Virtuālās iepazīšanās dažādos portālos – vai tiešām nopietni ņemamas?

..un vēl viena tēma pļāpām. Pirmkārt pateikšu, ka es pati esmu ļoti skeptiska attiecībā uz šādu portālu pareizām funkcijām. Bet tiem, kas tic, ka šeit un līdzīgos portālos PATIEŠĀM ir iespējams atrast to īsto un vienīgo – vai tad izdodas? :D Nu, es personīgi neticu skaisti uzrakstītiem pekstiņiem anketās (ja nu cilvēks pats ir disgrāfiķis, bet tekstu uzrakstījis talantīgs draugs, vai vismaz kļūdas labojis?) Bildēm arī neticu – tagad jau visi fotošopo utt. Varbūt esmu vecmodīga, bet iepazīšanos esmu praktizējusi tikai dzīvē, ne datorā, un joprojām ticu tikai šai metodei. Šeit un citos forumos tikai pļāpāju. Bet Jūs?

saulite34  bet patiesiibaa viirieshi juus dzilji nicina..deelj juusu manipulaacijaam..es pat teiktu ieniist.[c]

ja jau tu tik ļoti nicini un nīsti tās sievietes,ko tad tu vēl viņām uzmācies ar savu vēlmi iepazīties

Julianna  :))))) Tracer! Sasmīdināji. Paskatījos anketā, 50 smukie gadiņi tavā kontā, ātri būs jāatskatās, vai pa bikšu stariņām liedaga smiltiņas netek. Davai na čistotu! Vari vismaz 3 x pēc kārtas palagu dančus? Sexboy tu mūsējais...

ube  Vai nav vienalga, kā citi te izklaidējas. Vai nu pieņem, vai ej garām. Katram sava mēraukla.

DanaL  tracer "...ne velti juusu te portaalaa taadu pirnspensijas sievieshu tuukstoshiem..."
1. Akurāt tikpat cik gaudojošu pirmspensijas vīriešu. Tas viens.
2. Ja tu to "resurss savu plaanu realizaacijai" uztvertu pozitīvi un lepotos ar to, tad tu pats te gadiem ilgi netupētu un negaudotu. A na*ig vēl tu sievietei pēc rozā briļļu pazušanas esi vajadzīgs. Uzskati to par mamuta piegādes misiju, ko dabasmāte katram vīrietim ieliek šūpulī.
3. Nu ja tevi neapmierina tava vecuma pensionāres, meklē tad to jauno, kura izmantos tevi par resursu, un pēc tam... pendēlis aizmugures vaidziņā...

Mikko  Es lai par kaut ko satrauktos? 😏
Būtu vēl pār ko 🤣
Un dziļi pie vienas vietas kā kura ar ko un kur jo mani tas neskar.
Jums vajag Jūs arī ņematies 😉

ube  Nav kauns būt onkuliņam vai tantītei. Kad nu piedzimām, tad piedzimām. Un katrā vecumā var gribēties mīļumu. Un tas neizslēdz vienkāršu papļāpāšanu...

Chris1986  Njā, tracers iemeta patiesības akmeni lapseņu pūznī un lielās manipulātores uzreiz sarosījās uz košanu :D

Julianna  Kris. nifigā tev nepiekrītu! Personīgi nepazīstu ne Saulīti, ne Danal, ne Ubi, tāpēc uzņemties tik pārdrošu apgalvojumu, ka viņas manipulatores, nudien nav ne ētiski, ne zolīdi. Varbūt tev ir personiska pieredze ar šīm dāmām, ja tā ver muti un apgalvo? Tas pats attiecas uz Tracer jaunekli. Lai viņš konkrēti izsaka predjavu, konkrētai būtnei, kas viņu tur manipulējusi. Ja viņš raksta par VISĀM oho dāmām, tad lai nebrīnās, ka atraujas pa nebalui.

DanaL  Chris, bet pasaki, kāds tad ir vīrieša galvenais pienesums sievietes dzīvē, ja ne būt par resursu??? Sevišķi pirmspensijas vecumā. Es, piemēram, nezinu un nespēju pat iedomāties.

Epifanija  Iepazīšanās un savas dzīves partnera izvēle pat ir ļoti nopietns pasākums un ļoti laikā ietilpīgs, laba ideja ir šāda veida iepazīšanās portāliem palīdzēt atrast ko vērtīgu ik katram, ietaupot laiku, jo ne visiem ir tik daudz brīva laika, lai iepazītos klātienē, bet, ir viens bet, te ganās arī nelikvīdi, kuri sabiezina krāsas, lai cilvēki kļūtu ļauni un pa lielam viņiem arī tas izdodas!

CoCoSan  Mošen arī skanēs salkani un nodrāzti, bet ja tu mīli to otru, nekādu resursu nav žēl. Žēl ir tad, ja otrs tev neko nenozīmē un ir vienīgi resurss tev.

tracer  Smiekliigaakais.ka kundzes pilnaa nopietniibaa tic ka kautkur oho dziljumos miit taads naivs sirsniigs bezbbernu atraitnis.kursh gatavs atdot savu sirdi un maaju taadai pa puspasauli apkaart kliidushai siebuetei gadls..aljl sievietes?nevaru saprast tik vai tieshaam mulkes vai sliipeetas?

DanaL  Nu kāpēc tad sirsnīgs bezbērnu atraitnis? Nē, mēs gaidām tieši tevi, - bezpajumtnieku, kuram nir slikti apmaksāts darbs, bet ir 16 bērni visos tuvākās apkārtnes miestos, kura vienīgais mērķis ir iekārtoties manas mājas siltākajā istabā pie TV un nikni sargāt pulti.

Epifanija  Ja jā plikdirsim esot māja, ko dāvināt, zeme atveries!

Mikko  Sasmējos! 🤣
Nu gan aizņemtās tantas sacepās 😉
Traceram žetons no manis 🥇

Rada  Pagājšā gadsimtā tēvi ņēma meitām nost grāmatas un žurnālus. Šodien iepazīties inetā fū pē kaka. Izvēle ir par to kurā vagonā iekāpt..

Mikko  Pēdējā vagonā... Pēdējā...

ube  OHO dziļumos ir arī normāli vīrieši, kam nav par apgrūtinājumu veidot attiecības. Un bērni, mazbērni ir tikai bonuss. Tad arī no sievietes puses nav grūti atvērties un kopīgi baudīt to, par ko daži te tikai sapņo.

dabasmiilis  2021-06-23 09:50,
-Neuztraucies, sievietes neraksta, viņas pārāk izvēlīgas - uzreiz prasa bildi visā garumā un konta izrakstu. Bet ja ieliksi to balto nīlzirgu, tad gan rakstīs sievietes un prasīs svara cipariņus un uztrauksies par to vai tam nīlzirgam čibriks stāvošs!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu