Vai šeit vēl vispār ir normāli vīrieši?

Vai šeit vispār ir normāli vīrieši kas tik nedomā par savu labumu???

runcs51  Interesanti,un par kādu labumu tad tam normālajam vīrietim bītu jādomā?

multi  Izskatās, ka te daža nemeklē normālu vīrieti, bet angliski runājot "cuck". Vīrieti, kas pakļaujas pilnībā sievietei, raksturā vājš un bez nosacījumiem uztur sievieti un viņas bērnus.

Virgo  Vēders Dievs visaugstākais,
Katrs pats sev tuvākais.
... tā savulaik rakstīja Veidenbaums.

Inguna55  Te ir pilns ar savu "otro pusīšu " krāpējiem. Piedāvā kļūt par mīļāko. Ptu ptu pju

Labrador  To normaalumu sievietes nosaka peec viirieshu karinaatajiem makaroniem. Ja viirietis runaa to , ko sievietes grib dzirdeet , taadad normaals . Viss paareejais - viiriesha dziivesveids , nodarboshanaas ir otrshkjiriigi.Vari buut DiKaprio , bet , ja runaasi un rakstiisi to , kas sievieteem neglaimo - taatad nenormaals.

jaunkundze  Vispār jau jēdziens “normāls” neko neizsaka. Vīrieši man iedalās divās kategorijās: “es viņu gribu” un “es viņu negribu” :)

CoCoSan  Iespējams, pilnīgi iespējams, ka jaunībā sievietei patīk tie saldsērīgie makaroni ausīs. Bet 40+++ tas jau ir noziegums pret sevi ticēt visām veču vafelītēm un makaroniem.
Normāls, nenormāls,. Vīrietis=vīrs un vārds / mužik skazal, mužik sdelal/.

jaunkundze  Par tiem makaroniem jau runā tikai tie vīrieši, kuri nevar dabūt sev sievieti.. ķipa, viņi zin to, ka tie pārējie, kuriem ir sievietes, karina makaronus :D nav jēgas to nemaz klausīties :)

Chris1986  Lai nu kam, bet sievietēm Latvijas iepazīšanās portālos jau nu tiešām nav par ko žēloties - neņemot vērā atsevišķus izņēmumus, kas, kā zināms, tikai apstirpina likumu, var teikt, ka iepazīšanās portāli ir piebāzti ar jauniem vīriešiem un vecām sievietēm. Ehh, būtu otrādi ..

Felde  Un kāds labums no jauniem vīriešiem,Chris🤔...? Ja pa portāliem vien sērfo ...
Man nesen vīrietis pajautāja--ko es darītu,ja manai sievietei tāds hobijs,uzsēžas uz velo,un pazud uz 2-3- stundām?? Nu bļāāviens.....
Un tev,tās jaunās pajautātu...un ko es darīšu? kamēr mīlēsies ar mani???😅

CoCoSan  Domāju, ka no jauniem vīriešiem ir daudz lielāks labums, kā no veciem 😜 bet jā, par gaumēm jau nestrīdas 🤣

Sassy14  No vīriešiem vispār labuma maz. Lai izdarītu kaut ko praktisku, ar ko pati netieku galā – priekš tam man ir pāris labi ģimenes draugi, kuri par draudzīgu cenu visu izdara. Viņi izdara, paņem naudīti, apēd pusdienas un aiziet. Kā vīrieši mani viņi neinteresē, es viņus kā sieviete droši vien arī ne. Bet turēt mājās kaut kādu jampampiņu, lai viņš 2 reizes gadā kaut ko savienotu, ieskrūvētu vai ko tml? Nu priekš kam – mani nervi un veselība maksā vairāk nekā 2 elektrības vadi vai izlietne.. :D

Piparkuka  Protams, jo labāk pabaros, jo foršāk būs...- tā uz sieviet´m tas iedarbojas. Ja nedos pat kafiju, nu tad ej ratā...
Puķes, ēdiens, dāvanas, dāsnums, interese, mierīgums- attiecīgi iedarbojas uz sievietēm.
Vispārēji runājot.

Felde  Coco...skatoties,cik jauns,un kāds labums....
Ja jāmeklē labums,tas nav to vērts!!!
Man bija jaunaks vīrietis,zinu kā tas ir,deviņi gadi..... Bet labumam-labāk 99gadīgs!!!!

LaskovijMerzavec  Nu šis ir jau sen apzelēts, ka vīrietim vajag sievieti, tikai uz 5 minūtēm:)


Protams, ka var arī bez tā iztikt, bet tomēr ar sievišķi patīkamāk....

Argons  Kas vienai - normāls, tas citai - nenormāls. Tātad, kur ir robeža?
//Sieviete vēlas daudz, no viena vīrieša.
Vīrietis vēlas tikai vienu... , bet no daudzām sievietēm.//

fargo  "No vīriešiem vispār labuma maz."
mhm, izņemot to, kas viss, kas tev ir apkārt, ir vīriešu izgudrots vai radīts. mašīna, ar kuru tu brauksi vai ceļš, pa kuru tu iesi, elektrība tavā televizorā, vai māja, kurā tu dzīvo. vai naudiņa, kuru tu lieto, vai banciņa, kurā tiek turēti tavi iekrājumi. grāmata, kuru tu lasi, vai papīrs, ko tu izmanto... tur.
ne viss, bet gandrīz viss, gan.

un ja tu atteiktos no vīriešu radītām lietām un neizmantotu viņu radītos labumus, tad tavs apgalvojums, ka no vīriešiem labuma vispār ir maz, būtu ar savu ticamības saturu. ja tu ar rokām ķertu zivis upē un gulētu zem priedes, tad varbūt. un tikai varbūt. bet visdrīzāk, tu neizdzīvotu, ja vīrieši un tu konkurētu par vieniem un tiem pašiem resursiem. vai nu tu viņiem pievienotos zem viņu aizsardzības, vai tu paliktu bez resursiem. tā kā... bulšits vien ir.

jaunkundze  fargo, kādi agrāk vīrieši bijuši jaukumiņi, tik ļoti domājuši par labumiņiem priekš sievietes ☺️ un es to bez ironijas rakstu- tiešām, lieliski vīrieši..

CoCoSan  Feld, nenu es tai šaurajā kontextā 😅..kāaautgan, ir daļa jauno, kuri vecos visos kontextos pārspjauj. Tas fakts, kā paveicas ar satikto cilvēku.

Ai nu jūs jau sviestā kkādā aizejat. Labums ir abpusēji komfortabla mijiedarbība. Un tikai dura vulgaris, kura nekad tā pa īstam nav bijusi adekvātās attiecībās ar vīrieti var apgalvot, ka no vīrieša nav labuma. Jobanu lustru nomainīt maksā minimums 50eiro, primitīvi noņemt no āķa, atvienot 2vadiņus un uzkarināt vietā un pievienot 2 vadiņus. Izķeksēt kanalizācijas trubas starta cena sotaks. Un tā tālāk pēc saraksta, katrs sūds, kurš prasa spēku fizisku un morālu, grozi kā gribi, bez veča nu_nekĀ. Nu nez, ir jau protams stūrī iedzītās sievietes, kurām tā veča nav, tādēļ likteņa spiestas abjazanas būt i karova, i bik. Nu un protams ir sexsku mātītes, lielas un varenas, kuras naktīs aizelsdamās spilvenos raud.

Sassy14  Fargo, - protams, ka vēsturiski vīrieši daudz ko radījuši (vai nu gluži visu to, ko Tu te uzskaiti, tas vēl jāpierāda.. :D) – bet runa nav par to. Sievietēm senos laikos neļāva pat izglītoties – droši vien baidoties, ka viņas var arī nebūt stulbākas par vīriešiem, gluži otrādi. Un nu tas brīdis ir klāt – izglītotu sieviešu ir daudzās jomās vairāk nekā izglītotu vīriešu.
Bet šeit es runāju konkrēti par personīgo pieredzi. Nav jau daudz to vīriešu, kurus ir iemesls cienīt (nu, izņemot pasaules literatūras un mākslas klasiķus un manu veco vēstures skolotāju). Un nav jau daudz to vīriešu, kurus ar gaišumu sirdī pieminēt – tikai mans nelaiķa tēvs, mana pirmā mīlestība un mani divi dēli…

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu