Kas traucē cilvēkam būt uzticīgam ?

Interesanti , kas tad katram no mums traucētu mīlēt savu izvēlēto cilvēciņu mūžīgi un tikai viņu un nerastos vēlme pēc cita ķermeņa ?

av2  Ir dazzaadi cilveeki. Ir, kam vienmeer taa zallaa zaale, otraa pusee....reegojaas. Nu vinni cit5aadi nevar. Ir kam vienkaarssi dziivee ar lielo love ir, tas ir, nav paveicies. I(r kam ar laiku iezogas doma galvaa, ka cik var seedeet pie viena aalinngga, ja zives nekkeraas. Bet viens ir kopsauceejs ir visiem , nekad nav taa, ka tikai viens ir tas "vainiigais". Otra cilveeka vienaldziiba, es teiktu, peec kaazaam muusu smukaas , sexy meitenes mainaas , un pamatiigi.Un nevienmeer taa mainiissanas notiek pareizaa virzienaa. Tipa, iesleedzat ssito...."ta ko vinnam", iztiks. Diemzzeel.
Atrast taadu sievitei, kura arii peec kopaa dziivossnas saakssanas buutu....tikpat labs sarunu draugs....da vienkaarssi draugs , tikpat miilla, sexy, kaa bija pirms tam, ir tiessaam veerts, ja izdodaas.
Un es te nemetu akmeennus sieviessu laucinnaa. Viiriessi, kad juut, ka viss sliid araa no rokaam, ka iisteniibaa viss ir pamatiigi savaadaak, ko vini dara? Ir kas saak dzert, ir kas laizz pa kreisi, ir kas nosleedzas sevii. Iisteniibaa jau visas labaas atmosfeeras maajaas esamiiba, vai taas neesamiiba , ir tiessi sievietes nopelns.

Lucky  Kaut kā pa nopietno visi te laižam ..., bet ja jautrāk ... ? ;)
Gribi, lai kāds būtu tev uzticīgs - iegādājies suni ! :P:D

Chris1986  nu ja - cilvēks jau nav suns, tāpēc nespēj būt uzticīgs :D Bet līdzība ar suni tomēr liek aizdomāties. Kāpēc suns ir uzticīgs? - tāpēc, ka atzīst sevi par barā zemāk stāvošu, nekā saimnieks/-ce. Tāpēc viņam ir viņam viņu jāklausa un jadara viss, ko liek.
Tad jau sanāk, ka tie, kas sagaida no otru uzticību, patiesībā grib dominēt par viņu un noteikt, kā viņam dzīvot

ieva03  Viss plūst,viss mainās,un patiesi mēs nezinam,kas mūs sagaida ar šo mūsu mīļoto cilvēku,un tāpat mēs nezinam,kas dzīves laikā var notikt ar mums,un tieši tapēc nesoliet nevienam neko,nekādu mūžīgo mīlestību,jo tas ir retums,un nekas nav mūžīgs,un ja nav vairs mīlestības,tad ar to viss izteikts un uzticības arī vairs nav,par kādu uzticību var runāt?
Mūžīgi tikai zāle aug,mūžam saule debesīs,bet mīlestību līdz vecumam saglabā RETAIS.
Ja jaunībā zinātu,un vecumā varētu???

Fordiks  Dziive ir iisa,greeko drosi!🤣

Lucky  12:45 Spriežot pēc šīs "čalotavas", kāreiz vieni dzīvo uzticīgie-gudrie. ;)

raina1970  Atbilde uz tēmas jautājumu- nekas netraucē. Tā ir katra paša izvēle- kaut ko darīt vai nedarīt, apzināta un ar kaut ko pamatota.Vienkārsi ir jāatceras, ka cilvēks izdara izvēles, un pieņem lēmumus, tos realizē- saskaņā ar to, kas pašam ir pieņemami/nepieņemami. Viss pārējais- domāšana par otra sajūtām, u.t.t.-tā ir lirika. Atkarībā- ko ar to liriku grib panākt- kuras puses darīšanu tā , lai otram ir ērti.Vēl populārs ir teiciens- pieņemt otru tādu, kāds nu šams ir.. Jā, noteikti, tikai-- nekur nav teikts, ka ar cilvēku , kurš rīkojas tā kā man nav pieņemami- man būtu jābūt kopā, attiecībās, saskarsmē, samierinoties, ka viņš nu tāds ir. Okay, dari kā nu ir pašam ērti- bet ja man tas nav okay, tad-- kopīga stāsta nebūs.

AivarsN  Maz šodien īstu cilvēku ar sirdsapziņu un spēju mīlēt. Bet diviem tādiem satikties, jau ir īsts brīnums. Drīz jau pasaule mainīsies atpakaļ, jo tumsas un degradācijas laiks ir beidzies. Nākamais pakāpiens evolūcijā ar vēl vēl cēlākām jūtām, beznosacījumu mīlestību. Daudzi gan to vairs šajā dzīvē nepieredzēts.

Marta16  Nevis, kas traucē būt uzticīgam, bet, kas rada neuzticību. Un rada tikai un vienīgi paša atļauja, pārējais jau viss ir sekundāri, iemesli, dzīve, uzskati, viss tiek pakārtots. Kad cilvēks sev iedod zaļo gaismu būt neuzticīgam, tad arī viss notiek, un tur vairs nav nozīmes apstākļiem, kultūrai un audzināšanai.

CoCoSan  Liec mieru vecākiem un audzināšanai! Katrs īpatnis, kurš sasniedzis 18smit gadus spēj un var veidot, pārveidot savu identitāti pats! Besī šitie psihilogu nozombētie indivīdi.

Jā!, rada paša atļauja! Brīdī, kad esi iedzīts stūrī, kad zaudējis ticību, cerību un spēku noturēties pretim realitātei, kura atsevišķos dzīves brīžos ir tālu no saules. Vājums, bezcerība, dzīvību glābjošā ilūzija un sapnis par zaļo zāli aiz apvāršņa, dzīvei nozagts laimes mirklis! Lai met akmeni tas, kurš ticis tam pāri svēts! Pārējie lai tur mutes, kamēr tur nav bijuši.

VECA_PIEPE  Uzmet tik lūpu šleipē, kaprīzi piecērt ar papēdi pie grīdas:
"Gribu princi, kurš ir uzticīgs, bagāts, mīl mani līdz vājprātam un visu dzīvi mani uz rokām nēsā!"

...jā, būs...tūliņ, no debesīm nokritīs! Un galvenais dabūšanā, ir gribēt,...vairāk neko citu nevajag.

Derētu tikai sev arī pajautāt: ko es esmu darījusi, lai manas jaunizveidotās attiecības būtu no tiesas veiksmīgas?

Mikko  Ja jau tāda tēma tad visdrīzāk arī kaut kas autorei traucē! 😏
Pārējais ir kārtējais Bla Bla Bla...
Bet tajā krastā ogas vienmēr ir saldākas!

CoCoSan  Wot! Tieši tā. Viens eksistencionāli svarigs jautājums!

VECA_PIEPE  uz to #11:47
"Sassy-jums ar Piepi-5:5"(c)

Langstiņ, nē,...Sassy Piepim baigi ieliek- viņai 5 jau ir, bet Piepis uz 5to vēl tikai meklējās,
ta i Piepim visi dzīves vīrišķi ir bijuši, visi 4 kā viens, visu tie foršākie, kas nozīmē to,
ka 5tais, viennozīmīgi, būs vēl foršāks!

VECA_PIEPE  I dritvaiš mantelīt,...kurš #17:05 ir atķeksējis sarkanā?!!!
Davai, atzīstas godīgi, kurš nepiekrīt tam, ka Piepim ne mazāko problēmu nav sagādājis būt uzticīgai visiem viņas dzīves foršākajiem vīriešiem?
(ir nikna, met zibeņus)...tas, kurš godīgi nedarbā atzīsies, tam par to nekas nebūs!
(apsola, iedrošinot atzīties)

Lucky  PIEPE, neķer kreņķi ..., tā Tev parastā vientuļo sieviešu 5-dienas trakumlēkme. ;) No rīta pamodīsies pat neatcerēsies ... :D

rokons  10:30 radīja pārdomas..............kas ir tas lipeklis, kas lika izvēlēties kā partnerus acīmredzamus "nelikvīdus"?
Vai tas bija - "kas pirmais atnāks, tam piederēšu " "?

Ljekainiitis  Jau kuru reizi citēju - Krāpt - cik vulgārs vārds, ar ko apzīmēt smalkāko, galējo neapmierinātību, meklējumus pēc kaut kā vairāk. (E.M. Remarks)

Sassy14  rokons – protams, ka ne tas. :D Vai tad jauniem un bezgala skaistiem puišiem, kuri dzied, spēlē ģitāras, tā ka meitenes ģībdamas dzīvo līdzi, kuri glezno, pie tam gleznas tiem izstādītas pa visu valsti un pat ārpus, kuri ir izdevuši vairākus dzejas krājumus utt, - domā, ka viņiem uz pieres rakstīts, ka viņi ir nelikvīdi? :D
Es kādreiz dzīvoju pārliecībā, ka tie, kas ir radoši, var būt tikai labi. Ka slikti var būt tikai tie, kas dara kaut ko vienkāršu, trulu un neradošu.. :D Diemžēl laikam nav tiesa..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu