Virtuālās iepazīšanās dažādos portālos – vai tiešām nopietni ņemamas?

..un vēl viena tēma pļāpām. Pirmkārt pateikšu, ka es pati esmu ļoti skeptiska attiecībā uz šādu portālu pareizām funkcijām. Bet tiem, kas tic, ka šeit un līdzīgos portālos PATIEŠĀM ir iespējams atrast to īsto un vienīgo – vai tad izdodas? :D Nu, es personīgi neticu skaisti uzrakstītiem pekstiņiem anketās (ja nu cilvēks pats ir disgrāfiķis, bet tekstu uzrakstījis talantīgs draugs, vai vismaz kļūdas labojis?) Bildēm arī neticu – tagad jau visi fotošopo utt. Varbūt esmu vecmodīga, bet iepazīšanos esmu praktizējusi tikai dzīvē, ne datorā, un joprojām ticu tikai šai metodei. Šeit un citos forumos tikai pļāpāju. Bet Jūs?

Lucky  Sassy14, nevis "viens izteicās", bet viens konkrēti ! :P
Ar to varēji sākt, ka esi sailgojusies pēc Dzimtenes, bet prasās būtisks iemesls vīrieša paskatā. Un te nu gan ... krāni ... ventīļi ... caurules ..., sievietes prāts netiek galā ar šo santehnisko daudzveidību. ;)

CoCoSan  Ir ir mums tādi visu lietu kioski, saucās maxima, rimi, sky, depo, ikea.
Igaunijā droši vien laulību reģistrācija ir ietverta iepazīšanās portālu darbībā. Parakstīja parakstīja viens otram un enter uz laulību reģistrācijas loga. Viss kā pie cilvēkiem.

Vija1960  piekrītu

Hiacinte_B  Iepazīties var visur, tai skaitā arī internetā. Internetā varbūt pat vienkāršāk nekā dzīvē. Te ir tādi paši cilvēki kā reālajā dzīvē. Zinu radu/draugu lokā pat ļoti veiksmīgus iepazīšanās gadījumus šeit pat OHO. Iespējams ir viss..:)

Lucky  Sassy14, es savā dzīvē jūtos tādu dzimumu attiecību evolūciju pieredzējis, ka mani oHo mulsina vismazāk. Sākumā par homoseksuālismu draudēja kriminālatbildība, tad to sāka uzskatīt par normu, tagad jau viendzimuma laulības legalizētas. Baidos piedzīvot brīdi, kad laulāties varēs tikai viena dzimuma pārstāvji, vai kas vēl trakāk, ar mājdzīvniekiem ... :D Bet Tu šeit par tādiem sīkumiem "cepies". ;)

Floriana  Portāls kā portāls, gan pļāpu, gan iepazīšanās un viss cits piedevām. Jautājums pēc būtibas nekonkrēts, jo kas nu kuram patīk, to saņem. Kas grib skaļi bļaut, izbļaujas, kas grib apskatīt pasauli un paskatīties uz vēl kādu, dara to, var arī sarunāt dažādus interesantus projektus, patiesība var tikt pie jebkā, kas padomā! :)

Marta16  Ārpus LV varbūt citādi, bet LV gan dzīvē, gan internetā cilvēki ir dažādi. Var gadīties jauki un ne tik jauki.

Chris1986  Nu, tad sievietei jābūt sikti smukai un jaunai, ja viņa cer, ka ar viņu kāds svešinieks centīsies uz ielas vai veikalā iepazīties. Nu, tāds, kas nav pusprofesionāls pikaperis. Vai arī jāiet, kur daudz piedzērušos vīriešus - tad viņiem drosme rodas un neviena nav par nesmuku :D
Bet vispār jau žēluma gals, kāds nomācošs ir iepazīšanos portālos vīriešu pārsvars (viņi šo virtuāli iepazīšanās veidu akceptējuši par visloģiskāko), tāpēc jau viņu raksta visām pēc kārtas - gan smukām, gan nesmukām, gan ar bildēm, gan bez bildēm, gan ar 3 bērniem utt. - jo jāiztur nežēlīga konkurence, lai vispār pie dajebkāda silta cauruma tiktu klāt.
Normālas sievietes atkal nevar saņemties uz iepazīšanās portāliem - viņām galvā ir mīti par ""iepazīšanos dzīvajā"". Tad nekas, ka jau 10 vai 20 gadus gaida, kad princis zvanīs pie durvīm. Kā teikt - "īstais jau garām nepaies" :D
No tā arī rodas visas šīs dīvainības iepazīšanos portālos

Labrador  Ja sievietes vizuaalais ir videejais , vai augstaaks , tad tai reaalajaa dziivee ir viens vai vairaaki partneri un pieluudzeeju pulcinjsh uz rezerves solinja. Kaut cik pievilciiga sieviete NEKAD nebuus viena , tai ir neskaitaami uzmaniibas apliecinaajumi , komplimenti darbaa , pazinju lokaa , kas celj shiis sievietes pashapzinju kosmosaa. Taada ir izveeliiga pret partneriem un pavirsha attieciibaa pret gjimeni vai attieciibaam , jo zina , ka vietaa atradiisies cits partneris. Attieciibaas ar izskatiigu sievieti gandriiz vienmeer viirietis ir zem tupeles , jo baidaas to sievieti pazaudeet. Tachu taads sievietei apniik un taa atrod paraleelas attieciibas. Taas , kuras regjistreejushaas iepaziishanaas portaalos , meklee kaadu zemapzinjaa dzimushu teelu , kaadu dabaa nemaz nav. Taapeec uzskatu , ka racionaali domaajosha viiriesha (kuram veselais sapraats dominee paar instinktiem) vispaar meegjinaat veidot un uztureet attieciibas ir pilniigi nelietderiigs pasaakums , kursh atnjem resursus. Gliita sieviete nekad nebuus Tava , bet veidot attieciibas ar negliitaam negribaas. Vizuaalais ir sievietes stipraakais trumpis , kas lieliski kompensee riebiigu raksturu , dumjumu , nelietiibu. Un tiiri sievietes vainot nevar , taam uzspiesta dziivesstila propoganda. Savukaart daudzu viirieshu vaajais kjeedes posms ir savaa riiciibaa vadiishanaas no instinktiem , nevis veselaa sapraata.

Mikko  Paskaties nemainīgos pasažierus un būs atbilde.

av2  A kaapeec sseit nevareetu arii laimiigi iepaziities??? Ta iemesls kaads??? Aizspriedumi passai galvaa? Tad kuram te ir...probleema iisteniibaa?
Un jaa, es esmu sseit iepazinies ar lloti forssiem cilveekiem. Punkts.

dabasmiilis  Viens ieteikums pļāpām - tās, kuras nevēlas uzmanību vai krāniņbildes, jūs varat atzīmēt anketā, ka esat vīrieši - tas tak pļāpāšanai netraucēs, vai ne!?
Problēma atrisināta!

CoCoSan  Iepazīties jau nav problēma. Droši vien problēma to pazīšanos padarīt ilgāku un vispusēji ieinteresantāku.
Es sliecos domāt, ka lielākā nelaime ir bailes un iekšējs attiecību noliegums, tādēļ ij bailes iepazīties, ij otrreiz uz randiņu aiziet.
Kkgan, pāris reizes aiziesi uz randiņu ar frīku, visa virtuālās iepazīšanās vēlme novītīs.

Mikko  Tieši tā!
Tāpēc drošāk ir sēdēt aiz ekrāna un nekur neiet!
Tfu Tfu ka tik kaut kas nenotiek!

SANPAULU  Ja mērķis ir iepazīšanās, tad jebkuras darbības ir nopietni ņemamas ieskaitot iepazīšanās portālus. Mērķis attaisno līdzekļus, ar kādiem tas tiek panākts.

tracer  Visos dziives posmos viirietis sievietei ir tikai resurss savu plaanu realizaacijai.jauniibaa lai beernus barotu.nestu naudu maajaa..tad piecieta ka diivaanaa gulj tik vakaros.ka iedzer utt..jo naudu vajadzeeja.kad beerni lieli vecim ar kaaju pa pakalju..un pashas oho ieksaa..un atkal meegina manipuleet.bus javadaa uz teatri celjojjumos.uz deju kursiem.un taadaa garaa..un ko vecim dariit?dazhi piekrit taadai manipulaacijai lai tiktu pie sex..bet patiesiibaa viirieshi juus dzilji nicina..deelj juusu manipulaacijaam..es pat teiktu ieniist..ne velti juusu te portaalaa taadu pirnspensijas sievieshu tuukstoshiem..viirieshi nav dumji kaa jauniibaa..taa ka esiet jaimiigas vienas.cieniitaas.nevuenam nevahadzigas.ja nu sexam shad tad

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu