņš jau vairākus gadus atpakaļ mēģināja , beidzot padevos.
Viņam ir sieva, kas man ir laba paziņa
Nu tā tas ir.
Sākam nosodīt...

JOHAIDI21  puuka....atvainojos,bet kurš gan ir devis Tev tiesības izteikties mūsu vietā????
Pēc senču tikumiem,tādas sievietes nomētāja ar akmeņiem,publiskā vietā. Pasaules civilizācija ir attīstītījusies,kļuvusi humānāka,teiksim...neapmētāsim vairs ar akmeņiem,bet ar suņa kakām gan derētu!!! :-))))))

Epifanija  Un ko darīja ar vīrieti, kurš aizgāja pa kreisi?

raina1970  Ja jau uzrakstījās šāds sakāmais( tēma)-- tad jau , šķiet, pašai autorei ir skaidrs, ka kaut kas tomēr nav īsti pa smuko... Bet , lai nevajadzētu pašai sev pateikt- es daru nejaukas lietas, tad nu , protams, vieglāk ir šādi-- it kā bravūri izrunāties, lai varētu pēc tam visu par joku pārvērst.Nekas pasaules vēsturē nepieredzēts jau nav aprakstīts-- kas no tā, ka kāda madama guļ ar jaunāku virieti? precētu jaunaku vīrieti, un ir pazīstama ar viņa sievu... šodien nevienu nepārsteigsi ar tadām atklāsmēm.. Sieviete pati izdarīja savas izvēles,tagad ir jāsadzīvo ar visiem aspektiem šādām situācijām..

ube  Interesanti, ka vairāk nosoda brīvo sievieti, nevis precēto vīrieti, kurš ir krāpējs. :)

Gunitaa  Es arī "guļu ar vīrieti kas ir jaunāks par mani" (C), tikai viņš ir mans vīrs. Tā ka bez sirdsapziņas pārmetumiem. :D

Epifanija  Autore nav gadījumā tavā paziņu lokā?

incis1  Kā vari sievai acīs skatīties,kā vari sadzīvot ar savu sirdsapzinu? Es nevarētu. Sitācija diezgan nožēlojama,lai neteiktu vairāk.

Leta  Jūsu attiecībām visticamāk nav jēgas. Otrkārt, žēlo pati sevi. Tieši tu esi malējā:)

JOHAIDI21  Ak cik gan viegli ir paņemt to ko iekāro,bet ak,cik gan grūti atteikties no kārotā,īpašī ja tas pieder citam. :-))) Morāle- viss atkarīgs no cilvēka morālās stājas,pienākuma un atbildības apziņas līmeņa. Ar ko gan atšķiras autores tēma no klasiska zagļa morāles? Zaglis taču arī ņem to kas viņam nepieder. Tā var ,laikam,turpināt bezgalīgi ar tiem salīdzinājumiem un piemēriem.Bet ir tāda kategorija cilvēku,kuri tikai to vien meklē ,lai atrastu attaisnojošu iemeslu un vainīgos. Bet paši sevi uzskata par svētajiem mocekļiem,kuri krituši nežēlastībā.

Vaukskis  Epifanija, jāsaka, ka Vecās Derības aprakstītajos laikos laulības pārkāpējs tika nogalināts.
Tauta ļoti nosodīja jebkuru neuzticības izpausmi, tāpēc laulības pārkāpējs izjuta nepatīkamas sarunas malā. Viņš tika uzskatīts par kauna un nicinājuma objektu, ir neglaimojošu pārskatu objekts. Viduslaikos priesteriem bija tiesības aizturēt cilvēkus, kuri nodarbojās ar seksu ārpus laulības. Šī pārkāpuma dēļ varēja tikt ieslodzīts uz vairākiem gadiem un nāvessods draudēja sliktākajā gadījumā. Labākais iznākums- vairākus gadus, katru svēto dienu grēku izsūdzēšana. Gadījumā ar ķēniņu Filipu no Francijas atklājās, ka viņa 3 meitas ir kopojušās ar bruņiniekiem. Bruņiniekus tika pavēlēts publiski uzšķērst.

Spriditis1975  Lūk, cienījami vīri ar morālo stāju ☝
Līdz ar to arī sieviešu statistika ies labumā, nevis pastāvīga lielība — katru vakaru salīdzināt stingros un ne tik :D
Tā kā viss nav zaudēts.

lapukoks  Neliels komentārs bez nosodījuma.
Tad kad divi cilvēki veido attiecības (ģimeni), tas notiek pateicoties viņu saderībai dažādās jomās. Šī saderība spēlē savu lomu iepazīstoties, un arī pēc tam notur šos cilvēkus kopā. Bet kā tad ir ar viena vai otra laulātā draugiem. Ar draugiem arī veidojas sava veida saderība (citādi nevarētu pastāvēt draudzība). Bet ja šī saderība (teiksim - psiholoģiskā) ir ar vienu no laulātajiem, tad ļoti iespējams un visdrīzāk būs arī ar otru, plus vēl seksuālā pievilcība. Un ja šādā situācijā ir vājas bremzes tad...

Nedomāju normalizēt.Gribu atgādināt par likumsakarību, kuru lielākais vairākums laikam nezin.

etc  Piemēram, čukču vidū agrāk bija plaši izplatīts tā saukto grupu laulību paradums, kad vairāki radinieki vai vienkārši draugi apmainījās ar dzīvesbiedrēm. Šāda grupu laulība arī ļauj bezbērnu pāriem tikt pie bērna, jo iespējamās vīra neauglības gadījumā sieva paliek stāvoklī no cita partnera. Bez tam ziemeļu tautas ir mazskaitlīgas un laulības bieži tika slēgtas starp tuviem radiniekiem. Laulības pārkāpšana ar svešu vīrieti bieži vien tika veicināta, lai pasaulē nāktu veselīgas atvases un atjaunotos genofonds. Tāpēc, ierodoties viesim, čukču vīrietis piedāvāja tam uz nakti savu sievu. Ja pēc šādas nakts sieviete palika stāvoklī, tad šāda bērna piedzimšanu čukči vienmēr sagaidīja kā priecīgu notikumu neatkarīgi no tā, kurš bijis viņa tēvs.

LaskovijMerzavec  Viduslaikos no sievas skirties nevareja, bet pārdot citam gan vareja :)

Drole  10:45

Izgliitojies, ignorant:
https://www.interesly.com/10-surprising-facts-about-medieval-marriage-divorce/

arvids19721970  Tev vajadzēja nosodījumu?Nu,tad man nav,ko rakstīt:D
Vnk varu padalīties ar to,ka skolas laikā biju ļoti pareizs,tūliņ pēc skolas-arī.
Kaut kad izšķīros ar savu bērnu māti.Vēlāk radās vēl divi bērni.Nē,ne tai pašai un ne dvīņi,bet piedzima ar mēneša starpību.Kad uzzināju,kas notiek,tad smīnēju.Pats par sevi.Atceroties,kā domāju agrāk un kur dzīves skola novedusi domas un darbus.Tā skola mācīja arī nenosodīt.
Tas tā,pārskrienot.Hronikas.
Tik esmu sapratis,ka mūsos ir lērums blusu un utu(aizspriedumu un tīri cilvēcīgu īpašību)Tīra mīlestība nesāp.
No Paradīzes nācās aiziet tāpēc,ka tika ēsts no Ļauna un Laba atzīšanas koka.Pirms tam viss bija labi:)(tiem,kuri lieto vārdu´´grēks´´.Gan jau uzzināsim,kā tur ir patiesībā:) )

Leta  Internetā attiecības var ne vien atrast, bet arī pakāst, un nevar zināt, kura statistika apjomīgāka. Zinu gadījumu, man draugs taksists ar cienījamu ĶMI un ne pārāk kuplu matu rotu, un 3 bērniem , katru no savas sievas, lielījās, ka ar čomiem izjaukuši daudzstāvenes kaimiņam attiecības ar viņa reālo meiteni, uzčinījot feiku skaistules profilu.
Jūs jau te varat vilku no meža izrunāt, vecie profesionāļi:)
Par lapukoka komentāru-izmainīšana sāp tad, ja esi visu dzīvi licis uz to cilvēku, un jūties viņam līdzvērtīgs, t.sk. vecuma ziņā. Tā ka ja mans čalis būtu angļu kinoaktieris vai 10+ gadus jaunāks smukulis, es pilnīgi noteikti neraudātu, viņam aizejot. Priecātos, ka bijusi orķestrī vispār.
bet tas tā, viedoklis, kas radies, iepazīstot savu vērtību tirgū, iepazīstot dzīvi.
Zinot to, ka es dzīvoju tikai vienreiz, un viņš arī. Jādzīvo uz pilnu klapi, var kopā, var ne-kopā.

Leta  Ar pilnu klapi nozīmē nevis atpūtu uz jahtas, bet prieka mirdzumu otras puses acīs tiekoties. Ja nav, tad......noteikti viņam ir kas cits, kādēļ ap viņu tinos DDD

av2  Un tad? Ideja ta kaada te to uzrakstiit?

Mikko  Un atkal tirgus 😹
Par cik pārdošu savu pēcpusi lai tas romāns viesnīcā būtu tā vērts! 😼

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu