Kā pieņemt, ka attiecību nebūs?

Tātad, gribas parunāt par tādu it kā varbūt bēdīgu, varbūt kādam pozitīvu, bet kādam vienkārši filozofiski reālu tēmu. Kad vienā dzīves brīdī saproti, ka attiecību, nu tur loves utt nebūs. Protams, gadās izņēmumi, un, protams, teorija saka. ka viss ir iespējams arī 90++gados, ja tikai tas īstais/īsta atrodas. Ticu, ka tā notiek, bet šoreiz ne par to.
Gribu vienkārši parunāt ar sievietēm, varbūt arī vīriešiem, kā dzīvojas apzinoties, ka šis vilciens aizgājis.
P.S. citādā ziņā viss kārtībā.

Marita  Nevajag jau skriet uz randiņu pēc pāris vēstulēm. Vajag nedaudz pakomunicēt, tad taču var saprast, vai ir plus mīnus saskares punkti. Es pa šo gadu esmu bijusi uz diezgan daudziem randiņiem. Skaidrs, ka ne jau ar visiem var kaut kas izveidoties. Taču kauns nav bijis nekad.

tracer  Autorei cepums.vismaz viena no ohujisteem ar reaalu sevis noveerteejumu...un taisniiba vinjai ir..nebuus vairs kaa jauniibaa.nekad..taa ir utopija ja nu tik buus..te taadas tantas desmit gadus oho un pilniigi paarliecinaatas ka princis jau celjaa..vilciens tieshaam aizgaajjs..ne tikai autores bet arii taadiem kaa man..ko dariit? Vienjasrshi sakasrto smadzenes.izmet no galvas domu ka viirietim tevi jaaplido..to neviens 50 gados nedariis vairs kaa jauniiba..esi vienkaarshaaka..un vairaak sexo...un redzeesi ka viirieshu parasto buus ka biezs..virieshi cacas bemiil..kuras jaavadaa visur.jaaptekalee...vaardu sakot negaidi princi bdt reaalu viirieti ko vari dabuut.es piemeeram nerakstu 30 gadnieceem nemaz..jo neesmu tik bagaats..taa arik tu..saac luukoties uz preceetiem..nesmaadee.jn buus ok viss tev..sex saakas galvas

LaskovijMerzavec  Kādēlj jāsatiekas ar sūdainiem cilvēkiem?!?!

Pilns ar foršiem, interesantiem… galu galaa var ari mierigi aprecēties un kopā sūkt pepsi….

Rada  Jā, bija tāds klikšķis. Kad pārslēdzās no "kam šis Muris vajadzīgs" uz "kaķis, kurš staigā, kur pašam tīk". Vientulību pārdēvēju par brīvību un piekabināju treknu + zīmi. Nav vilciens aizgājis. Braucu un citi arī brauc. Vienkārši man baigi komforts patīk. Izvēlos vip kupeju vienai.

Rasaanna  😆tracer: tak reāli ka 50 gados sievietes to saprot ka nav 18.; bet perversa atttieksme ar nav vajadzīga. Un...barokli vīrieša statusā ne tik..
Ja izveidojas draudzīga attieksme un kopā vadīts tiek laiks...fantastiski😉

tracer  Raasaana..atslegaS vaards kopaa laiku pavadit.neviens vecis negrib brijvdienas pavadiit celjojot.un bisaadi kjeemojoties liidz sievietei.kopza oavadits laiks ir vins un sex.un visss.ja tev tas neoatiik tad staajies blakus shii topika autorei un apjeedz ka tavs vilciens ar celjotaajviirieshiem aizgaajis

Rasaanna  Tracer man viss notiek, bet šeit satiku ļoti daudz sūdaino cilvēkfaktoru, atvaino neuztver personīgi.

Rasaanna  Nav nekādu aizejošu vilcienu, ja cilvēks reāli ko pasāk un tos s.... Atstāj kur viņiem ir vieta, viss sakārtojas😉

Marita  Tracer Tak netiecies ar tādām, kuras apgrūtina ar visādām aktivitātēm. Sameklē sievieti, ar kuru varēsi caurām dienām sūkt savu merkuru. Ko var ņaudēt visu laiku.
Es nemaz negribu, lai ir kā jaunībā. Pašai taču arī prātiņš citādi strādā.

Peleks  ja nav lemts tad i nebūs, ko tur vel ņemt. Man piemēram pārvākšanās uz laukiem uzreiz samazināja attiecību iespēju līdz minimumam, par cik sievišķi latgaļus par bezzobainiem alkāniem notur. No otras puses labi - mēsli izsijājas, pāri zelts paliek, tik vel nav zeltu atradis :D

rokons  Iepatikās man analoģija ar dzelzceļa staciju. Iedomājos daudzstāvu būvi, kur katrā stāvā dažādi vilcieni pietur. Starptautiskie, reģionālie, piepilsētas un arī pašas pilsētas transports.
Tikai pašai jāsaprot kurp un kāpēc gribi doties, kurā stāvā uzkāpt, lai pareizo vilcienu veidu izvēlētos. Apsvērt savus resursus, vai gribi braukt ar ātrvilcienu bez pieturām, pa tiešu uz mērķi ( bija minēta Parīze ? ), vai arī der lēnāks transporta veids, kas pietur vairākās vietās. Vai pirmās klases vagons būtu nepieciešams, jeb arī ar otrās klases var iztikt.
Un vispēdīgi - vai vispār gribi braukt, bet stacijā ienāci kafiju padzert, jo tā pa ceļam savām ikdienas gaitām...

Bellatrixa  Nu, stārķiem, salavečiem un co pārtrauc ticēt samērā ātri, arī pasakām par prinčiem, tur nav ko pieņemt, vnk apziņa, ka savai laimei bikšainis blakus nav vajadzīgs, un dzīvo nost. Nesaprotu tos, kam pa visām vārītēm vajag, ka tik būtu kāds, kaut pats nejēdzīgākais. Un ja ne tā, tad ko, visa dzīve vieni meklējumi, lieka enerģijas tērēšana un nervu bojāšana.

ube  Dzīve ir interesanta ar to, ka nekas nav iepriekš paredzams. Var skraidīt pa randiņiem un neko neatrast. Un var visam atmest ar roku, bet liktenis izdomā kādu nolikt blakus. Un ei nu sazini uz cik ilgu laiku...nedēļu, gadu vai mūžu.

Chris1986  Jā, kā nu kurš neattaisno savu nevarēšanu izkāpt no komforta zonas un kko pasākt sevis paša labā - liktenis, re, viņu vietā kko izdarīs :D
Nu, cilvēku dabā ir fantazēt un ticēt brīnumiem, citādi viņš nejūtas labi. Uz to jau visas reliģijas turas

jzars  Es arī biju pārliecībā, ka šeit nekas normāls nevar izveidoties, ka neko vairāk par seksu lielākajai daļai vīriešu nevajag. Bet mans brālēns atraitnis šeit iepazinās ar savu mīļoto sievieti un varbūt dzīvos ilgi un laimīgi kopā...

CoCoSan  Ai, nu beidz šito demagoģiju, Chris. Tu vari sasisties gaļā, bet ja nebūs lemts, pilnu lotorejas biļeti neizvilksi, nepiespiedīsi darba devēju tevi izvēlēties pieņemt vai atlaist no darba, paspēt uz to vilcienu vai nē.
Ir tāda lieta, - negrib un nedara neko; grib un dara;, un grib, dara, bet nesanāk. Veiksme un liktenis katram savs.

BBSky  Nelasīu komentārus. Tikko te ielūrēju, negribīgi un izlasīju tēmu.
Nekas tāds nav jāpieņem. Nav jātic visādām garāmskrienošām domā, ja tādas uzpeld, kā tādi negaisa mākoņi. Visi, kam ir harmoniskas attiecības, pilnīgi visi cilvēki tās kopj un periodiski strādā pie attiecībām, ļaujot tām pāraugt jaunā, augstākā, kvalitatīvākā līmenī.
Tie, kuri dažādi iemeslu dēļ nav attiecībās, tiem arī, ir jānoformulē katram pašam priekš sevīm, cik daudz gatavi ieguldīt attiecībās, ja ir savstarpējo simpātiju impulss. Lielākā vīriešu kļūda ir mēģinājumi sasteigt ar seksu. Da te var rakstīt un interpretēt līdz bezgalībai, nekas no tā nemainīsies. Ir tehnikas, ir metodes un arī tās ir daudz... Un tik un tā, pat, ja cerību stari sāk zust, pavēro biežāk debesis (Kaut Vai), vēro, cik stariju var mainīties laikapstākļi... tāpat, arī cilvēki un notikumi... Iespējams ir it viss.
Tam nav (noteikti) jābūt iepazīšanās portālam. Cilvēks var uzrasties visnegaidītākajā vietā un laikā un pieņemt tevi ari tad, kad tu neesli savā labākajā formā. Cilvēks var pieņemt ari tad, kad tu esi vissliktākajā formā, jo tas nozīmē, ka viņš nav dažādu mirkļa iedomu, klišeju un stereotipu gūsteknis. Nu, neko, biki padrukāju, nepārlasot un nelabojot drukas kļudas.

Epifanija  Vilciens beidzot ir atbraucis - bērni jau lieli un savās dzīvēs, jumts virs galvas ir, darbs ir, ēst ir ko, var nodarboties ar savu vaļasprieku, pasakiet man sievietes - kādēļ man vajadzētu kādu sev blakus, kurš mani pataisītu par kalponi, ja es esmu karaliene? Vīrieši tagad kā parazīti vēlas tikai savu dzīvi atvieglot uz sievietes pleciem, arī tie kuri ir attiecībās, sievietes tā pa īstam dzīvi bauda bez vīrieša blakus, kalpo tikai tās, kuras pašas sev nevar nopelnīt naudu!

Virgo  Ja vilciens aizgājis, tad kāp jahtā vai lidmašīnā.. Pasmaidiet, nezāles neiznīkst.. 😁😁😁

kvarts  Tikpat viegli kā sadauzīt un izmest miskastē vecu māla bļodiņu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu