Vai šeit vēl vispār ir normāli vīrieši?

Vai šeit vispār ir normāli vīrieši kas tik nedomā par savu labumu???

avenekazene  Ir, ir.....ja paveicas, tad atrodas!

tracer  Kaatad..normaalis jums podavai....nekaa nebuus..latvija ir maza.un viiriesha dzives laikaa noteikti kaada(pat vairaakas) buus pamanijusies taa iekeeziit dveeselee.ka nekad pilniibaa netices sievietei..jus jau taalaak par luupukrasas vaacinju neredzat..ir tacu jums taa gadijies ka neatbildat uz viriesha itka normaalu veestuli?.un taa daudzas dara..un logiski peec taadas pavirshas attieksmes no juusu puses vinjam izbeidzas pieklaajiiba.bet visas cer ja var shitaa cakareet viirieshus un vinhai rakstis tikai necakareetie?.sakiet paldies blakus profilam.un atkartoshu..viurietim nav pienaakums ziedot savu dziivi jusu maates instinkta uzpluudumaa..uz alimentiem gan naskas..gribat kinderus?tad pashas ar audzinat

tracer  Latvijaa ja nemaldos ir tuvu simts tuukstoshiem alimentciku.dalja labraatiigi maksaa.citi piesiedu kaartaa..ziniet kur paradokss? Viirietim tik divas rokas darbam..un ja vinjam jauna gimene?.no pirmaas precijbas 2 beerni.otraa lauliibaa arii 2 kinderi..un likums nosaka ka tiem pirmajiem pienaakas alimenti..bet samaksaajot tiem pirmaas lauliibas beerniem.patreizeehaas lauliibas berniem nepaliek nekas.jo atkartoju rokas ir divas un algas latvija taadas kaa ir..kur taisniiba pret otras laulibas beerniem?

Sassy14  Bet retorisks jautājums, tracer: labi, rokas ir divas, algas ir mazas. Bet tas daikts biksēs ir tikai viens un ar to diez kādēļ ir iespējams pietaisīt pilnu ciematu ar bērniem. Un tas nav grūti. Toties ar divām rokām ir aplam grūti pastrādāt tik daudz, lai naudas pietiktu. :D Un visaugstākais levels – smadzeņu puslodes ir arī tikai divas, bet neviena no tām nefunkcionē tajā virzienā, ka varbūt nevajag celt to, ko panest nevar – proti, nevajag būt par gēnu sērijdonoru, ka nespēj visiem saviem bērniem būt par Tēvu ar lielo burtu?

Railija20  Tracer


Kaut kas tik stulbs sen nebija lasīts :-)))))))

capitaine_tromperie  Uz jautājumu kāda mīļākā poza, atbildēts, ka seks nepatik, un viņa vēl jautā vai šeit ir normāli vīrieši. Te jājautā vai pašai ar galvu viss normāli.

jaunkundze  tracer, bet kāpēc tad tās otrās laulības bērniem kaut kas būtu jāmaksā? Pēc Tavas loģikas- bērni lai paši par sevi parūpējas vai mātes lai šiem palīdz, ja paši nejēdz. Vīrietis ir sava ceļa gājējs, neatkarīgais tipiņš.

Forsaakais  Protams, ka ir. Aļņi, kuri apmaiņā pat ne pret seksu, bet pret cerību uz seksu ir gatavi "nedomāt par savu labumu" ir papilnam:))

Epifanija  Ja viņi domātu par savu labumu, tad uz randiņu ietu ar šampanieti un šokolādes konfektēm, ne knapinātos ar kofe, varbūt arī nezin, ka šampānietis+šokolāde uz sievietes organismu iedarbojas kā vīriešiem Viagra, jopcik, tagad skaidrs kamējie paliek gribot!?😂

Draugs50  Normālu vīriešu ir pietiekami daudz, tikai jāprot atrast to īsto!

Trakmens  atsūtiet man linku uz testiem. gribu notestēties - esmu normāls vai nē :)

Trakmens  bet atbildē uz jautājumu - jā, protams. normālu vīrieti var satikt jebkur, kautvai kapos

Trakmens  Epifanija "uz randiņu ietu ar šampanieti un šokolādes konfektēm" - normālas sievietes nav alkašas!!!

Mikko  Protams ka ir!
Visi kuri kaut ko šeit ierakstīja!
Bet mani var neskaitīt!😋

neratnelis  Es nu dien nav un nebūs nekad normāls.
Normāls....tas kaut kas pa vidu, ne šis ne tas. Ka tāds mīksts loceklis.

av2  Gan jau, ka ir. Taapat , kaa sievietes ir sseit taadas, taadas, un arii ssitaadas.
A taa , konkreetaak vari, ko iisti noziimee, tas :"par savu labumu" ? Ko vinni Tev prasa?

rinkulis  Da lab - nav ko te būt pārlieku politkorektam... Rebrandojies ar kvalitatīvi citādām profila bildēm un izslēdz savu snobisko toni minimālajā profila tekstā... un varbūt siena, kas tevi šķir no "normālajiem" pazudīs.

dabasmiilis  Kleitu nevalkāju, uz praidiem neeju, sieviešu hormonu tabletes nelietoju, tad jau laikam skaitos normāls, ne?

dabasmiilis  "Vai šeit vispār ir normāli vīrieši kas tik nedomā par savu labumu???"

-Tāds manipulējošs jautājums, vai sponsoru meklē?

St__ella  Kurš tad te ir tas robežu spraudējs starp normālu un paranormālu?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu