Par virtuālās „medīšanas“/ „zvejošanas“ metodēm oho.lv

Kā jau kaut kur minēju, man dikti patīk pļāpāt. :D Tad jautājums pirmkārt šejienes dāmām: NOTEIKTI Jums ir rakstījuši vīrieši stilā: „Sveika!“ (un viss.. :D ). Vai „čau! pārguļam?“ – un atkal vsjo, nekā prātīgāka. Vidējais šādā stilā rakstītājs ir zilacis un gaišmatis ar bakalaura grādu (īstu vai izgudrotu, ej nu saqzini.. :D).. Nu, un tagad – es, brūnace ar šatēniem matiem un bakalaura grādu (sīvi izcīnītu un īstu) – vēlos uzprasīt šejienes kungiem: pirms jūs kādai rakstāt to „čau“ un „pārgulēsim?“ – vai jūs to sieviešu anketās vispār ieskatāties? :D Liekas, ka ne sevišķi. Priekš kam rakstīt kādai, kurai nav nevienas bildes (un ne jau nesmukuma, nejaušības vai bilžu trūkuma dēļ.. :P)…? Un kādai, kura smuki anketā ierakstījusi, ka NEvēlas iepazīties? Iepriekš pateicoties par līdzi domāšanu.. ;)

av2  Un kaa Tu domaa, tajaa nodalaa "tikai paplaapaat" , kaads dizzi buus runaataajs ? Saakumaa varbuut veel , iuntreses peec , bet ar laiku, kaa peernaas lapas nokritiis, un sakaltiis viss tur. Tas ...sex piparinnss jau piedod to asuminnu daudzaam sarunaam sseit, un arii veestulees. Un kurss ir teicis, ka vispaar ar kaadu te ir jagull oblegaati ? Daudzaam sievieteem laikam te ir alerggija izstraadajusies pret visu, kas saistiits ar sex, erotiku utt. Vajag uz dziivi tak skatiities jautraak , buut laimiigai , ar smaidu atbildeet , nevis muuzziigie ruugumpodi..:(

Mikko  Nē Jaunkundz!
Es neko nedomãju, bet vispārināti muldu!
Un arī neko nepiedãvãju 😌
Saka ka moderni ir staigāt tikai maskā, bet ko ar to piesegt ir pašu gaumē 🤣

Chris1986  nu, vīrieši izpilda savu svēto pienākumu, kāpēc viņi te ir, un uzraksta visām (copy-paste) - katram gadījumam

rokons  Ja kāds vai kāda vēlas uzzināt kas un kā ir ar sexu Latvijā, var paskatīties https://www.youtube.com

CoCoSan  Es no laukiem, varat kāds izskaidrot, ja krāna foto netā drīkst sūtīt, kādēļ večiem uz ielas nedrīkst staigāt plikiem krāniem? Rezultati butu daudz ātrāki un efektīvāki, redzot panorāmu kopumā.

Lucky  CoCoSan, redzi, "krānam" pašam sava dzīve. It kā tavs, bet kontroles iespējas tikai daļējas. Nemaz nebrīnos, ja "krāns" pats sevi bildē un izsūta no saimnieka profila. Tagad foto iespējas tik tālu attīstījušās, ka jebkurš Krāns sabildē pa kreiZii, pa labi :D

Mikko  Bet galvenais taču ka sūta tos krānus! 😉
Kur nu Jūs bez krānu sūtītåjiem? 😏 😂

langstins  Autore-pasaki savu Niku krievu valodā-Līgo vakarā-mežmalā!

Lucky  Bingo! :D

Chris1986  nē, nu par autores niku viss būtu skaidrs. Bet kāpēc tieši 14? Tas tā ka rekords būtu domāts?

Lucky  Sassy14, tnx par mīnusiņu, mīļā sirds ;)

Rada  Cik saprotu, jautājums ir - vai kungi lasa dāmu anketas? Pēc manas pieredzes, tad vairums ne. Sijāt un neiespringt par pelavām ))

Mikko  Tātad sausais atlikums ir - A napig vispār kãdai ko rakstīt 😏

Mikko  Tu ko aptrakusi vai? 🤔
Es vispār nevienai nerakstu... 😏
Nu kam man to vajag?
Pēc tam klapatas ar bijušajiem un esošajiem 😂

arvids19721970  simtam uzdrukās,ar vienu var paveikties(to´´čau.Pārguļam!´´)
Jautājums pirmkārt šejienes dāmām?Es itkā esmu kundziņš,bet dāmas arī raksta,piemēram,´´ūū!´´Vai ´´?´´vai´´Tuk tuk!´´.Un gadās tādas,kurām gramatiskās kļūdas neviens neizlabo:) Un praktiskās:´´No kurienes tu esi?´´Un tālākā atbilde neseko.Nav jau ko čakarēties,ja vajag ātri satikties,bet varbūt neesam vienā jūras krastā.
Uzskatu,ka mūsu pasaulītē starp dzimumiem vispārīgos vilcienos ir līdztiesība(vīrietim gan tiesā ir nesalīdzināmi grūtāk),tāpēc visa tikai vīriešu apspriešana gandrīz vienmēr izraisa vēlmi nostāties opozīcijā.(tādējādi jaukties tēmā,ja? :) )

Mikko  Sāc ar to ka izsvītro visas no Pa. 🤣

Forsaakais  Sievietes labprāt atbildi uz "čaukodariseksugribi"? Viss atkarīgs no tā, kas šo tekstu ir uzrakstījis. Ja jauns, bagāts, skaists un gudrs - uzķersies uzreiz:) Smukuļa bilde profilā + augums virs 180cm rādītājos, lai pietiktu atbildei. Un otrādi - var būt viduvēja bilde, bet labi, skaisti, romantiski teksti - atbildes uz to nebūs. Ar to es gribu teikt - da pofig ko tu tur raksti. Tas neko neizšķir. Visu izšķir slāpes pēc īsta sapņu vīrieša. Pirmkārt jau vizuālajiem un ienākumu/īpašumu dotumiem:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu