Nepaspēju ielūkoties....

Vai arī šeit,ja tēma par Covid.Tiek dzēsta?
Aizvien smieklīgak! Tuvojas vēlēšanas,nujau cilveki var tikties,pulceties,balsot,vai tomēr nepotētie nedrikst uz vēlēšanām doties?

Mikko  Es varu piedāvāt tiešo čarterreisu uz elli 🤣
Uz Indiju brauciens! Tur jūs jauks gaida!

Vaukskis  ret, precizēšu- 70% potētiem vai izslimojušiem ar Covid-19, kamēr gaidīs, atlikušie no atlikušajiem var aplipināt, taču, ja atlabs, ko novēlu, papildinās "nepareizās" puses statistiku un tas var kremt. Kas attiecas uz tīkla režīmu, tiem, kuriem nav iebildumu pret 5G ieviešanu, jāgaida 30. gadus, kad pret 6G atkal nebūs pretstāves, līdzīgi kā pret 4G. Jātiek pāri piektajam vilnim.. .:)

dabasmiilis  18:46,
-Man labāk patīk sekretāres, mājsaimnieces, skolotājas, šoferītes un sēņotājas.
Es nevaru saprast tos, kuri uzbudinās no slimnīcas tēmām - man personiski tās sterilās krāsas balts+dzeltens dzen depresijā! Pat filmās skatoties uz māsiņām, nespēju atslābināties - ir vēlme pārslēgt uz ko interesantāku - piemēram uz ofisu un nerātnu sekretāri.

dabasmiilis  -Un kā jūs noteiksiet, ka 70% būs sasniegti?
-Tur tak Pasaules Vergturu Organizācija[PVO] un Eiropas Zombiju Asociācija[EZA] var zīmēt kādus cipariņus vēlas, var mierīgi "brīvprātīgi" sabakstīt visus 80-90%, bet paziņos, ka ir joprojām tikai 30mit ar astīti, lai tikai turpinātu šovu un iekasētu piķi! Neviens šo faktu pārbaudīt nevar, tieši tāpat vai eksistē kovids, vai eksistē pareizi testi, precīzu slimo skaitu utt...

-Toties es varu atklāt, ka vēl 2 gadus ar kovidu mocīs, finansējums arī tādam termiņam jau izdalīts + pats Geits tādu termiņu jau iepriekš ir nosaucis!!!
Toties pēc tam nāks nākamais lielais pārsteigums...

Man švaki galvā sarēķināt tādus skaitļus, bet vai kāda matemātikas skolotāja nevarētu pateikt, cik ir atlikušie 30%, vai tur jau sanāk zelta miljards??

Ps. Sen jau ar savu pētījuma novērojumu dalījos, ka ap 80% ir stulbeņu uz planētas[vēlāk to pašu ciparu vairākkārt esmu dzirdējis arī no citiem pētniekiem], tā kā ne velti viņi tos 70% zīmē savās prognozēs, jo viņi arī zina to pašu ko es! Tagad vēl bērnus paķers līdzi un vecāki neiebildīs, ar papilomas potēm vēl nesanāca izkastrēt, tad lūk tagad tam domāta 70% pandēmija!

Mikko  Da nu i nafig šito visu!
Labāk ieelpot svaigus gaisu...
Runā ka palīdz 👌

AivarsN  Par nevakcinētajiem, kā zelta miljardu, es arī biju iedomājies. Paši šīs afēras organizētāji taču arī ne pret ko savā mūžā nav vakcinējušies. Kāpēc noņemties ar pusdzīvajiem savakcinētajiem? Gan jau parazītiem ir kāds plāns, kā pēc tam padarīt paklausīgākus veselos cilvēkus. Vai ar pārtikas piedevām, vai apsmidzinās no gaisa. Kaut kā jau grib ievadīt ķermenī čipus, nanobotus, vai vienkārši nano daļiņas, kuras reaģē uz elektromagnētisko lauku. Vakcīnās tādas daļiņas jau ir un iedarboties uz tām var. Kaut kā grūti iztēloties, kā dažādu metālu daļiņas var nodrošināt aizsardzību pret vīrusu? Mikroviļņu krāsnī ievietos, vai pietiks ar 5G, kurš darbojas līdzīgās frekvencēs? Samsung jau strādā pie 6G izstrādes. Es kaut kā neatceros, ka kādam būtu bijuši iebildumi pret 4G ieviešanu, vai tiktu dedzināti torņi. Jā, arī tas var radīt nopietnas veselības problēmas, taču saprātīgi lietojot, var pasargāt sevi. Vairums tomēr 4G sagaidīja ar sajūsmu, jo tas deva iespēju pat telefonā skatīties augstas kvalitātes video un dalīties ar to. 5G cilvēkiem neko noderīgu faktiski nepiedāvā, taču ir vitāli nepieciešams totālās kontroles ieviešanai un tas jau ir pret cilvēci, tāpat kā visuresošais starojums šūnu frekvencēs, kurš vismaz teorētiski var mainīt DNS, vai simulēt vīrusu.

Mikko  Neskumsti!
Tūliņ uz taviem nostűriem dosies mobilās grupas un būs Tev laime 💉😄

Leta  viena aktiera teātris... bet nevar jau gribēt, lai visa vecā banda sēž onlainā 10 gadus un ilgāk.
e-vielas ir inde, bet tas jau nenozīmē, ka jānoindējas pavisam. Inovatīvās vakcīnas ir vēl augstāks invazivitātes līmenis, nekā ar pārtiku uzņemta kancerogēna vai ģenētiski modificēta viela.

Marita  Īsts antivakseru saiets visā krāšņumā.

Mikko  Forši 👌
To cik Tu labi jutīsies es paskatīšos rudenī 😊

ube  ...un cik nobijušies izskatās...:))))

Mikko  Interesanti no kā?
Nu to ka lielākajai daļai paliek sūdīgi pēc otrās potes jau vairs nenoslēpsi, ber farmācija ir vēl netīrāka kā politika! 😏
Nu Jūs palidojat, bet es paskatīšos!
Jaukas Jums potītes 😉

Marita  Ja būšu vēl šeit, ielikšu atskaiti par savu pašsajūtu. Būs interesanti pavērot, cik ilgi izturēsiet bez potes. Man ir pārliecība tikai par Aivaru, jo viņam jau tāpat nav naudas, lai varētu kur aizbraukt vai apneklēt sabiedriskus pasākumus

Mikko  Es gaīšu kad mani sāks ķert ciet un potēt ar varu 😂
Varbūt jau sen esmu pārslimojis taču tādiem sīkumiem kā nelielas izmaiņas sajūtās uzmanību nepievēršu!
Tā teikt nevajag apgrūtināt mediķus ar sīkumiem!
Ir taču tik daudz ņaudētāju kuri pie is mazākām problēmiņām skrien pie doka 😏
P. S. Būsiet, būsiet te 😏

Marita  Gan jau ka būšu. Šeit der ik pa reizei ielūkoties, lai kārtējo reizi pārliecinātos, cik daudz dažādu dīvaiņu ir apkārt. Jo citur es tādus nesatieku.

Mikko  Izcili!
Tā tikai turpināt!
Jūsu rūpes par dīvainīšiem ir konfektes vērtas! Ja nekā cita nav tādas var arī pasēdēt 😏

Labrador  Esmu ievērojis , ka pret vakcīnu iebilst tie , kuriem pagaidām reāli ir savs īpašums un iekrājumi. Vairumam ES iedzīvotāju nekas nepieder , tie ir parādā augļotājiem , pie kam šos augļotājus paši dievina un atbalsta.

Marita  Es nerūpējos par dīvaiņiem. Vienkārši interesanti uz tādiem palūkoties. Un pastrīdēties. Visādi citādi patīk normāli cilvēki, kuriem piemīt kritiskā domāšana un kuri neiekrīt katrā sazvērestības teorijā.

rebeka  Kad skatos uz Maritas profila kājām, tūlīt dodos pie spoguļa palūkoties uz savējām. Kristiskā domāšana, tā teikt :D

Felde  17.21. Interesanta doma....vai vari paskaidrot loģiku?😂

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu