Par virtuālās „medīšanas“/ „zvejošanas“ metodēm oho.lv

Kā jau kaut kur minēju, man dikti patīk pļāpāt. :D Tad jautājums pirmkārt šejienes dāmām: NOTEIKTI Jums ir rakstījuši vīrieši stilā: „Sveika!“ (un viss.. :D ). Vai „čau! pārguļam?“ – un atkal vsjo, nekā prātīgāka. Vidējais šādā stilā rakstītājs ir zilacis un gaišmatis ar bakalaura grādu (īstu vai izgudrotu, ej nu saqzini.. :D).. Nu, un tagad – es, brūnace ar šatēniem matiem un bakalaura grādu (sīvi izcīnītu un īstu) – vēlos uzprasīt šejienes kungiem: pirms jūs kādai rakstāt to „čau“ un „pārgulēsim?“ – vai jūs to sieviešu anketās vispār ieskatāties? :D Liekas, ka ne sevišķi. Priekš kam rakstīt kādai, kurai nav nevienas bildes (un ne jau nesmukuma, nejaušības vai bilžu trūkuma dēļ.. :P)…? Un kādai, kura smuki anketā ierakstījusi, ka NEvēlas iepazīties? Iepriekš pateicoties par līdzi domāšanu.. ;)

Marta16  Starp citu, ja nav bildes, tad vīrieši to mēdz uztvert kā signālu, ka slēpies, attiecīgi piekritīsi seksam, jo pati tādu kreiso gājienu meklē.

kvarts  Ja pareizi sapratu, tad tie , kas piedāvā pārgulēt par iepazīšanos pat nerunā... un te nu atkal 2 varianti...

LaskovijMerzavec  Starp citu, ja sievietei nav bildes, tad nav nemaz vērts prasīt, jo ar atseviškiem iznjemumiem - vinja pat tuvu nebūs virieša gaumei….

Marta16  Un kā, ja nav īstā bilde? Bet bez iepazīšanās sekss taču īsti nē?

Chris1986  Njā, tēma ne par ko. Ir tāda sieviešu suga, kas visu dikti grib kontrolēt un lai būtu tā, kā viņa iedomājusies (laikam, bijušas kādas tādas attiecības ar vīrieti, kur viņai tā ļauts uzvesties, vai no vecākiem noskatīts), kā jābūt :D Ieliki anketu - saņem krānu bildes - kas tur nesaprotams. Nepatīk - neviens nespiež, bet iet svešā baznīcā ar savu ticību - nu, vēlu veiksmes .. :D

Chris1986  Vīrieši domā, ka sievietes pašas nezina, ko grib (iespējams, ka pat, ka tā arī ir), tāpēc anketās izlasa tikai gadu skaitu, svaru un paskatās bildi. Nu, vēl bērnu skaitu un izglītību - tie, kas vēlas ko nopietnāku. Pārējais viss anketā rakstītais - tā - humoram :D

jaunkundze  Es gan vairāk priecātos, ja ieviestu robotiņu, kas atpazīst krānu bildes un pārsūta bildi un ip adresi policijai. Tad poliči varētu apsekot adresi, safočēt brašuli un ielikt visus datus un bildes kādā publiskā vietnē.

Man nav problēmu neatbildēt tiem, kas nav manu anketu izlasījuši, bet ir pretīgi, ja, atverot vēstuli, jāskatās uz krāniem.

Chris1986  Jā, un vēl lieta, ko nekādīgi nevaru saprast - ka sievietes iedomājas, ka vēl kādu, izņemot viņu pašu interesē tas, ko viņa grib vao negrib - šis reāli iespārda :D

LaskovijMerzavec  Nu protams!!!

“Nevēlas iepazīties” - tikai no sirds nokniebties!

Tas taču kā baznīcā -Amen

RRAGANA  “bet ir pretīgi, ja, atverot vēstuli, jāskatās uz krāniem” Kā var būt pretīgi? Kas ir dabīgs, tas nav riebīgs, tā kādreiz cilvēki teica! Va Tu gribēji veci bez krāna? Tas tak ir vīrieša atribūts!!! Un bez tā krāna sievietei nebūs pilnvērtīgs orgasms. Ja nu varbūt vienīgi lezbietei..😏
/škrobojās, ka neviens nesūta sava krāna bildes😒/

rokons  Padomāju - vai Likums aizliedz krāna bildes sūtīt? Tak reklamējot produktus ir jāparāda tā labās īpašības. Vispārīgi ņemot, var tak ģīmja vai cita locekļa bildes sūtīt. Kāpēc krāna nevar?
Te pilns ar jaukām sieviešu seju bildēm, jo viņas reklamē savu izskatu.
Bet ja vīrietis grib reklamēt savu dzimumtieksmi, kāpēc tad nevar tā to reklamēt?

jaunkundze  Labi, labi, gudrinieki 😅 varbūt man vienai tikai tas tā uzmācīgi šķiet 😅

Nezinu gan vai baigā dzimumtieksmes reklāma būs izdevusies, ja 60gadīgs onka atsūta aizaugušu krānu. Bet, nu, gaumes lieta.

Mikko  Nu kāda bilde tāda uzruna!
Acīmredzot neko vairāk no Jums nevajag kā pliku seksu 😏

jaunkundze  Mikko, tas komentārs man domāts? 😂

rebeka  Nu nav tāda likuma, ka krānam maska jāliek priekšā, tā ka uz ielas arī var kaut kā izcelt, vēl jo vairāk tagad, karstā laikā ;)

DanaL  LM: "Starp citu, ja sievietei nav bildes, tad nav nemaz vērts prasīt, jo ar atseviškiem iznjemumiem - vinja pat tuvu nebūs virieša gaumei…."

Ieej kādreiz FV. Tur dažkārt komplimenti tiek veltīti tādām dāmām, no kurām pat smaga reibumā pakāpē aiztenterētu...

Dzīvē ir vēl trakāk. Dažai labai krokodilveidīgai skraida pakaļ vai vesela rota, kamēr izskatīgās kā bija, tā paliek vienas.

Nē, tur darbojas citi spēki...

rebeka  Darbojas spēks, vai esi seksīga vai nē.

dabasmiilis  Sasveicināšanās daļu izlaižu, jo apzinos, ka tai sievietei noteikti jau pastkastē 300 sveicieni pa dienu. Tā kā sievietei nebūtu ko darīt, kā vien ar visiem sasveicināties, visa diena paies - sasveicināties var ar tēmas uzsaucēju, jo tam tiešām nav ko darīt, kā pļāpāt ar svešiem cilvēkiem.

Ja ko piedāvā - slikti, nepiedāvā - atkal lūpu uzmet, sūta bildes - slikti, nesūta - atkal slikti, tādēļ vīrieši vairs nervus nebojā un pa taisno bliež piedāvājumus - vīrietim jāpiedāvā, sievietei jāveic izvēle - elementāri!

-Es pa taisno ķeros vērsim pie ragiem un uzreiz izklāstu savu problēmu 10 lapaspušu garumā, ka man sabojājies ledusskapis, bet nav kur to desu un krējumu turēt[ka vēl nesabojājas], tādēļ vispirms noskaidroju dāmas pārnēsājamā ledusskapja marku un tad dodos aizdot desu slīpeniskiem eksperimentiem. Ieguvēji abas puses!

Lai gan pārsvarā sanāk komunicēt ar feministēm un eskortmeitenēm - bet tāda ir dzīve!
Nu labi, pa starpai arī tās ,kurām nekad neko nevajag, bet nez kādēļ ceļ traci, ja vīrietis skatās uz citām!

Es pat nezinu vai tām sievietēm sekss vispār interesē, visas atturībnieces!

Ps. Vienu gan nesaprotu, vai tiešām pēc dabas sieviete ir ar briesmīgu raksturu, ka nav spējusi atrast pastāvīgu partneri-pusīti, ar kuru parunāt , dibinājusi ģimeni... es laikam tādu sievu negribētu ,kura mūsu ģimenes dzīvi klāstītu apkārt, maz ticams ,ka viņa ar svešiniekiem runās tikai par laika prognozi!

dabasmiilis  2021-06-22 23:44,

Varbūt padalīsies kas tas par FV?

Varbūt tur tiešām ir sastopamas reālas sievietes, kuras labprāt parakstītos uz tantrisko seksu, nevis tikai uz tukšām klačām, ziepeņu scenārijā?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu