Glābiet sievas un bērnus!

Lūgums visām mātēm - nenopotējat savas jaunās(pilngadīgās) meitas, par sievu ņemšu tikai tādas, jo vēlos gudru un veselu sievu un veselus bērnus...

Ja nu gadījumā piepildās prognozētā vakcīnu apokalipse, tad varu izskatīt variantu par labu daudzsievībai![kādam būs jāatjauno cilvēces varenība un skaitliskums]


Ps. Nez, Vecās Vienotības virzītā Stambulas konvencija sargās sievietes un bērnus no vakcīnu terora, vai arī tikai zili pelēkos!?

CoCoSan  Neņem neņem, kas veciem òpapiem ar plikiem plešiem dos. A kkotā krenķējies, aiz borta vecais čakārni sajuties? Tu par saviem bērniem plesi kasi, ne manējiem.
Kas par somijas alpiem? Brauksi ar pliku dirsu no kalniņa šļūkt? Pote jau tev ir.
Nenu, Dieva zīmes, saku, tai vakcīnā ir smadzeņu šķīdinātājs. Tak sacīju, man kūrorts mājās, lai izsalkušie nīkst lidostās. No kuras pakaļas viņs to somiju izvilka...???nav izlēgt, ka vakcīnu viņš tvaika ielā saņēma

rebeka  Potētie, vai jūs vispār zināt, pret ko tiekat potēti?
Cilvēki slimo ar tik dažādām vīrusa izpausmēm, ka ir jādomā, ka vīrusi ir daudz un dažādi.
Viena pote visiem?
Atcerieties teicienu: kas der visam, neder nekam ;)

LaskovijMerzavec  NU tā jau sanāk tās ālavas, māte gribētajiem neļauj dot, bet citi neņem....bet, nesatraucies uz zemes visām radībam pietiek vietas un patversmē kaķu ir daudz:)


NU jā, jā, jā, jā ... kūrots mājās, kā jau visas štovētas vāveres, atliek tik savu lielīt, lai vismaz oho neizskatītos slikti...

Būtu iespēja dziedātu citu dziesmu:)

Drole  >> 11:16
vis-vis-oficiaalaakaa informaacija naak no krietni augstaaka plaukta, nekaa no kaut kaada shestjorku izpildkantora.

https://youtu.be/ZQcvuftqXFY

CoCoSan  Nenokar šnobeli, gan dabūsi kādu ālavo arī tu, nu veco ļaužu pansionātā.
Nu, bagātniek, kur tu šausi ar savu pošu pasi? Uz indonēziju pie lētām prostituētām jeb varbūt uz meksiku pēc gandžas? Muahaha, ētalonam mammai kaut paprasi, lai nav skolas laiku kedas ar skoču jālīmē uz zupas virtuvi staigājot.

LaskovijMerzavec  Cik viszinoša....

Noprotu, jau esi izpētijusi pansionātus! Jau izvēlējies uz kuru Tevi aizvedīs? Vai jau ir aizveduši?

Baidos pat iedomāties, kāda sakarā esi pētijusi prostitūtu cenas, negribas Tavas meitas apvainot, noteikti, ka ar tam vēl nav tik slikti.

Par zupas virtuvēm arī pieredze! Vīru laikam tā arī dabūji, satikāties rindā pie zupas virtuves?

Pareizs domas virziens, uzpīpē mīļā zālīti, citādi tas linolejs jau Tev smadzenes aizvietojis...

CoCoSan  Zābaks, sen jau ievilku ķeksīti.

LaskovijMerzavec  Kristālkurpīt, ķeksīša vietā ... ievelc labāk kāsiti, būs saulaināks skats uz dzīvi :)

Raganacs  Cik ilgi šos murgus var tiražēt?!!!

Mikko  Man īres tikai viens jautājums - Jūs tā kā saulē pārkarsuši vai ko pīpējam? 😏

AivarsN  Nu jau sāk noskaidroties, kas tie par kodiem vakcinētajiem, ko atpazīst Bluetooth ierīces. Ar viņiem no attāluma varēs veikt medicīniskas manipulācijas. Vai uz labo, vai slikto pusi, atkarīgs no operatora noskaņojuma. Bet ja pieslēgsies hakeris, pat tēvreize nepalīdzēs. Ne jau velti Ilon Mask ar čipotām cūkām lielījās. Ne pret kādu vīrusu vakcīnas nepasargā, jo tādu vēl neviens nav atklājis. Aitiņas pašas aizskrēja un deva piekrišanu, ka tiek čipotas un kļūst par Big Farmas īpašumu un eksperimentu objektu. Loģiski, ka vaislai vairs nederēs.

Mikko  Saka ka pirmā pote nosaka neironu ceļu implantam smadzenēs... 😏

AivarsN  https://dra.lv/b18lxj

Ja nu tomēr vakcīna nav iedarbojusies kā gaidīts, varbūt šis var palīdzēt.

Piparkuka  Ir jābūt trakam, lai ļautu sevī špricēt kaut ko nezināmu, neizpētītu, pret nezin ko, kā nemaz nav....:) Vai pat, ja ir, kā gripa, klepus un saaukstēšanās, mainīs savu veidolu ik pēc gada/sezonas/dienas vai mēneša....:)

Marita  Pieņemu, ka visi šeit ik pa laikam iedzer kādu medikamentu. Vai visiem esiet izpētījuši iespējamās blaknes? Vai jums ir info, cik ilgi un pamatīgi tie pētīti? Visticamāk jau nu nē.

dzozefinaups  Man ir jautajums,vai,dzīves gaitā saņemot potes,respektīvi,vakcinejoties profilaktiski,Vai ir jāparakstās,ka uzņemās visu atbildību??? Manuprāt,ģimenes ārsts atzīmē veselibas kartē,sapotē,un lieta beigta. Ne tā??? Kāpēc šobrīd atbildību uzkrauj katram pašam?

Drole  >>>>14:30

Taapeec, ka shiis injekcijas producenti dod tikai mazaak par 1% garantijas, ka ´gene editing´ kokteilis iedarbosies kaa reklameets (Fauci taa arii pateica, ka poteetie buus viirusaini un lipiigi, vieniigi klepos klusaak).

https://youtu.be/cxmhvZ6eEI4

Floriana  Esi redzējis citplanētieti? Es neesmu, lai arī kā cenšos. Tieši tāpat ir ar vakcīnu, nav ne laba, ne slikta, bet parasta.

Marita  Man nav lielas pieredzes ar operācijām. Bet pagājušo rudeni vienu nelielu piedzīvoju. Un pirms operācijas deva parakstīt papīru, ka par narkozes riskiem esmu informēta un pati uzņemos atbildību.

dzozefinaups  Ja operācija ir dzivības uzturēšanai vai glābšanai,un narkoze,katram individuāli iedarbojas,riski pastāv.Jā,ari par šo esmu domājusi,galugalā,arī mediķis atbild par iznākumu.
Tomēr,šī vakcinācija,ir kas cits!!! Te rodas jauni miljardieri,kuri ne parko neatbild! Mēs tiešām nezinam ko ievada. Esmu parliecināta,ka bizness plaukst! Ieskaitot visas maskas,kuras maksā centus,bet tirgo kā vērtspapīrus! Testi lidostā-kiniešu draza,kas maksā centus,negarantē precizitāti,bet Gulbja laboratorija ņem 24€
Viss notiekošais ir bizness! Un mirst tikai tie,kuriem nesniedz palīdzību! Ja agrak,pie abpusējas pneimonijas,nesniegtu palīdzību,mirtu no gripām. Tagad stacioneja ļooti ielaistus gadijumus,kad plaušas jau skartas 50-70% Tas ir cinisms!
Jaunieši,berni pat nejut saslimšanu,bet nē,jāpelna arī uz bērniem. Godīgi? Ir aitas,ir cirpēji!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu