Sievietes pēc attiecību uzsākšanas nolaižot sevi ?

Vakar izlasīju kāda vīrieša rakstiņu , pat pārmetumu . Ka mēs sievietes kā esam attiecības pārstājam sevi kopt un paliekam apaļīgas un nevīžīgas ? Ko teiksiet meitenes , tā arī ir ?
Vai sanāk tā , ka mājās nevaram pat muti nomazgāt un jāguļ ar sarkanām lūpām , matus nesasprādzēt copē , vai tad figuras ar gadiem visiem paliek kā 18 gadīgajiem . Ko vīrieši domā par šo visu ?

rokons  Drusku pārspīlēts. Vakarkleita un smokings ir reti lietojama lieta, bet sakopts ķermenis, zobi, kuņģa darbība ir pavisam kas cits.
Gan vīrietis ar pliku galvvirsu (varbūt noskūtu), gan sieviete ar sakoptiem nagiem un drusku ietonētām acīm, sporta tērpos un krosenēs izskatīsies gauži labi

Mikko  Nu tad uz priekšu 👉
Foto vērtēšanai! 😏
A nepacietību gaidu!

Felde  22"29 pilnīgi piekrītu! Ja cilvēks nespēj sevi sakopt,viņš kautko dara pilnīgi nepareizi! ....ja vien nesēž pie tuvinieka nāves gultas.... Skarbi,taču tas būtu iemesls,kad ir vienalga ...
Un nauda nav noteicošais! Nevīžība un nabadzība-nav attaisnojums netīrībai!

CoCoSan  Nu re, rokon, cik cilvēku, tik gaumju. Man tie legingi un apspīletie topi ir darba drēbes dārzā un gymā 🤣
Miomac, bet man tak kādreiz gribas sajusties arī kā karalienei, plānā zīda vai šifona kleitā nodefilēt, aiz sevis atstājot vēja plūsmā plandošos šķēlumus, smaržu plīvuru un nesteidzīgu siksniņkurpīšu klaboņu.

Epifanija  Vīrietis par sievietēm var spriest tikai no savas pieredzes, ja viņš tā raksta, tad viņam ir bijusi slikta pieredze un ja tā ir bijusi tāda, tad tā ir arī viņa paša vaina, jo izvēli par šādu sievieti viņš ir izdarījis pats, ne kāds šo izvēli ir izdarījis viņa vietā, nu piemēram viņa paša aprakstīta sieviete!

dabasmiilis  Arī vīriešiem smaga dzīve, ja katru dienu jāēd kotletes ar kāpostu tīteņiem, tad gribot negribot puncis parādās, un ja pārstāj pulēt raķeti, tad ar laiku tā pārstāj darboties... Tās tikai dažas problēmas...

Vecis pat no mājas nevar iziet, kā viņam uzmācas sievietes viņa meitas vecumā. Tādēļ jāsēž ar tv pie pusaizvērtiem aizkariem, ka kāda vēl neizdomā uz zagsu aizvilkt un apbērnot, kuram gan vajag konkurenci uz tv pulti!?

av2  Ir sievietes, kas....." arii trenusskkas" ir sexy , un pat lloti .

rokons  Skaidroju 23:28 - vēlme jau OK, bet Echt schick ir reta lieta. Pat Eiropas operu izrādēs ar dresskodu ir diezgan pašvaki. Par citiem pasākumiem nemaz nerunājot :D

CoCoSan  Paldies par skaidrojumu, 21:19. Bet kur tad sievietei izpausties savā krāšņumā? Un jautājums nebij adresets tev, bet tīri kosmosā retoriski.
Ne tu pirmais, ne pēdējais, kuru uzkurina nospīlētās sporta triķenes, bet vai tas ir par sievišķību, tas jau pavisam cits stāsts.
Sievietei izjūtas, stāja, gaita, uzvedība mainās iznesot skaistu sievišķīgu apģērbu. Starpcitu, apziņa vien, ka tev (domāts, sievietei) zem kleitas vai blūzītes ar svārciņiem nekā nav vai ir izcili sexapīla apakšveļa tiešā veidā korelē ar sievietes skatienu un smaida saturu.

LaskovijMerzavec  Ja sieviete gribēs, tad uzvilks to pašu kleitiņu un špiļkās aizies apēst soļanku Vecrīgas centrā....tb, sieviešķibai nav nekāda sakara ar teātri utt...

Mikko  Bet izskatam gan!
Ğīmīšus studijā nepārspējamās aizekrānu skaistules! 😏

Marta16  Kā, kur izpausties? Nu taču aliņu pienesot. Nē, nu jautājums.

arvids19721970  Vīrieši visu ko domā.Redz,kā viens izraisīja Tevī vēlmi veikt aptauju:)Es tādu noteikti ka neizraisītu.
Jo uzskatu,ka ir forši,ka cilvēks jūtās ērti.
Ka cilvēks var uz balli sapucēties minūtes laikā (izskatās labi arī bez pindzeles pielietošanas)
Un,ja sieviete pirms saiešanas kopā ir pucējusies un ievērojusi diētu-tā ir maska.Izlikšanās.(a man to nevajag)
Ir labi,ja nav jāmaskējas.Un pēc kopdzīves uzsākšanas nav kaudze ar pārsteigumiem.
Bet ar gadiem izmainās visi.Ja ir kaut kāda nebūt mīlestība,tad izmaiņas arī ir mīļas:)

CoCoSan  Ilgi šaubījos, vai neesi sieviete, ja reiz tik labi zini, ko sieviete gribēs vai nē. Taisīties uz soļanku Vecrīgā un taisīties uz nozīmīgu pasākumu ir tas pats, kas salīdzināt pirkstu ar locekli.

Marta16  Laiki vienmēr vienādi ;) laikam tajos laikos, kad sievietes berza palagus pie Strautiņa, viņām tomēr neprasīja, lai pasniedzot vakariņas, viņām būtu manikīrs, frizūra, noslēpumains acu skatiens un super figūra.

Mikko  Neprasīja gan!
Nolika vēzītī turpat siena pļavā un viss bija labi 👌
Nevis aizmiga gaidot kamēr špakteli nobetzīs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu