Vakcinētie POZITĪVI !!!

Pavisam vienkārši - ļoti skaists raksts - pilns ar pieņēmumiem un apgalvojumiem[varbūt kāds nav lasījis]:
https://www.apollo.lv/7260793/vai-drikst-taisit-testu-pec-vakcinacijas-pret-covid-19-un-vai-vakcinet
as-personas-var-parnesat-virusu-skaidro-spkc-un-uga-dumpis

Pievēršam uzmanību svarīgākajām lietām, ja galva strādā, tad sapratīsiet:
"Kā vēlāk konstatēja personas ģimenes ārsts - pēc otrās potes koronavīrusa testu nemaz nevajag taisīt, jo tests jebkurā gadījumā būšot pozitīvs." "Arāja norādīja, ka skrīniga tests tiek pārtraukts personām, kuras ir pilnībā izgājušas vakcinācijas kursu."

-Vai jūs sapratāt to pašu, ko es? Ja man veselam cilvēkam iepotē to pasaku eliksīru, tad drīkstu sevi uzskatīt par vēl veselāku, un nav jēgas pārbaudīties - laika šķiešana, jo redz MANS TESTS IZRĀDĪSIES POZITĪVS pēc vakcīnu kursa?

-Pag pag, es kaut ko ne tā sapratu? Vai tas ir tāpat, ja es testētu HIV vakcīnu un pēc tam brīnītos, kādēļ man analīzes uzrāda HIV, tādēļ labāk neizmeklēties? [Apgaismojiet mani, es tak tikai stulbs zābaks, nespēju to speciālistu tiešo valodu uztvert!]

Dumpis: ""Vakcinētas personas var saslimt ar Covid-19, jā, bet INFICĒT CITUS? DIEZ VAI, varbūt tikai atsevišķos gadījumos."

Ļoti izsmeļoši!!! Dumpis kārtējo reizi ir viszinis! Ļoti skaidra valoda. Viņš jābāž Pavļuta vietā!!!
Tas apmēram tas pats, ja es mudinātu jūs lēkt no lidmašīnas bez izpletņa, jūs man jautātu, vai tas ir droši, vai mēs nenositīsimies!? Es atbildētu - DIEZ VAI, ja nu vienīgi atsevišķos gadījumos kāds pie probabušķām tiks!!! Tikai loģiski domājošs sapratīs, ka viss ir otrādi, paveiksies, ja kāds izdzīvos... bet taču jāmanipulē...

Un ļoti daudzi raksti sastāv no diva veida informācijām - viena rindkopā runā ,ka elpot ir kaitīgi, dažas rindkopas zemāk, ka elpot ir veselīgi - es to kā piemēru minu! Beigās runā pretrunās ar sevi - vispirms ko paziņo, un pēc tam paši savu sakāmo noliedz vai apgāž! Un lasītājs paliek ar va

Ljekainiitis  LM - kad sadzeras Pļaviņa sūdeni, tad brīvības platforma uzreiz kļūst par patiesības kanālu ... :)
2/3 rakstu autors tur ir krievijas sponsorētais Vasiļevskis. Krievu stils pat izteiksmes veidā pamanāms - kā tipiskajos Kiseļeva propogandas raidījumos, vai REN TV pseidozinātniskajās pārraidēs.

Vaukskis  LaskovijMerzavec, tā ir centīga AivaraN jaunā maiņa, kura tomēr pagaidām vēl nav uzrakstījusi visas muļķības.

saulite34  Neapgalvoju, ka tur viss rakstītais ir precīza īstenība, vairāk uztvert kā tādu hipotēzi informētībai. [c] dabasmīlis

Ja jau neesi pārliecināts ,ko tad te kladzini kā tāda emocionāla tanta tirgus laukumā.

Mikko  Kas tad nu?
Vīruss taču aizgāja brīvdienās kopā ar saeimu!?

AivarsN  Laskovij, cik tad sen vispār radās vakcinācija? Nejauši atklāja, ka ar govju bakām cilvēki pārslimo vieglāk, iegūstot imunitāti pret cilvēku bakām. Taču civilizācija pastāv jau miljoniem gadu bez vakcinēšanās un modernās medicīnas. Un varbūt tieši tāpēc tik ilgi spējusi pastāvēt. Tieši tajās valstīs, kurās visattīstītākā medicīna, cilvēki arī visvairāk slimo. Šarlatāniem PVO, tā arī tiesā neizdevās pierādīt, ka pēdējo 32 gadu laikā, viņu izmantotajām vakcīnām, efektivitāte būtu augstāka par izraisītajām smagajām blaknēm un nāves gadījumiem. Taču šīs eksperimentālās vakcīnas jau pirmajos mēnešos pārsniedza 14 iepriekšējo gadu nāvju un smagu saslimšanu statistiku. Un tas pret slimību, kura oficiāli nav pat atklāta un atbilstoši reģistrēta! Piedevām, nav spējusi mainīt vispārējo ilggadējo mirstības un saslimstības statistiku! Iesaistīt turpat visu valstu valdības un masu medijus, lai ar jebkuriem līdzekļiem savakcinētu visas pasaules iedzīvotājus ar eksperimentālām, nepārbaudītām vakcīnām pret parastu saaukstēšanos, kura tikpat kā nevienu neapdraud?! Nopietni? Atņemt cilvēkiem saikni ar radītāju un pieslēgt pie tīkla, pilnīgai elektroniskai kontrolei. Tāds ir to fašistu plāns. Tikai veidojas pamatīgs aplauziens. Afēra atmaskota un muļķi beigušies, kuri labprātīgi gāja durties. Tiesvedības jau daudzās valstīs.Nekur tie sprukstiņi neliksies. Drīz vien būs jāstājas kara tribunāla priekšā. Un arī visiem troļļiem, rečekistiem un citiem mankurtiem, būs jāatbild par pastrādātajiem noziegumiem pret tautu.

saulite34  AivarsN,un cik ilgi tu te kladzināsi kā emocionāla tanta tirgus laukumā?

Atņemt cilvēkiem saikni ar radītāju un pieslēgt pie tīkla, pilnīgai elektroniskai kontrolei[C]AivarsN


Lūdzu reālus pierādījumus.

LaskovijMerzavec  AivarsN, cik sen tad cilvēki vispār dzīvo ilgāk par 40 gadiem? Cik mira no mēra, tuberkolozes, ebolas, bakām, pneimonijam???

Protams, tam ir arguments, parazīti visu sačakarēja. Agrāk tā nebija. Tikai tam nev nekādi pieradijumi, kur atkal arguments visi pierādijumi iznīcināti. Kam atkal nav pierādijumi, ka kkautkas ir iznīcināts. Un ta līdz bezgalībai...

Bet,ja godīgi, zejeb*la jau šādi argumenti, kuriem nav pierādijuma - esiet tacu reali, ja par gudru tiek uzskatīs tāds, kas bezjēga atreferē dezinfomāciju, tad labak esmu stulbs, nekā gudrs, kas tic visādam bulšitam!

Var jau ticēt, ka pirmīdas cēla figviņu zina kas ... cik precīzi, tur vajag būt citplanētiesiem un ta tālāk, tikai kad pats esi pie piramīdām, tad saproti, kādu pseidohuiņu Tev mēģina iesmērēt...

Vaukskis  AivarN, civilizācija- vismaz Eiropā- pastāv tikai apmēram 5 tūkstošus gadu- trīs pirms un divus pēc Kristus dzimšanas, tādēļ tā nav miljoniem gadu veca! Pat Senajā Divupē un Ēģiptē civilizācijas bija tikai 1,2-1,3 tūkstošus gadu agrāk nekā šai pusē. To māca pamatskolā izglītības standarta ietvaros. Pētījumu rezultātā par vissenākajām atzītās Austrālijas aborigēnu civilizācijas pārstāvju atliekas ir "vien" 50000- maksimāli 80000 gadu vecas.
Par pārējo man ir slinkums oponēt.. .

AivarsN  Un kur ir pierādījumi, ka cilvēki senāk nedzīvoja ilgāk par 40 gadiem. Varbūt pie vainas tikai antisanitārie dzīves apstākļi tumsonīgajā Eiropā, pēc kristietības ieviešanas? Arheoloģiskie izrakumi apstiprina, ka Eiropas teritorijā saprātīgi cilvēki parādījās jau pirms 40000 gadu. Taču megalītiskās būves Krievijas teritorijā, ir daudz senākas. Vai tiešām kāds spēj noticēt, ka no pērtiķa līdz cilvēkam, var evolucionēt dažu tūkstošu gadu laikā? Un kāpēc vēl šodien, slēgtajās kopienās Sibīrijas taigā, bez medicīnas un citiem modernās civilizācijas ,,labumiem", cilvēki saglabā labu veselību līdz 100 gadu vecumam un pat ilgāk? Kāpēc pat oficiālie ilgdzīvošanas rekordi, vislielākie tika sasniegti tieši pirms vairākiem gadsimtiem, kad nebija medicīnas, bet cilvēki dzīvoja saskaņā ar dabu un arī ārstējās tikai ar dabas līdzekļiem? Šajā gadsimtā medicīna ir kļuvusi par tīru biznesu un tāpēc vesels cilvēks ir tikpat neizdevīgs, kā frizieriem plikpauri. Vai senās epidēmijas, kā to pašu mēri, apturēja medicīna? Tādas taču toreiz nebija. Bet varbūt tas nespēja tālāk izplatīties teritorijās, kur cilvēki piekopa veselīgu dzīvesveidu un arī regulāri mazgājās? Kāpēc Spāņu gripa tikpat kā neko nespēja nodarīt Krievijai? Varbūt tāpēc, ka tur nevakcinējās kā Eiropā? Ar to vissmagāk slimoja tieši vakcinētie. Izskatās, ka tāda pati situācija veidojas arī tagad. ASV jau ir pierādīts, ka 60% kovida slimnieku, ir tieši vakcinētie.
Saulīte, Tu jau pati esi dzīvs pierādījums. Ja tevi kā Bluetooth ierīci uztver parasts telefons, tad ko ar tevi spēj izdarīt tie, kuriem ir arī pieejas kods un speciālās tehnoloģijas? Bail pat iedomāties, kādus vēl atjauninājumus un tjūningus piedāvās turpmākās revakcinācijas un 5G frekvences, ja būs tā palaimējies, ka paliksi tajā zelta miljardā, kuru neutilizēs kā pārējos.

LaskovijMerzavec  Ar cilvēku, kas jauc cilvēka rašanos ar civilizāciju, nav iespējams diskutēt, jo elemetāru zināšanu pamatrūkums vai apzināta to ignorēšana arī noved pie absurda, ja viņam parāda telefonā sarakstu ar Bluetooth iekārtam (bluetooh ir katrā telefonā,austiņās,laptopā, automašīnās un vēl n-patsmit iekārtas) un pasaka, ka tur kautkas nav kārtībā... tad viņš arī skrien un stāsta, ka Parazīti ar Bluetooth incoderi nāk...

saulite34  AivarsN,tā kā tu Dievam netici,tad jau pats esi brīvprātīgi atteicies no saiknes ar savu radītāju un,ja nevēlies ,lai tevi kontrolētu,atslēdz internetu un izmet telefonu un dzīvo mierīgi,un kam vispār tāds prasts radījums kāds esi tu vispār interesē.

Ljekainiitis  Aivariņ - pierādijumi par cilvēku dzīves ilgumu ir pilni kapiņi ... :) Arī tie ir "parazītu" izdomājumi ? Un "megalītiskās " krievijas būves faktiski ir tikai atsevišku krievu dīvainīšu izdomājums.

LaskovijMerzavec  Advancētā domāšanas piemērs - bruņinieki pasakās kāva pūķus, pūķi ir līdzīgi dinozauriem, tātad dinozauri ir eksistējuši vēl viduslaikos!

Bruņinieku stāstus sacerēja viduslaikos bruņinieku romantizācijas procesā. Dinozauri ar tri, sešām, deviņām galvam, kas attaug pēc nociršanas. Ar četram, piecam galvam laikam paši izmira.

Un vienradži, elfi, fejas, rūķī, dēmoni ... utt... tie arī pie dinozauriem?

Ojā, Darvina teorija arī garām. Varbūt ne visi ir cēlušies no mērkaķiem, bet tas, ka sugas mainās, pielāgojas tur viņam ir 100% taisnība.

Jūs vispār citus informācijas avotus arī apskatat, kā krievijas kanālus?

Mikko  Drīz sāks piemaksāt par vakcinēšanos un rudenī būs jauns paveids pret kuru vecās vakcīnas būs nederīgas.
Jaunais vilnis nāk 🌊

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu