Nepaspēju ielūkoties....

Vai arī šeit,ja tēma par Covid.Tiek dzēsta?
Aizvien smieklīgak! Tuvojas vēlēšanas,nujau cilveki var tikties,pulceties,balsot,vai tomēr nepotētie nedrikst uz vēlēšanām doties?

AivarsN  Ko nu tur daudz skaidrot. Paskatīsimies uz špricētajiem rudenī
Un tikai nevajag stāstīt muļķības par jauniem paveidiem, vīrusam, kuru tā arī neviens nav atklājis. No savas pieredzes. Kad tikos ar špricētajiem, bija tāda nepatīkama sajūta plaušu un sirds apvidū. Taču pēc pēdējā tusiņa ar trim tādiem neadekvātiem,saķēru pamatīgu klepu un iesnas, ka pat neērti veikalā ieiet kurā nekad uzpurņi nav prasīti. Taču dīvainākais ir tas, ka tiklīdz atbraucu mājās, visi simptomi pazuda, kā. nekad nebūtu bijuši. Vai vēl kāds ir saskāries ar to zarazu, ko špricētie izplata?

rets  "Kad skatos uz Maritas profila kājām, tūlīt dodos pie spoguļa palūkoties uz savējām. Kristiskā domāšana, tā teikt :D" - ja kas, es ar varu paskatīties uz Tavām kājām

Mikko  Tak nogrūsties vien prātā 😆
Pamazām šķīstais ohujs pārtop par...
Ne nu Tev lūkoties būs ne nu kā...

Vaukskis  Es esmu ievērojis ko pretēju. Tie, kuriem pieder īpašumi, ir pat ne mazi uzkrājumi, nav kredītsaistību potējas pret sērgu, tiem, kam tā visa nav vai visai maz, bieži vien mazāk salīdzinājumā ar citiem dzīvē ieguvušiem formālo izglītību, kā arī - it īpaši tie, kuri strādā darba kolektīvos, kur pārsvarā nelatvieši (lai nerakstītu, krievi)- ir ļoti nogaidoši attiecībā uz vakcinēšanos un pat pārtapuši par koviddisidentiem. Mēs ar Labrador acīmredzot dzīvojam dažādās vidēs.

kosrem  Vēlēšanu laikā drīkstēs visu. Citādi balsis zaudēs. Es taisos vispār bez maskas iet. Ja nelaidīs paši vainīgi. Eju papīru miskastē mest, ne jau ar cilvēkiem tikties.

rebeka  Ret, jā, vai gribi paskatīties :D?

Statistika gan laikam nekāda nesanāks, ne ar bagātību, ne ar izglītību saistīta.
Manā darba kolektīvā potētie/nepotētie ir puse uz pusi latvieši un krievi. Nepotētie kļūstam draudzīgāki savā starpā, jauki, vai ne.

Attiecībā uz to, ko Aivars raksta, man arī ar potētiem gribas ievērot distanci, viena no potētajām puņķojās pēc potes, bet maska sejai priekšā un puņķi maskā. Labi, ka ievēroju distanci, kas zina, kas šai ir. Nebūtu slikti, ja viņiem redzamā vietā būtu nozīmītes vai kāda cita atpazīšanas zīme.

Drole  >>17:21

Vai tik shai nebuus mazsimptomu chyna-flu? Vieniigais, ko Injekcija speej (neskaitot geenu terapiju) ir notusheet simptomus. :D

"´If the vaccine also allows you to prevent initial infection, that would be great. [But] what I would settle for, and all of my colleagues would settle for, is the primary endpoint to prevent clinically recognizable disease.´ (C) Fauci

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8884031/Dr-Fauci-warns-early-COVID-19-vaccines-prevent-symp
toms-not-block-infection.html

Mikko  Jā!
Es arī esmu ievērojis ka vakcinētie paliek tādi dīvaini, agresīvi noskaņoti kā bezmērķu roboti!
Zūd interese par hobijiem, pasliktinās veselība...

dabasmiilis  Visa līdzība ar vegāniem, tie arī paši neēd un psiho, kad pārējie turpina normāli ēst un labi justies!

Vaukskis  Nevakcinētie gan uzvedas mierīgi un riktīgi draudzīgi kā delfīni

dabasmiilis  Delfīni jau nemaz tik mierīgi un draudzīgi nav, atliek tikai haizivi pamanīt, un baļļuks iet vaļā!

AivarsN  Jā, arī izmaiņas vakcinēto uzvedībā esmu pamanījis. Bija tādi jautri, dzīvespriecīgi cilvēki, bet pēc tās šprices, tādi kā ieprogrammēti. Zaudēta saikne ar savu smalko, nemirstīgo būtību, līdz ar to arī īpašības, kuras atšķir cilvēku no biorobota, vai sociālā parazīta? Gan jau drīz redzēsim.

Mikko  Nu re - Ne es vienīgais esmu pamanījis!
Tādi kā ieciklēti paliek, tukši!? 🤔
Nu gluži kā oho lielākā daļa 😆

Piparkuka  Tas gan būtu labi!:))
Īstenībā tā ir drausmīga un nenormāla Cilvēku tiesību aizskaršana, ka VESELAM cilvēkam kaut ko neļauj darīt vai aizliedz. Pilnīgi ačgārni.

rebeka  Jā, šodien darbā bija otrā potes duršana. Es tiešām jūtos mierīgi un relaksēti, man nebūs jādomā, vai man nebūs temperatūra un vai nelauzīs kaulus. Pēc darba nedēļas jauki izgulēšos un no rīta priecīgi izstaipīšos jaunai dienai :)
Un vēl jo vairāk nostiprinās pārliecība, ka tās potes diez vai līdzēs, ja sanāks saskarties ar to sērgu.

Mikko  Ēdīs viens otru 😌

Mikko  Sasmídinãji 😂
Vegāni pa kluso zags gaļu? 😏
Bet siekaliņa tek daudziem!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu