Kā pieņemt, ka attiecību nebūs?

Tātad, gribas parunāt par tādu it kā varbūt bēdīgu, varbūt kādam pozitīvu, bet kādam vienkārši filozofiski reālu tēmu. Kad vienā dzīves brīdī saproti, ka attiecību, nu tur loves utt nebūs. Protams, gadās izņēmumi, un, protams, teorija saka. ka viss ir iespējams arī 90++gados, ja tikai tas īstais/īsta atrodas. Ticu, ka tā notiek, bet šoreiz ne par to.
Gribu vienkārši parunāt ar sievietēm, varbūt arī vīriešiem, kā dzīvojas apzinoties, ka šis vilciens aizgājis.
P.S. citādā ziņā viss kārtībā.

avenekazene  Vilciens ir aizgajis tad, kad tiek uzberta sauja smilsu!

ketija64  Iesaku izlasīt grāmatu "No debesīm nokrita trīs ābol". Dzīvē viss ir iespējams, pirms cilvēkam nav uzmestas trīs saujas...

Elza  Kādreiz pārņem bezcerība. Bet jāmeklē kur sevi realizēt un neieciklēties. Man rados dāmas ap 50 un pie 60 satika jaukus cilvēkus. Viena jau 10 gadus laimīgi precējusies, otrai jauks draugs. Gan jābilst, abas iepazinās dzīvajā, ne kādā no šādām lapām. Ta kā, nav tāda vilciena.

tikka  Es par to nedomāju. Ir lietas, ko nevaru ietekmēt. Viss.
Un, ja šo attiecību nav, tad es necenšos par katru cenu iekrampēties savās domās un nemitīgi smadzenēs malt, kad būs un ko darīt, lai būtu.
Man pirms nedēļas pajautāja, ko es tieši vēlos un vai vispār vēlos un, vai man vispār to vajag.
Man nācās padomāt.
Ir tik ļoti komfortabli dzīvot, ka pieķēru sevi pie domas, ka man nemaz tas nav nepieciešams, jo neredzu neko līdzvērtīgu sev. Vienkārši. Un no šo attiecību neesamības manas atlikušās dzīves kvalitāte noteikti nepasliktināsies.

Chris1986  Jā, autorei taisnība. Vīrietis var iemīlēties, ja tā sieviete sexuāli ļoti patīk. Tāpēc, jo mazāk gadu sievietei, jo lielākas izredzes. 50+ var cerēt un kādām nebūt aprēķina attiecībām. Protams, ja pati kko darīs, nevis sēdēs un gaidīs, kad uzrunās

janisqwerty  Apreekina attiecibas japaredz arii ,ka leedija iepeerk alu , veic komunaalos maksaajumus u.t.t. Tad varbuut veel var padomaat , bet reaali tas ir maz ticams ,jo musdienas ir automatiskaas velasmasinas , mikrovilnu krasnis, fastfoods un milziigs daudzums leetu , smuku un cenu zinaa vidusslaanim pieejamu m.... ! Pilniigs serviss ! Tajaa sistemaa iebaazt kaut kur apdaudzitaas ohuja ilgsedetaajas ir praktiski neiespeejami .

CoCoSan  Nu tā arī pieņemt, gluži tāpat, kā to, ka tiltiņu vairs nevari uztaisīt, ka divas dienas un naktis nevari noballēties un aiziet vēl uz darbu, to ka savu dzemdētu bērnu vairs nebūs. Man domāt, līdz visam jāaizaug dabiski, tajā skaitā arī domai, ka nevajag gaidīt to, kas no tevis nav atkarīgs. Miers sirdī un paļāvība uz Dievu ir labākais, kas ar sievieti var notikt. Tiklīdz tu palaidīsi vaļā domu par pieņemšanu, tu kļūsi brīva no tā smaguma, kurš smeldz pakrūtē.

debra1  Ar katru dienu, tas vilciens it retaak un retaak....

Chris1986  Tieši tāpēc tām, kam ir vēl kkāda piekrišana, vajag beigt sapņot un kko gaidīt, un steigt dzīvot, jo tālāk būs tikai sliktāk. Bet nu katra paša darīšana - var jau arī mierīgi sapņot tālāk. Cilvēks ir tāds zvēriņš, kam viss uz sapņiem un fantāzijām balstās

VECA_PIEPE  Pofigs par aizgājušu vilcienu, ja Tev ir drezīna-
pati to kurbulēsi un pati ar to brauksi...un fig bez Tevis tā kur izkustēsies!
:DDD

VECA_PIEPE  "Vīrietis var iemīlēties, ja tā sieviete sexuāli ļoti patīk. Tāpēc, jo mazāk gadu sievietei, jo lielākas izredzes." (c)

A nafig jaunam meitietim 50+ vecs p´erdelis, ja viš attiecībās nav spējīgs uzņemties cukurtētuka pienākumus?
(kasa pakausi, ilgi kasa)

Marita  Ja Tev pašai ir tāda sajūta, tad laikam arī nekā nebūs. Viss ir galvā.
Man pašai nav tāda sajūta vēl pienākusi. Zinu, ka ir un būs dažādas emocijas - iemīlēšanās, vilšanās, laimes izjūta, sāpes, prieks. Esmu gatava to visu saņemt. Ja cilvēks baidās vilties, tad arī noslēdzas sevī.

LaskovijMerzavec  50 gados nav un nebūs!?!??

50 gados vēl kniebties un kniebties. Un sievišķi netrūkst!

CoCoSan  Es īsti neizprotu to bezgalīgo skraidīšanu uz randiem. Jo vecāka kļūsti, jo skaudrāk otrā saredzi tos trūkumus ar kuriem sadzīvot nevarēsi, vai atnāk jampampiņš, kur no kauna esi gatava caur zemi izkrist, vai fakers kkāds kārtējais. Nu cik var, enerģētiskie resursi ar nav bezgalīgi, lai tos wot tā vnk izšķērdētu uz sūdainiem cilvēkiem. Un tad jau tā vilšanās sajūta par zaudēto laiku un piečakarētajām cerībām vai vilšanās par to, ka tas kurš iepatikās ņēma un izgaisa. Nuinah. Ir kurām tas sports patīk, un ir tās, kuras labāk kkur kāpās vienatnē plika pasauļojas, kaifojot par jūru, smiltīm, mūziku austiņās un čipšiem ar kòlu.

Skudiss  Galvenais neiespringt. Ja būs iespēja iepazīties ar to īsto tad būs, ja nē jādzīvo nost un jāēd saldējums.

Rasaanna  CoCoSan pilnīgi precīzi, sūdainiem cilvēkiem nav vērts veltīt laiku. Skumji tādi te pārsvarā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu