Vakcinētie POZITĪVI !!!

Pavisam vienkārši - ļoti skaists raksts - pilns ar pieņēmumiem un apgalvojumiem[varbūt kāds nav lasījis]:
https://www.apollo.lv/7260793/vai-drikst-taisit-testu-pec-vakcinacijas-pret-covid-19-un-vai-vakcinet
as-personas-var-parnesat-virusu-skaidro-spkc-un-uga-dumpis

Pievēršam uzmanību svarīgākajām lietām, ja galva strādā, tad sapratīsiet:
"Kā vēlāk konstatēja personas ģimenes ārsts - pēc otrās potes koronavīrusa testu nemaz nevajag taisīt, jo tests jebkurā gadījumā būšot pozitīvs." "Arāja norādīja, ka skrīniga tests tiek pārtraukts personām, kuras ir pilnībā izgājušas vakcinācijas kursu."

-Vai jūs sapratāt to pašu, ko es? Ja man veselam cilvēkam iepotē to pasaku eliksīru, tad drīkstu sevi uzskatīt par vēl veselāku, un nav jēgas pārbaudīties - laika šķiešana, jo redz MANS TESTS IZRĀDĪSIES POZITĪVS pēc vakcīnu kursa?

-Pag pag, es kaut ko ne tā sapratu? Vai tas ir tāpat, ja es testētu HIV vakcīnu un pēc tam brīnītos, kādēļ man analīzes uzrāda HIV, tādēļ labāk neizmeklēties? [Apgaismojiet mani, es tak tikai stulbs zābaks, nespēju to speciālistu tiešo valodu uztvert!]

Dumpis: ""Vakcinētas personas var saslimt ar Covid-19, jā, bet INFICĒT CITUS? DIEZ VAI, varbūt tikai atsevišķos gadījumos."

Ļoti izsmeļoši!!! Dumpis kārtējo reizi ir viszinis! Ļoti skaidra valoda. Viņš jābāž Pavļuta vietā!!!
Tas apmēram tas pats, ja es mudinātu jūs lēkt no lidmašīnas bez izpletņa, jūs man jautātu, vai tas ir droši, vai mēs nenositīsimies!? Es atbildētu - DIEZ VAI, ja nu vienīgi atsevišķos gadījumos kāds pie probabušķām tiks!!! Tikai loģiski domājošs sapratīs, ka viss ir otrādi, paveiksies, ja kāds izdzīvos... bet taču jāmanipulē...

Un ļoti daudzi raksti sastāv no diva veida informācijām - viena rindkopā runā ,ka elpot ir kaitīgi, dažas rindkopas zemāk, ka elpot ir veselīgi - es to kā piemēru minu! Beigās runā pretrunās ar sevi - vispirms ko paziņo, un pēc tam paši savu sakāmo noliedz vai apgāž! Un lasītājs paliek ar va

Drole  HIV ir viena no ieprieheejaam fauxci genociidafeeraam.

https://youtu.be/vT3b_0doyRk

AivarsN  https://healthimpactnews.com/2021/worldwide-genocide-continues-13867-dead-and-1354336-injuries-in-eu
ropean-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/

Te itkā viss ir pateikts. Kādas vēl neskaidrības? Kas notiks ar vakcīnu novājinātajiem rudenī, kad sastapsies ar sezonālajiem vīrusiem, arī tā kā vajadzētu būt skaidrs. Tiem, kuri tagad saņēma tikai Placebo, rudenī piedāvās jau īstās, varbūt jau specializētās, konkrēta orgāna sagraušanai, lai visi nemirst pārāk līdzīgi, jo tas būs aizdomīgi.

Drole  >>00:34

Imunologa, kas pats izstraadaa vakciinas, viedoklis: "´I would probably prefer to have natural immunity´

https://youtu.be/HLkkg9nUNQo

dzilums  Aivar, negribu apbēdināt, bet visdrīzāk apmirs nevakcinētie. bet nu turās - miljoniem nanorobotu dodas uzbrukumā

Vaukskis  Protams!

rebeka  Tie nanoroboti būšot kā pašnāvnieki, paši uzsprāgšot ;)

Caune  Pirms 18 gadiem man stastīja cik slikti ir pamperus vilkt bērnam un kādas briesmīgas sekas būs.

Drole  20:42

"Most of the parents are not aware of the adverse effects of this product being in contact with baby´s reproductive organs 24 hours a day more than two years and the long-term effects it causes to the surroundings. Disposable diapers have been implicated by diapering proponents like leak proof polymers, super absorbent polymers and some scented chemicals which are the key factors for everything from chronic diaper rash, respiratory problems like asthma, male infertility even to testicular cancer. This article gives the detailed review of the health and other related problems in using the disposable baby diapers like cancer, liver damage, skin diseases, male infertility, birth abnormalities, respiratory problems, land fills, environmental pollution, toxic chemicals used etc.
"Most disposable diapers also contain Dioxin. This is a chemical by-product of the paper-bleaching process used in the manufacturing of most diapers. Dioxin is carcinogenic. In fact, the EPA lists it as the most toxic of all cancer-linked chemicals.
In very small quantities (parts per trillion) dioxin causes birth defects, skin disease, liver disease, immune system suppression and genetic damage in lab animals.
In 1999, a study showed that childhood respiratory problems, including asthma, might be linked to inhaling the mixture of chemicals emitted from disposable diapers, including fragrances. The study identified these volatile organic chemicals (VOCs) in emissions from two brands of disposable diapers (specific brands tested were not disclosed):

m-Xylene
p-Anisaldehyde
Ethylbenzene
Styrene
Isopropylbenzene
Dipentene
m-Methoxybenzaldehyde
Methyl cinnamate
Toluene
1,3,5-Trimethylbenzene
Trichloroethylene
1-Methylcyclopentylamine
1,2,3-Trimethylcyclopentane
Toluene is a known central nervous system depressant. Ethylbenzene is a carcinogen. Dipentene is a skin irritant. Styrene is a respiratory irritant."

https:

AivarsN  Dziļums. Ja pusotru gadu jau plosās nāvējošs vīruss, pēc testiem jau praktiski visi ar to ir saskārušies, ar, vai bez simptomiem, bet tas nekādi nav ietekmējis mirstības statistiku, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, tad visiem jau ir dabīgā imunitāte un par šo vērienīgo afēru varētu mierīgi aizmirst. Ja vien ne pustrakā valdība, kura grib par katru cenu visus nopotēt, vajag, vai nevajag un nu jau arī paši vakcinētie sāk bojāt saslimstības un miršanas statistiku. Lai gan tas tiek turēts vislielākajā slepenībā, drīz jau katram būs zināms kāds, kurš nomiris tūlīt pēc vakcinēšanās, bet tikai ne no vakcīnas. Bet ļoti smagas un ilgstošas blaknes, jau ir ļoti
izplatīta parādība. Divas paziņas knapi izdzīvoja, bet jau būs mēnesis, kā agrāko formu vairs atgūt nevar. Nogurums, apātija. Ja organisms pats nepārtraukti ražo indi un pats ar to cīnās, par kādu veselību, kur nu vēl imunitāti vispār var runāt? Rudens sezonālās slimības to pierādīs. Un vajag tak vienreiz beigt gvelzt muļķības par tām neskaitāmajām mutācijām! Būtu nu to pašu vienu sākumā atklājuši.

Peksas  https://www.youtube.com/watch?v=lkfZwLay2sY&t=12s

dzilums  Aivar, nav nekādas garantētas sūda imunitātes. Tā ir īslaicīga. lai izveidotos noturīga organisma imunitāte ir jāslimo vairākas reizes. katra reize ir saistīta ar risku. Un ceri, ka tev tas vīruss ir gājis secen. diemžēl arvien vairāk pētījumu pēdējā laikā ir veltīti sekām, kas paliek pēc slimošanas ar vīrusu. Tiek vairāk vai mazāk skarta nervu sistēma. Atsevišķos gadījumos ar ilgstošām sekām. Pieļauju ka daļa informācijas netiek publiskota lai neradītu nevēlamas sekas.
Kas attiecas uz afēru, ja Tev piemīt spēja analizēt, tad padomā, cik dīvaini ka visas valstis piedalās, neatkarīgi no režīma kas tur valda. Mainās valdības pēdējo gadu laikā un turpina iesākto. Tu kaut apjaut, cik nereāla ir šāda sazvērestība?
Cik daudz cilvēku ir iesaistīti vakcīnu izstrādē, loģistikā, cik neatkarīgi zinātnieki dažādās valstīs ir pētījuši vīrusu un nez kāpēc tā esamību neviens vērā ņemams speciālists nav noliedzis.
Vienīgais jautājums ir - kā šis vīruss radās! Un te nu es sakritībām neticu un domāju ka ķīnieši to iznesa no laboratorijas. Speciāli vai nejauši ir otršķirīgs jautājums.
Ja kas, tad pats esmu vakcinēts un viss ok.

Vitaalijs  Pašreizējā propaganda ir tendēta uz patstāvīgi nespējīgi domājošiem indivīdiem kuri diemžēl ir vairākumā . Jo vairāk tevī dominē mērkaķis jo ideālākā pasaulē tev liekās ka tu dzīvo !

AivarsN  Cilvēka dabīgā imūnsistēma līdz šim netika apšaubīta. Tā ir evolucionējusi miljoniem gadu un ir tik perfekta, ka zinātnieki vēl ilgi pētīs tās darbības principus un iespējas. Jaunākie pētījumi apliecina, ka kroņvīrusus imūnsistēma atceras turpat vai visa mūža garumā. Sevišķi izcila ir bērnu imūnsistēma. Tā darbojas atšķirīgi no pieaugušo un ātrāk reaģē uz visu jauno un nepazīstamo, tāpēc bērni ir kā buferis sabiedrības aizsardzībai un caur viņiem varam iegūt kolektīvu imunitāti pret jauniem vīrusu paveidiem. Protams, farmas biznesam un globālajai afērai tā ir neērta informācija. Tāpēc tas viss tiek diskreditēts un noliegts.
Pasauli jau sen ir pakļāvis noziedzīgs grupējums, sociālie parazīti. Visas valdības, kuras viņiem nepakļaujas, tiek gāztas, vai vadoņi novākti. Tanzānijas prezidentu nogalināja par kovidafēras atmaskošanu. Visas valstis viņiem ir parādā, valdības ieliktas, masu mediji, tiesas nopirkti. Tās dažādās iekārtas un pretstāvēšana ir teātris. Krievija ir šo parazītu barotne. Gan jau drīz nonāks kara tribunālā. Tikai kā attīrīt vakcinēto saindētos organismus, nezina ne medicīna, ne dziednieki. Tikai viena dabas recepte varot uz laiku piebremzēt viņu bojāeju. Nav tai vakcīnai nekāda sakara ar medicīnu un pret vīrusiem tā noteikti nepasargā. Cik tad ilgi tās nāves noslēpts, sevišķi jau rudenī.

fargo  NEVIENS cilvēks uz šīs planētas šobrīd NAV vakcinēts. jo vakcīnas vēl nav.

1. politiķiem bija sūdu pilnas bikses;
2. bigfarmai tika dots kartblanšs - darat, ko gribat, jums ir brīvas rokas, bet dodiet mums KAUT KĀDU risinājumu, ar ko mēs varētu rīkoties.
3. sure!(saka bigfarma) papildus uz skatuves uzrodas vienmēr uz monopolpeļņu naskais geitss un ko. jo plāns ir gaidāmo brīnumu padarīt obligātu caur pressingu uz valdībām visapkārt pasaulei. un aizliegt brīnumlīdzekli ražot jebkam citam, izņemot bila geitsa draugiem.
4. brīnumlīdzeklis top. tiek nosaukts par vakcīnu, lai arī nav vakcīna. jo vakcīnas izstrādei ir nepieciešami gadi(3-10 gadi), PLUS ir nepieciešami vairāku gadu pētījumi strikti ar likumu noteiktos parametros. nekas no tā netiek darīts. jo tiek laista lietā jau kādu laiku zināma metode - ģenētiska "stimulācija".
5. tiek uzsākta informācijas un politiskā kampaņa. uzreiz tiek zondēts sabiedrības viedoklis par obligātu brīnumlīdzekļa pielietošanu VISIEM, pat tiem, kam IR imunitāte.

esam tur, kur esam.

fargo  un lai nedomātu, ka es no kaut kurienes vnk izrauju to, ko rakstu.
piemēram, agrāk superautoritatīvā merriam-webster skaidrojumu vārdnīca mainīja skaidrojumu vārdam "vakcīna", jo aprakstam nebija nekāda sakara ar mrna injekciju. tāda darbība NEKAD AGRĀK netika saukta par vakcinēšanos un ģenētiskais aģents NEKAD AGRĀK netika saukts par vakcīnu.

šī termiņu nomaiņa notika praktiski zibenīgi, dažu dienu laikā gandrīz visos informatīvos resursos - wikipēdijā, medicīniskās onlain enciklopēdījās utt. pēkšņi, mrna injekcijas tika pārdēvētas par vakcīnām.

plus, pats process nav nekāds zinātniskais izrāviens, tas bija zinām jau iepriekš.
bet kāda bija problēma? problēma bija tā, ka iedzīvotāji var būt ļoti rezervēti saņemt(kur nu vel obligātā kārtā) mrna injecijas. bet ko darīt? un notika kārtējais triks(jo visā šai covid lietā to ir daudz) - mrna injecijas tika pārdēvētas par covid - 19 vacīnām.

pati metode nekad agrāk netika saukta ne tikai par vakcinēšanu, tā arī netika uzskatīta par vakcinēšanu. jo... nav vakcinēšana.

https://theredelephants.com/merriam-webster-dictionary-quietly-changes-definition-of-vaccine-to-incl
ude-covid-19-mrna-injection/

vēlāk, lai pat slēptu iepriekšējo medicīnisko definīciju rediģēšanas pēdas, daži resursi dzēsa pašu rediģēšanas faktu.

Vaukskis  Vitaalij, ne obligāti mērkaķis, tādēļ, ka tradicionālās reliģijas, kuras arī atbalsta vakcinēšanos pret Covid-19, tam dzīvniekam nepiešķir īpašu nozīmi, j nu vienīgi Āzijā izplatītākajās ticībās. Tava pēdējā teikuma pirmo daļu ticīgi cilvēki aizstāj ar "jo vairāk tevī pārliecības par augstākiem spēkiem,..".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu