Vakcinētie POZITĪVI !!!

Pavisam vienkārši - ļoti skaists raksts - pilns ar pieņēmumiem un apgalvojumiem[varbūt kāds nav lasījis]:
https://www.apollo.lv/7260793/vai-drikst-taisit-testu-pec-vakcinacijas-pret-covid-19-un-vai-vakcinet
as-personas-var-parnesat-virusu-skaidro-spkc-un-uga-dumpis

Pievēršam uzmanību svarīgākajām lietām, ja galva strādā, tad sapratīsiet:
"Kā vēlāk konstatēja personas ģimenes ārsts - pēc otrās potes koronavīrusa testu nemaz nevajag taisīt, jo tests jebkurā gadījumā būšot pozitīvs." "Arāja norādīja, ka skrīniga tests tiek pārtraukts personām, kuras ir pilnībā izgājušas vakcinācijas kursu."

-Vai jūs sapratāt to pašu, ko es? Ja man veselam cilvēkam iepotē to pasaku eliksīru, tad drīkstu sevi uzskatīt par vēl veselāku, un nav jēgas pārbaudīties - laika šķiešana, jo redz MANS TESTS IZRĀDĪSIES POZITĪVS pēc vakcīnu kursa?

-Pag pag, es kaut ko ne tā sapratu? Vai tas ir tāpat, ja es testētu HIV vakcīnu un pēc tam brīnītos, kādēļ man analīzes uzrāda HIV, tādēļ labāk neizmeklēties? [Apgaismojiet mani, es tak tikai stulbs zābaks, nespēju to speciālistu tiešo valodu uztvert!]

Dumpis: ""Vakcinētas personas var saslimt ar Covid-19, jā, bet INFICĒT CITUS? DIEZ VAI, varbūt tikai atsevišķos gadījumos."

Ļoti izsmeļoši!!! Dumpis kārtējo reizi ir viszinis! Ļoti skaidra valoda. Viņš jābāž Pavļuta vietā!!!
Tas apmēram tas pats, ja es mudinātu jūs lēkt no lidmašīnas bez izpletņa, jūs man jautātu, vai tas ir droši, vai mēs nenositīsimies!? Es atbildētu - DIEZ VAI, ja nu vienīgi atsevišķos gadījumos kāds pie probabušķām tiks!!! Tikai loģiski domājošs sapratīs, ka viss ir otrādi, paveiksies, ja kāds izdzīvos... bet taču jāmanipulē...

Un ļoti daudzi raksti sastāv no diva veida informācijām - viena rindkopā runā ,ka elpot ir kaitīgi, dažas rindkopas zemāk, ka elpot ir veselīgi - es to kā piemēru minu! Beigās runā pretrunās ar sevi - vispirms ko paziņo, un pēc tam paši savu sakāmo noliedz vai apgāž! Un lasītājs paliek ar va

Drole  >>10:32

hronologjija - BigPharma un BigCorp 5ar taustekljiem valdiibaas) jau desmitgadeem tupeeja zemajaa startaa

https://www.lewrockwell.com/2021/04/bill-sardi/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/

http://virusmyth.com/aids/hiv/cfmullis.htm Nobela laureaats, kas apsuudz faucistus

https://youtu.be/AHB2bLILAvM Moderna boss

https://straight2point.info/the-1981-michel-salomon-jacques-attali-interview/ 1981. gads, Attali - persona, kas izveelas prezidentus

https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/j2ynq6/bill_gates_twitter_post_dec_192019_im/ - Bila twiits 2019.g decembrii

Ljekainiitis  Fargo, es saprotu, ka demagoģija ir tavs lauciņš. Bet mrna ir tika viens no vakcīnu veidiem. Kaudze vakcīnu ir +/- klasiskā tipa vakcīnas, Astra, Sputņiks, ķīnas vakcīnas.

fargo  "Fargo, es saprotu, ka demagoģija ir tavs lauciņš. Bet mrna ir tika viens no vakcīnu veidiem. Kaudze vakcīnu ir +/- klasiskā tipa vakcīnas, Astra, Sputņiks, ķīnas vakcīnas."

NĒ! VISAS covid-19 "vakcīnas" tehniski ir gēnu terapijas, neviena no šīm pieejām(spike proteīna izmantošana ģenētiskai stimulācijai) netika dēvēta par vakcīnām. termins tikai mainīts, lai padarītu šo gēnu terapiju akceptejamāku cilvēkiem.
pret covid-19 vakcīnas joprojām neeksistē.

Ljekainiitis  Noliegsi, ka iepriekš tika izmantotas uz adeonovīrusu bāzes veidotas vakcīnas ?

fargo  adenovīrusu vakcīnas, kas tika izmantotas no 1971. līdz 1999. gadam un gene carrier metode, kas tiek izmantota covid 19 gēnu terapijā, NAV viens un tas pats.

tracer  Jaunaakie peetiijumi liecina ka shis covid mikrocips ir izskiidinaats aluu..jaanji tuvojas? Ko dariit?

tracer  Tocna zinu.man choms straadaa alus bruuzi..shis saka ka naak uzvalkos geerbti vechi.ar cemodaninjiem..un saber alus tvertnee kautaadas mikrosheemas....un shitaa katru nedeelju..vot ticu tam comam..no mana ciema tacu.nemelos..a vot dumpim un un citiem dakterishuem neticu.vot taa

Ljekainiitis  Fargo, uči matčasķ ... : https://www.immunology.org/coronavirus/connect-coronavirus-public-engagement-resources/types-vaccine
s-for-covid-19

Ja par kādām var strīdēties, tad vismaz Sinovac un Sinopharm točna ir parastas vakcīnas.

fargo  es nerakstīju par ķīnas eksperimentālajām vakcīnām, bet rietumu un krievijas izplatītajām vakcīnām, kas ir gēnu terapijas, nevis vakcīnas. ķīnas vakcīnas nav gatavas un nekad rietumos netiktu pieņemtas lietošanai. es pat nesākšu par efektivitāti, bet ciktāl par drošību...

who rekomendācijas par sinovac un sinopharm vakcīnām caurvij frāzes, kā "nav zināms, bet vajadzētu būt drošām", vai "ņemot vērā pieredzi ar līdzīgām vakcīnām, šai iedzīvotāju grupai vakcīnas varētu uzskatīt par drošām", "nav tikuši veikti pietiekami pētījumi" utmldz.

pašas who rekomendācijas parāda, ka šīs joprojām ir eksperimentālas vakcīnas.

tātad, visas rietumos un krievijā izplatītās vakcīnas ir gēnu terapijas un agrāk netika par tādām sauktas. ķīnas vakcīnas ir negatavas(kāds pārsteigums!)
un atkal, vakcīnas nav iespējams izstrādāt gada laikā. un nevis tāpēc, ka traucētu birokrātija.

atkārtošu savu apgalvojumu - vakcīnu pret covid 19 šobrīd nav, bet kad būs, tās kļūs bezjēdzīgas. viens, ķīnas kovid ir mutējis jau 4000 reižu brīvsolī, otrs ir tas, ka koronovirusa vakcīnas ir ar ļoti zemu efektivitāti pašu vīrusu dabas dēļ. efektivitāte virs 60% ir ļoti grūti sasniedzama un ja ir sasniegta, ir bezjēdzīga, jo uz to laiku, koronavīruss pret kuru ir vakcinēta populācija jau ir mutējis tik daudz reižu, ka viss šis cirks ir absurds.

Vaukskis  No kovididiota lasu!

rebeka  Pēdejais teikums, dabasmīli, ir izcils. Visādā ziņā.

AivarsN  Par to imunitāti es saprotu tā. Cilvēks ar izcilu imūnsistēmu, vispār neslimo ne ar ko. Jebkuri jauni vīrusi tiek uzveikti ar nenozīmīgiem, vai pat bez simptomiem. Taču mākslīgi izveidotā, neveselīgā dzīvesveida rezultātā, arī ar vakcīnām, imūnsistēma tiek nomākta un tāpēc jau ar grūtībām spēj uzveikt vīrusus. Tas izpaužas kā smaga saslimšana, bet atsevišķos gadījumos pat nāve. Ir tik daudz dabas produktu un paņēmienu, kā stiprināt imunitāti un efektīvāk uzveikt vīrusus. Vai pēdējā laikā par to tiek runāts televīzijā, vai tiek iedalīts finansājums pētījumiem? Protams ka nē. Tiek piedāvāts tikai viens variants, pats apšaubāmākais. Un tā ir vispārējā vakcinācija. Jā, tā ir milzīga peļņa vakcīnu, masku ražotājiem. Bet vai tikai? Ir daudz vakcīnu bērniem, pret ērču encefalītu, gripu, kura nav mazāk bīstama, salīdzinot ar šo. Taču neko no tā nereklamē un neuzspiež kā šīs vakcīnas, kuras nemaz nosaukt nevar par vakcīnām. Tātad, te vairs nav runa tikai par peļņu, bet obligāti ir jāpanāk visas pasaules iedzīvotāju vakcinācija. Prātā nāk vienīgi parazītu sen lolotsis sapnis par vispārējo čipizāciju un elektroniskās kontroles ieviešanu. Nevis caur gadžetiem, kā līdz šim, bet pa tiešo, pieslēdzot cilvēku smadzenes pie centrālā mākslīgā saprāta. Kur nebūs pieejams virszemes 5G pieslēgums, tur šos sakarus nodrošinās simtiem satelītu, kuri kā tīkls aptvers visu zemeslodi. Un vismaz daļēji tas jau strādā.

LaskovijMerzavec  Ojā, tie kas nomira no melnās nāves, no bakām, ebolas utt... bija vnk ar sūdīgu imūnsistēmu.

Pat pirmklasniekam, tas ir skaidrs.

rebeka  Šobrīd tie, kas uzskaitīti, kā miruši no kovida, visticamāk to ir dabūjuši slimnīcās. Man arī ir paziņas, kas sadomāja šajā laikā ārstus apstaigāt, un dabūja šo sērgu. Nenomira, nē, abi gados, bet relatīvi viegla forma.
Nav nekādu ziņu, kādas mirušajiem ir bijušas hroniskās kaites.
Viss ir miglā tīts, un, patiešām, jābūt pilnīgam idiotam, lai visām ziņām ticētu. Jā, daži ir slimojuši smagi, īpaši vīrieši. Taču vīrieši krietni retāk dodas pie ārsta, arī, kas zina, kas smagākai saslimšanai ir bijis pamatā (tas netiek izpausts)
Manu ģimenes ārsti vajadzības gadījumā reāli sazvanīt nevar, tātad notiek konsultācijas pa telefonu. Kā darbalaiks beidzies, klausuli vairs neceļ.
Tātad mums nekādu slimību nav, vienīgi tā viena.
Nu un tā viena pote.

LaskovijMerzavec  Vai man tikai laikas, bet AivsrsN un dabasmiles runā jau pilnīgi vienādi - vienu troļu kanālu skatās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu