Glābiet sievas un bērnus!

Lūgums visām mātēm - nenopotējat savas jaunās(pilngadīgās) meitas, par sievu ņemšu tikai tādas, jo vēlos gudru un veselu sievu un veselus bērnus...

Ja nu gadījumā piepildās prognozētā vakcīnu apokalipse, tad varu izskatīt variantu par labu daudzsievībai![kādam būs jāatjauno cilvēces varenība un skaitliskums]


Ps. Nez, Vecās Vienotības virzītā Stambulas konvencija sargās sievietes un bērnus no vakcīnu terora, vai arī tikai zili pelēkos!?

bumpastiks  Skatos"karstas"debates nenorimst par so tematu.Var jau bļaustīties "uzticamie,paklausīgie pilsoņi,kas vrb jau pat jūtās kā varoņi ka ir nožļurgāti-ka tādi kā dabasmīlis,AinarsN un citi kas šai žļurgai netic ir šizofrēniķi un t.t.
Nu piem.par čipu es arī neticu,bet 1.tā žļurga nav pārbaudīta līdz galam tas ir fakts.2.ja ir spēcīgi sarežģijumi no žļurgas vai pat kāds noliek karoti,par to nekur netaurē.Tā tik pa pakšiem var par to uzzināt.3.Tikmēr TV un ziņās bļauj ka tas ir pavisam droši.4.NEVIENS neuzņemas NEKĀDU atbildību ,ja kas no žļurgas notiek.5.Ja uzreiz nekas nenotiek,tad nav zināms kas var notikt pēc kāda ilgāka laika perioda.
A ja par braukāšanos apkārt pa pasauli?Gudri cilvēki arī var uzgaidīt un paceļot tepat pa LV.Un paskatīties kas būs pēc tam!

Drole  Vispār jau vakcīnas mērķis NAV pasargāt no slimības...

"If the vaccine also allows you to prevent initial infection, that would be great," he added. "But what I would settle for, and all of my colleagues would settle for, is the primary endpoint to prevent clinically recognizable disease."
https://www.msn.com/en-us/health/medical/dr-fauci-says-first-vaccine-will-not-kill-virus/ar-BB1ar8vY

https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4037/rapid-responses

https://youtu.be/Jkwn5I8tLmE injekcijas efektivitaate - apm 1%

btw, taa nav vakciina, bet ´gene editing´
https://youtu.be/AHB2bLILAvM
https://youtu.be/U1pEtrEr2_s?t=3380

bumpastiks  p.s.Nu a žļurgāt bērnus tas vispār ir NONSENS!Un no 12 gadiem tas vēl nav viss,būs vēl un vēl jaunāki.

Juuna  Drole, vispār ir gan, vismaz līdz šim tas tā tika pausts. anglisko avotus nelikšu, bet oficiāla info kaut vai no BKUS lapas, tieši to saka. Kolektīva imunizācija nozīmē tikai to, ka pateicoties tam, ka cilveki neslimo, slimība netiek pārnesāta, tā, varētu teikt, ka izzūd, un nesaslimst tas nelielais procents, kuri kādu iemeslu dēļ patiesi nevar vakcinēties.

AivarsN  Ja tiešām cilvēki mirtu uz ielām, varbūt tad varētu piekrist bīstamajam eksperimentam. Bet daudzu kaitīgo faktoru novārdzinātie cilvēki slimo un arī mirst ne vairāk kā agrāk. Tad kāpēc varas mafija tik histēriski cenšas uzspiest vakcīnas? Vai tas vien jau neliek aizdomāties? Uz naudu viņi vienmēr ir bijuši kāri, bet ne jau tik histēriski. Gan jau lielie saimnieki, kuru labā mūsu viesstrādnieki tā pūlas, ir strikti pieteikuši, lai nopotēšanas plāns tiktu izpildīts par katru cenu, pat nebaidoties rupji pārkāpt Nirnbergas kodeksu, kurš aizliedz jebkādus medicīnas eksperimentus bez pašu cilvēku piekrišanas un var radīt draudus veselībai un dzīvībai. Taču šīs cilvēku šūnas pārprogrammējošās vakcīnas, kā jau secinājuši daudzi augstākā līmeņa zinātnieki, ir īsts bioloģiskais ierocis, kuram nav nekā kopīga ar medicīnu. Zinātnieki jau meklē paņēmienus, kā cilvēkus no tām indēm atbrīvot. Taču pagaidām tikai teoriju līmenī. Tam vajadzīgs milzīgs finansējums un iesaistīt veselus institūtus. Masu slepkavas par visu ir labi padomājuši.

CoCoSan  Aivar, kuš. Topiks bija par sexu, lūdzu nenovirzies no tēmas.

AivarsN  A par seksu viss vienkārši. Veselie cilvēki taču neriskēs sevi inficēt ar vakcinēto izdalītajiem pīķa proteīniem un citām herņām enerģētiskajā līmenī. Tad jau venērisko saķert daudz drošāk. Vismaz zini ka to var izārstēt. Tā ka, nekas būtiski nemainās. Strīpainie ar strīpainajiem, bet punktainie ar punktainajiem. Ja pirmajā randiņā telefons uzrāda dāmu kā elektronisku ierīci, tad nekāds savienojums izveidots netiks.😃

DanaL  Ko nu raudi, tev te daudz potenciālo līgavu , sievasmāšu un sievastēvu, Kokosanu ieskaitot :D

LaskovijMerzavec  DanaL... cilvēks, taču ir pārbijies un izmisumā. Paliks viņs un ducis vīreļu un vienīgais sievišķis - kokosana. Es arī no tādas perspektīvas raustītos.

P.S. Kad neviens nekur nevad un pat nepiedāvā, tad jau atliek tikai klaigāt, ka visur kur gribēju esmu bijusi, neko man nevajag, tepat sirniņmājā man labi....

Julianna  Tracer. Plevala uz tavu namordniku principā!Jau no pagājušā gada maija pārkārtoju savu dzīvi. Un turpinu to darīt. Es zinu, kas būs tālāk, un cik varu, tik nodrošinu. Rimi, Maksima utt nesperu ne kāju, i slava bogu, vesela, nesanāca ostīt kovida ampulas saturu Rēzeknes rumčikā. Jā, man bija šļems nopirkts. caurspīdīgā plastmasa. Virsū burti V. C. -- nozīmē -- po prinuždzeniju. Uz pakauša(ne sejas) bija pāris reizes uzlikts. Kad maskas tik paziņoja, iemests kaut kur bardačokā mētājās. Ar bodēm ir tā. Durvīs jautāju -- jums manu naudu vajag? Ja vajag, eju bez reliģijas apliecinājuma. Kādas 6--7 vietas ir, kur esmu bez sūda tavām Tracer reliģijas lupatām mani gaida atplestām rokām. Un Geitss ar no stūra nelūr, kad Julianna iepērkas. Paldies Viņkelei, viņa laicīgi iedeva infu un visu es pārkārtoju. Visa pārtika no zemniekiem, vodka soļarka no točkas. Esmu autonoma. Esmu padomju kaluma cilvēks, skola ojojoi kāda. Tā ka šitos ziedu laikus pārdzīvosim. Starp citu, maijā biju kāzās. Dejojām, čupojāmies. Latgaļiem jūsu krīze pie dirsas!

DanaL  Nē, LM, te viss patiesībā ir baigi forši. Redz, Julianna pat, - izreklamējās uz nebēdu, - ne tikai nav vakcinējusies, bet maska uz pakaļas un galdā soļarka no točkas. Ja nu gadījumā ir kādi iebildumi pret soļarku vakariņās, tad taču vēl ir gan Kokosana, gan Mona Liza. Vārdi vien ko vērti!
Tā teikt, svītrainie ar svītrainajiem, pumpainie ar pumpainajiem
Iesaki adminiem ieviest anketā jaunu ailīti - vakcinēts, nevakcinēts :D

saulite34  Kad palasās šeit tos žlurgainos komentētājus,tad saproti ,ka viņi jau piedzimstot ir dabūjuši kādas žlurgainas zāles,vai dzemdību zālē ar spēcīgiem vīrusiem aplaisti un pašlaik ir slimi ar neārstējamām galvas slimībām .

Vezirs  Uz vītušā... griežu šitos kovid propogandas ļurbakus un to saimniekus.

Leta  Spriditis pravdu glagoļit. Vēl tikai jāiemācās to pašu laipni, un var iet teikt no kanceles LOL

CoCoSan  DanaL ar FM uz potes pamata galīgi safārējušies galvās.
Dana? Vai nelasīji, topika sākumā jau deklarēju, neatkarīgi no vakcīnas esamības vai nē, jaunavas pie kraķiem izdotas netiks. Labi zini, ko tev tur iešpricēja? Runā, ka zivis pūstot no galvas.

Oou, cukurdupsīt, Laskovij, ko tu tur šļepstēji? A ko tā aizskrēji nopotēties kā suns norāvies no ķēdes, lai ātrāk uz Sīrijas galvaspilsetu Parīzi tiktu? Tur tev ij spā būs, ij kosmetologi, ij kājām spalvu vaksācija.
Vakcīngalva, mani nekur nav jāved, mēs kopā braucam, kad un kur sagribam, ja sagribam vispār.

DanaL  Kokosan, ko uzskrūvējies, es tavu izvēli un meitas neaiztieku, tikai palīdzu DM izdarīt galīgo izvēli :D Esi nu mierīga.

LaskovijMerzavec  Laikam neviens pats no laba prāta nemaz neņem, tad jau protams, ka pūrs jāvac un jāizdod. Citādi cik ilgi pa māju mētāsies. Ālavās paliksies.


Jā, jā ... braucat, braucat... uz Somijas Alpiem! :)

Reds  A/Par virzītā Stambulas Konvencija ir feministu rakstīta priekš vardarbības pret sievieti popularizēšanas - par kādu aizsardzību tu tur sapņo? Viņām tak ģimene un sievišķīgas sievietes, kas vēlas radīt ģimeni, ir lielākais bieds.

AivarsN  Vakcinētos jau ar lidmašīnām nevar vest, nomirs vēl pa ceļam. Jauno ātrgaitas dzelzceļu arī diez vai paspēs ierīkot. Tā ka, nekur nevedīs, raks un kremēs tepat.

saulite34  Vispār jau šitais žultainais lauku onkultiņš pats ātri sevi kapā ieraks,tagad jau dzīvo paniskās bailēs un nezin kā savu stulbumu visās tēmās izrādīt.Katru dienu kaut kādu žlurgu lieto,jo katrs komentārs ar lielu naidu pārpildīts,pat saviem bērniem nāvi vēl.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu