Vai drīkst iepazīties ar citiem, esot attiecībās?

Vai drīkst iepazīties ar citiem vīriešiem, ja attiecībās trūkst uzmanības un jūties vientuļa, attālums attiecībās ievieš savas korekcijas, sajūtas, ka tiec ignorēta vai arī sodīta šādi, pilnīgi viena un tālu, vai tas būtu nosodāms, ja meklētu citu, ne skaidrotu esošo situāciju?

Mikko  A ko darīt ja gribās?

Maariite  Dīvains jautājums... Ja ir attiecības, tad viņas ir. Tad jau it kā neviens nav jāmeklē. Ja attiecību nav, tad var rasties šis jautājums:)

Mikko  Dīvainā vietām dīvaini jautājumi...
Dejavu? 🤔

tigeriene16  Čau! Ir 2 opcijas. Vai nu atklāti runā ar savu otro pusīti un kopā risiniet problēmu vai čau bambino, rullē tālāk. VNK. Ja vecis vai vecene esot attiecībās meklē vēl kādu citu, tad tā ir nodevība. Vot i fsjo. Nodevība nav piedodama.

dzilums  drīkst visu. Kas negrib iepazīties, tie to nedara. Kas grib, tie to dara. Moralizētāji un "Pareizie" var iet bekot un vienkārši nemaisīties citiem pa kājām.

rebeka  Attiecības ir ar daudziem cilvēkiem. Varbūt jautājums ir par to, vai ir sekss ar kādu citu arī.

rets  it kā dzīvē būtu tikai divas krāsas - balta un melna. Kaitina aprobežoti cilvēki - visādu rāmju, robežu un pašu izdomātlu likumu aprobežoti/ierobežoti.

tigeriene16  Dziļum, ej nahren.

Mikko  Nu var arī visu šo pasākumu nahrenizēt! 😌

dzilums  tigeriene16, prasti kā tirgus placī.

Sassy14  „attālums attiecībās“ – vai tas mērāms kilometros (fizisks, t.s. attiecības tālraidē) vai kaut kādos gigabaitos (t.i garīgs, - kad cilvēks katru nolāpītu dienu krāc gultā blakus un strebj zupu pie tā paša galda, bet starp jums ir neredzama siena?) Esmu izjutusi abus variantus, abi ir vienlīdz stulbi. Ar tām tālraides attiecībām bieži ir tas, ka attiecības tomēr ir mākslīgas, tik tiešām VIRTUĀLAS, - reāli katrs dzīvo savu, īsto dzīvi. Attālināti var tikai draudzēties , bet tādas intīmās attiecības (ilgi) nedarbojas. Garīgs attālums plus fizisks tuvums ir vēl trulāks variants – jo atkal, katrs dzīvo savu dzīvi, tikai diemžēl zem viena jumta. Kopdzīve, vai bezjēdzīgs, varbūt pat traucējošs istabas biedrs? Tāds ir jautājums… Es tomēr būtu pa priekšu to virtuālā mākoņa izdomāto tipu/ vai līdz nāvei apnikušo istabas biedru aizsūtījusi tur, kur saulīte nespīd, un jaunas tikai tad uzsākusi attiecības, jo melot nav smuki. Ne sev, ne citiem. ;) 2021-06-18

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu