Sievietes pēc attiecību uzsākšanas nolaižot sevi ?

Vakar izlasīju kāda vīrieša rakstiņu , pat pārmetumu . Ka mēs sievietes kā esam attiecības pārstājam sevi kopt un paliekam apaļīgas un nevīžīgas ? Ko teiksiet meitenes , tā arī ir ?
Vai sanāk tā , ka mājās nevaram pat muti nomazgāt un jāguļ ar sarkanām lūpām , matus nesasprādzēt copē , vai tad figuras ar gadiem visiem paliek kā 18 gadīgajiem . Ko vīrieši domā par šo visu ?

Marta16  Red, redz visas Tevis pieminētās vietas ir ārpus mājas, un tam nav tiešas saistības ar meklējumiem, bet gan ar to tēlu, kuru sabiedrība pieprasa no sievietes. Ja šīs lietas risinās vīrietis, sieviete pa dienu varēs pucēt smukumu, skriet pakaļ bērniem un pucēt māju trenuškās, bet vakarā uzvilkt špilkas un sagaidīt vīrieti. Bet, kad sieviete visu dienu ir jozusi, viņai šādas vēlmes īsti nav. Tieši tāpat kā sieviete iet uz darbu, viņa it arī uz randiņu. Ja gribas, lai sieviete pucējas priekš sava vīrieša, vajag veidot dzīvi tā, lai kleita un frizūra nav sievietes kaujas komplekts (darbs zināmā mērā ir kauja), un te nav tieša sakara ar veču ķeršanu. Starp citu, jo piezemētākas prasības izvēles laikā vīriešiem, jo mazāka vilšanās pēc tam.

LaskovijMerzavec  nu galīgi neizbrīna, ka daža laba zina cik maksā indonēzijas maukas, ko žlembā šojsenieces, un arī plašā pieredze uz pusešiniekiem neparsteidz... kā sacīt jāsaka " pieredzējusi vāvere"!

Felde  13"12. Precīzi tās lietas,kuras par vīrieti pasaka visu!!!!!! Tādiem ar līkumu iet! Un brīvie tieši tādi....ar retiem izņēmumiem!
Esmu dzirdējusi-nu paņem un sakop.... Vēmiens nāk no domas vien,ja kadam jāstāsta tik elementāras lietas! Taču,ir ari līdzvērtīgas sievietes,kuras pēc 40+ sevi ieskaita pensionāru rindās....nerūpējas par sevi,vai gluži pretēji-lepojas ar dabīgo daili! Sirmu galvu,saaugušām uzacīm,spalvainām,smirdīgām padusēm,un lindrakiem-uz gumijas...

Marta16  Paņem un sakop, nu taču vienmēr ir bijušas sievietes, kurām viens bērns vairak vai mazāk, kada starpība. Tikai atkal jau sakoptais puika jau laikam nevarēs pretendēt, lai kopēja ir smukos stringos ar meikapu un svētku kleitu.
Vispār, interesanti arī tas, ka vairums gaida to sakopšanu no sievietes puses, bet nu vīrieši redz dusmojas, ka sievietes nekopjas, bet nu kurš tad būtu teicis - es Tev kleitu izgludinasu, Tu tikai uzvelc :D

Felde  Cilvēkam pašam jāpelna,jāperk šmotkas,pašam jāliek mazgāt.... Un pašam jāsaprot,kurā momentā no culvēka pārvēršas par pāķi...
Es varu nopirkt,izmazgāt,izgludināt...savākt sieriņus....taču tāds mani nesaista!!!!
Nekad neizvēlos savācamu vīrieti!

capitaine_tromperie  Ja nav kopuši sevi agrāk, tad tadi arī paliek visu dzīvi.
Tēmā pieminētais piemīt gan sievietēm gan vīriešiem. Brīvam meklējumos esošam cilvekam biežāk jāpiedomā pie sava izskata, jo ja nu pēkšņi ar kādu uz ielas iepazīsties.

Lucky  Pareizi, meitenes! Vajag tiem vīriešiem atgādināt ... "Nost ar aizspriedumiem, sieviete - viņa arī ir cilvēks!" (c) k/f "Baltā tuksneša saule." (uzraksts uz plakāta) :D

Aina_Ko  Cik attiecību, tik arī izskaidrojumu.
Jautājums, kura ir tā nolaidības robeža?
Pamatā, sākot kopdzīvi, vīrietis sievieti redz tādu, kāda viņa arī iepriekš bija, tikai neizejot sabiedrībā un līdz ar vēl vienu cilvēku ikdienā , palielinās pienākumu apjoms. Tad atliek izlemt, vai laiks tiek paterēts evis sakopšanai vai pelnrušķītes darbiem

Sigvarts60  Šajās atklāsmēs kā īlens no maisa spraucas ārā sieviešu maldi, ka sevis sakopšana ir meikaps, frizūra un drēbes. Tas ir tālu no patiesības. Skaistums nāk no "iekšām". Arī zem uzzīmētas sejas nesmukums spīdēs cauri, zem ilgviļņiem "kukaiņus" nepaslēps, arī diētu nomocīts augums nebūs pievilcīgs. Patiesais dvēseles "skaistums" līdīs ārā runā un attieksmē. Vispirms jāiemācās sevi cienīt un mīlēt, pēc tam var arī uzticēties savam dzīvesbiedram.
Ģimenē sen vairs nav strikta lomu sadalījuma vīriešu un sieviešu darbos. Vīrietis nespēj dzemdēt bērnus, nevar arī tos pabarot ar krūti, bet visu pārējo var un labprāt dara, ja vien to ļauj. Nav problēmu pārtīt, nomazgāt, ar pudelīti pabarot, aijāt un mierināt, un beigu beigās mīlēt. Diemžēl ir sievas, kas neļauj to darīt - "es tam stulbenim SAVU bērnu nedošu, jo viņš nekā no tā nejēdz!" Protams nejēdz, un nav pat iespējas iemācīties. Un tad sākas pārmetumi, ka es lūk dzemdēju, es baroju, es visu ... , un pa kuru laiku es sevi varu sakopt.
Nav taču tie vīrieši galīgi stulbi, lai nesaprastu, cik ļoti nogurusi sieviete ir pēc darba, kā izmainās viņas augums pēc dzemdībām, kā tas izmainās no vecuma. Neviens taču neprasa visu mūžu būt supermodelēm, bet mīliet taču sevi, un tad jūs mīlēs.

Reds  Marta16, nevajag mani pārprast - es nesaku ka nav sieviešu, kas uz randiņu iet neķemmējušās, bet es runāju par tām, kuras vīriešiem rada interesi veidot kaut kādas attiecības vai vismaz turpināt ar otro randiņu.

"tēlu, kuru sabiedrība pieprasa no sievietes" - sabiedrības prasības pret sievietēm un vīriešiem ir identiskas šai tēmā - nesmirdēt. Viss - neko citu no tevis sabiedrība negaida. Ja tu sagaidi no sabiedrības ka tevi pamanīs - tikai tad prasības kļūst augstākas (arī pret vīriešiem!). Bet tie jau ir meklējumi meit.

" te nav tieša sakara ar veču ķeršanu" - kā jau teicu, sieviešu izskaistinājumus ignorēju, pucēšanās ir ļoti primitīvs pasākums ar tikai vienu funkciju - atrast labāku partneri.

"Ja gribas, lai sieviete pucējas priekš sava vīrieša, vajag veidot dzīvi tā, lai ..." , ja tu meklē vīru , tā lai varētu tikai saimniekot pa māju - tev vispirms ir jāparāda ka vispār esi spējīga to paveikt - vīrietis dzīvi sen jau ir iekārtojis.

Par kādām piezemētākām prasībām no vīriešiem pret sievietēm tu runā? 99% prasību pret sievieti nav vispār, un 99% sieviešu uzskata ka vīrietim ir jāpietiek ar to vien ka viņa ir. Sabiedrībā nav problēma ar vīriešiem, kam ir pārak augstas prasības.

Lucky  Sigvart, padalies, kas tas ir par Dievu dzērienu, pēc kura iestājas šādas atklāsmes ?;)

jaunkundze  Nenolaižas visas gan 😀 tas jau no konkrētā cilvēka atkarīgs

ketija64  Apaļīga nebūt nebūs nevīžīga!!! Tiem, kas pārmet, visticamāk mājās spogulis nav, ja ir tad vien tāds, ka knapi redz bārdu nodzīt!!! Viss ir atkarīgs no cilvēka, ne no statusa-brivs/precēts! Ir redzēti arī brīvi izkāmejusi, bezzobaini ar dzelteniem pirkstiem, kā arī ar grūtnieču vēderiem!!! Spogulī kungi un dāmas biežāk jāskatās!!!

Mikko  Un ko vajadzētu domāt?
Ja bez meikapa izskatās slikti tad tas neko nelīdzēs!
Agrā rītā ir viss no jauna redzams.

dzilums  katrs gadījums savādāks. bet ja vispārina, tad paliekot vecākiem abu dzimumu pārstāvjiem ir jāvelta vairāk laika un darba lai uzturētu sevi formā. Un otrs moments - motivācija. Arī to vajag atrast lai sevi uzturētu formā. Ne visiem un visām tas ir "Asinīs".
Esmu ievērojis, ka sievietes kad ir nolēmušs atrat sev otro pusīti, jeb ir kādu jau noskatījušas, spēj saņemties. Tikai tādi uzplūdi kā nāk, tā iet.

Mikko  Un pludo tā ka šļakst...
Papludo ar vienu, tad otru, trešo un tā visu laiku...

rokons  Katrs cilvŗks ir ar savu mērauklu attiecībā uz savu eksterjeru. Ir tādi kam tas ir svarīgi, ir tādi, kam ne. Reizēm arī materiālie apstākļi neļauj savas ieceres realizēt. Tomēr ķermeņa uzturēšana saprātīgā formā, vidusceļā starp siena gubu un skeletu, ir vienkārši rūpes par savu veselību .

incis1  Vūriwši ir tādi egoisti šausmas. Viņi nepadomā par to,ka sieviete nomocījusies ar mājas darbiem,bērniem,viņai nav ne spēka,ne laika domāt par pucēšanos. Viena doma iekrist gultā un atslēgties no visa.

LaskovijMerzavec  Labi, nevajag par sieviešu nomocīšanu ar mājas darbiem, bērniem!!!!

Ne tas gadsimts vairs.

CoCoSan  Nu, eksistē tāds fenomens, ka vīrieši defaultā ir bezkritiski pret sevi,- ne viņus plesis uz galvas mulsina, ne kardašjanas pakaļa, ne tuklie pirksti, ne nesvaigā elpa no mutes, ne no miskastes izvilktas saburzītas vai nonēsātas drēbes. toties pret sievieti tās ambīcijas ir izvirzītas aizkosmiskas. Nenu. Pilnīgi iespējams, ka distances attiecībās to savu demo versiju ir vieglāk saglabāt, nekā kopdzīvē un sadzīvē.

Nu un vēl viens aspekts, nu kur ir un cik daudz tās vietas, kur tu, sieviete, pārmaiņas pēc vari iziet uzvaras ekipējumā? Uz operas vai baleta pirmizrādi? Svešām kāzām? Korporatīvajām ballēm? Pieņemšanām? Nu cik bieži viņas ir tagad? Pa māju garajā kleitā vai kokteiļniecē? Bet vajadzība sievietei ik pa laikam nospīdēt ir, lai pabarotu savu ego.
Ja sievietei karalienes statuss norauts, ne uz kādiem miņukiem bez apenēm mājās neceriet. Sievietes, tā pat kā vīrieša ego, ir regulāri jāpiebaro.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu