Kas traucē cilvēkam būt uzticīgam ?

Interesanti , kas tad katram no mums traucētu mīlēt savu izvēlēto cilvēciņu mūžīgi un tikai viņu un nerastos vēlme pēc cita ķermeņa ?

rebeka  Cilvēki meklē to, kā viņiem trūkst. Pat grūti pateikt, kurā brīdī kaut kas ir saucams par neuzticību, bet kad kaut kas tiek darīts, lai saglabātu ģimeni?

Buhenvalds  Ir jaasaprot ceelonis, nevis jaaciinaas ar sekaam.....

ube  Tas tiesa (18:31). Reizēm vienkāršs darba rūķis ir krietni vērtīgāks par pašpārliecinātu un ambiciozu augstākās sabiedrības pārstāvi. :))

langstins  ube-Darba Rūķim pēc smagām stundām būtu jāpucējas,I spēki izsīkuši.
Augstākās sabiedrības pārstāvis,pa taisno,šlipsē dodas,kur jādodas.

CoCoSan  Tev, bērns, vēl jāpaaugas, lai spriestu, kuri atbalsta, kuri pret.

Epifanija  Sabiedrības līmenis pie kura viņš pieder, jo attiecīgā piederība nosaka savas vērtības, ja vēlies kotēties un tikts atzīts savā līdzīgo pulkā, nespēja atšķirties, baidoties būt citādi domājošs un izraidīts!

rebeka  Vispār sievietei, kurai ir bērni, darbs, mājas darbi utt., ir diezgan pagrūti atrast laiku krāpšanai.

incis1  Pilnībā piekrīti Hiacintei,vainojams cilvēku egoisms un cilvēku izmantošana. Ne pie kā laba tas nenoved.

Leta  Ja babulis tik domāts kāju noslaucīšanai, tad viņš atradīs klientu, kurš būtu pietiekami neticami labs šādai sadistiskai operācijai. Vienaudži var taisni maršēt no ofisa pie sievām vai pamuļķēm, vai profesionālēm. Jo jūsu sievas neizskatās labāk par jūsu kājslauķēm.

siikaa16  Tad kad esi vairākus gadus tikai vienkārši drāzta, bet te pēkšņi ar roku aizsniedzams super labs sekss. Visa morāle un uzskati notīsies. Vienu daļu pats partneris pasit citam apakšā.
Labāk ir dzīvot bez seksa nekā baudīt sliktu.

xxx3x  Katra sieviete ir kā neizlasīts romāns,bet pa starpai gadās arī kāda lubene.

CoCoSan  Nu tad, kad sāksi domāt atbilstoši dzīves piedāvātajai realitātei, nevis pasauli mērīt kategorijās - balts.melns.

ube  Arī labās attiecībās, dzīve var izmest kūleni. Tāpēc jau tā ir dzīve, lai būtu dažāda un reizēm citiem nesaprotama. Nav ko te daudz filozofēt. Jādzīvo maksimāli skaisti, ko dzīve piedāvā. Un balts/melns tiešām ir bērnišķīgi.

hiacintee  īsajā versijā- tirgus domāšana- absolūti visās izpausmēs.

Mikko  Un tas tirgus turpinās gadiem, tikai prece lēta un ķīniski nekvalitatīva.

rokons  Ref 18:31 - izvēles kritēriji............radoši ir arī noziedznieki reizēm..........bet tā ir audzināšanas kļūda, ka izvēlei neapskata vairākus aspektus. Arī izpētes laiks dod vēl papildus informāciju klāt, steiga visu sabojā, diemžēl

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu