Vai drīkst iepazīties ar citiem, esot attiecībās?

Vai drīkst iepazīties ar citiem vīriešiem, ja attiecībās trūkst uzmanības un jūties vientuļa, attālums attiecībās ievieš savas korekcijas, sajūtas, ka tiec ignorēta vai arī sodīta šādi, pilnīgi viena un tālu, vai tas būtu nosodāms, ja meklētu citu, ne skaidrotu esošo situāciju?

rudens_lapa  Vienmēr apbrīnoju cilvēkus, kas spējīgi tērēt savu laiku un sevi, lai sagramstītu uzmanību un uzslavas no pilnīgi svešiem cilvēkiem, nevis šo laiku ieguldīt savu esošo attiecību uzlabošanā. Protams, ja tas ir mēģināts un nav izdevies, tad šķiries un ej tālāk. Būt
attiecībās un vienlaikus veidot citas, cerībā uz zaļāku zāli un spožāku sauli, ir necieņa pret cikvēku, ar kuru esi attiecībās. Ja tas pašam liekas normāli, tad tik uz priekšu. Katrs mēs dzīvojam ar savu sirdsapziņu un izpratni par vērtībām.

Spriditis1975  Augstāk tak pateica — šīs nav attiecības. Tā ir miesaskāres periodiska apmierināšana un spriežot pēc sūdzības oho :D arī par faktiskām tās nenosaukt.

Attiecībām jābūt skaidri formulētām un nepietiek ar to, ka es lūk atbraukšu pie tevis tikai otrdien un piektdien, lai noliektu pār galdu un pazūdu aiz trejdeviņām zemēm. Tā kā jums tur, pšik un nekas vairāk.

DanaL  Man liekas, ka tie jēdziens "attiecības" tiek jaukts ar jēdzienu "atkarība".

La_m  Kur tik daudz cilvēku, kuri paši nevar pieņemt lēmumus! Gribi! Iepazīsties un ...
Vispār ideāli, atbrauc izmīle un lasās prom. Ne zeķes jāmazgā, ne ēst jādod. Ideālas attiecības.:))))

ube  Balts un melns ir tikai uz papīra. Dzīvē viss var būt krietni sarežģītāk. Un skaistie lozungi nederīgi.

Piparkuka  Interesanti ar to "pšik un nekas vairāk".
Un ja nu nav it kā nekas, tikai jūtas. Un attālums, piemēram, 8 gadus, redzoties 1x pa 2 gadiem vidēji.:)
Es teiktu- iepazīties drīkst, ja to SPĒJ! Ja vari- ja, iepazīstoties ar kādu citu, spēj iedomāties, ka varētu būt ar kādu citu, ne to, kurš tālumā. Ja spēj- tātad arī drīkst!! Ja vari bučoties ar jebko citu, izņemot to tālumā un neraudāt- tātad var un drīkst!)

Leta  Hi hi hi kāpēc nevar skaidri definēt otra vietu savā dzīvē,ube? Mol, "Tu esi mans labākais variants, ņemu" vai " Sorrī, tu neesi tik labs variants, kā tas, kas man laulības apliecībā blakus rakstīts, ej savu ceļu, esi laimīgs ar citu!" D:
Piparkūka, talantīga drāmas aktrise.

rokons  Tas būtu varens sasniegums, ja varētu savu partneru vietu savā dzīvē definēt. Pat juridiskajos dokumentos definīciju apjoms reizēm pārsniedz paša dokumenta tekstu. Nez vai var nodefinēt mūziku, ziedošu pļavu, šampanieti ekskluzīvā situācijā :D,

Spodris  Tu taču nesastāvi laulībā, tātad drīkst...mja, tā pa attiecībām vien kulies

Mikko  Jā!
Tieciet galā ar sevi un savām attiecībām.

Leta  re, kur izkristalizējās viena tēze, kam ,šķiet piekrīt, viss kaķu koris! ja neesi precēts, jūties brīvi D:)
baigi iesmīnu par "attiecībām", sevišķi internacionālajām, kur katrs dzīvo savā pasaules kaktā, bet meitenei tač statusu feisītī vajag "attiecībās"
hi hi muļķis arī uz vienīgā grābekļa pa visu pagastu uzkāps (..........

Mikko  Morāles kā tādas nav!
Pagastu grābekļi uz pilsētām tiecas...
Tur arī uzkāpj...

dzilums  atļauts ir viss. tikai atbildību jāuzņemas pašai, nevis jāčakarē smadzenes mīļākajam

av2  Ir nereaali neiepaziities. Ja vieniigi dziivosi 100km no lielcella, mezza viduu utt.
Protams, ir slimiigie, kas ja otrs ar kaadu iepzinies, tuuliit padomaas, ka noteikti ir sex. Ko lai saku, slimiigi, kopleksaini cilveeki.

Heleena4  Varbūt tādas attiecības jāpārtrauc? Kāda tām jēga?

Leta  Atsevišķi augstāk atzīmējušies kungi spiež jebkuru mazliet domājošu būtni iziet uz atklātu jautājumu, uz kuru džekam paliek tikai viena konkrēta atbilde(

Mikko  Nea!
Es esmu Enğelitis 🤗
Jo man uz visu ir liels,, Edgars "!
Bet nu Jūs jau par mani labāk visu zinat! 🤣

rikititikitai  Tu esi kādreiz redzējusi, ka uz veikalu pēc jaunām kurpēm iet basām kājām? Tikpat normāli ir meklēt jaunu partneri, esot attiecībās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu