Kādas zāles ieteiksiet sāpošai sirdij ?

Ko darīt ja sāp , sāp un nepāriet . Kā aizmirst pāri darījumu ? Vienā brīdī nospļaujies un tad pienāk vakars ...vai rīts un visu atceries . Gribas domāt par visu citu , bet nesanāk. Kā pārslēgties ... kur ir tas maģiskais slēdzītis- podziņa galvā ,kuru nospiežot Tev vairs nesāp ? Kāpēc tā sāpe nepāriet , cik ilgi tā kavēsies , kā aizdzīt ...

Julianna  4 čakru(sirds, mīlestības, sauc kā vēlies) sakārto bīdža JAM. Kā vienmēr, 108 x vienā piegājienā. Vari incikā ierakstīt Šanti Gajatrī mantra (mieram) un paklausies dziedājumu. Nomierinās prātu un ķermeni.

Leta  Iepazīstini Viņu ar kādu smuku mauciņu mīnus 20 g, bet pati iekārtojies sakņu bāzē par priekšnieci. Redzēsi, drīz būs tev čoms atpakaļ, pat ja vairs nebūs aktuāli (
čomi vnm ir atpakaļ tad, kad zaudējuši aktualitāti, un vēl niknāki, kā iepriekš! //

Chris1986  Vienīgais jēdzīgais padoms bija no GameOver. Tikai nededzini vēstuli, bet atdod adresātam. Tā būtu vienīgā loģiskā rīcība. Un ciest dēļ savas lepnības .. nū ..

incis1  Laiks dziedē,kaut kad jau tā sāpe pāries,nebus tik asa vairs. Ļaujies jaunām attiecībām,tās palidzēs aizmirst esošo sāpi.

dodekaedrs_  Ar ko saslimi, ar to arī ārstējies!

av2  Nu jaa, var jau buut, ka satiekoties ar kaadiem citiem...ko aizmirsiisi. Bet...nedomaaju. Un sleedziitis nav. Darbs, sports, slodze muskulliem vajadziiga, buusi piekususi, guleesi. Ar laiku buus ok.

actina555  Tas ilgi sāpēs , bet var mēģināt atrast kādu nodarbošanos, kas domas kliedē....

Hiacinte_B  Nav viennozīmīgi iedarbīga veida, kā pārdzīvot sāpes – kāds dusmojas uz visu pasauli, kādam citam der piedzeršanās un ballēšanās ar draugiem vai draudzenēm. Bet atbildes un universālas receptes kā ar to tikt gala nav.
Emocijas gan nevajag apspiest un turēt sevī, dusmas, bēdas, aizvainojums tā ir normāla reakcija. Izraudies, kaut vai ej uz mežu un izkliedz to sāpi, bet neturi sevī.
Nespīdzini un nemoki sevi ar jautājumiem – kāpēc tā notika, varbūt tā ir mana vaina utt. Rakties pagātnē un meklēt iemeslus kāpēc tā notika nav vērts. Pieņem, ka viss ir beidzies un nedomā par to. Vienkārši dod laiku pašai sev atgūties . Nav viennozīmīga un noteikta laika, kādā cilvēks tiek pāri sāpēm. Dažiem labāk palīdz mešanās jaunās attiecībās, savukārt citiem šāds gājiens var nodarīt vēl lielākas sāpes. Vadies tikai un vienīgi pēc savām sajūtām un izlem, kas ir labākais tev. Un atceries – vienalga, kādā tempā tu atkopies, galvenais, ka tas notiek. Un tas notiks pilnīgi noteikti. Lai cik tas banāli arī neskanētu, bet tā ir – tas, kas mūs nenogalina, tikai dara mūs stiprākus. Lai izdodas!

Spriditis1975  Pārāk daudz jautājumu uzreiz, skatos, ka vēlies izsprukt pa vieglāko ceļu :)
Viegli šeit ieteikt jaunas attiecības, tikai grūti to izdarīt un nevis, ka iespēju nav, bet cits, kas atkarīgs no iekšējas pasaules un zināmais ceļa posms būs jānoiet šā vai tā ar ērkšķainu vainagu.

Es teiktu — man lielu artavu deva darbs domu novēršanā no nodevības un dunča mugurā, un hobijs, kuru tagad vairs nezinu kuram nopārdot :D Mana hobija vietā tev derēs — kolektīvās pastaigas ar Baibu, piemēram, pa Latvijas skaistajām vietām.

Caur grūtībām un sviedriem nāksi pie jaunas atziņas — viss kas notiek, tas uz labu. No katra, it kā slikta atgadījuma, var izlobīt pozitīvo.

kuks10  Aukstu dušu pieņem, nopurinies....drīzāk aizvainots Tavs lielais ego, tas mūsos visos ir...))Pa lielam nekas nestāv uz vietas, nāks cits beduīds, vai princis...))))

Sassy14  Iesaku profesionālu psihologu. Un pietaigāt vajadzētu tur minimums pusgadu. Tad ir jau visādas kompleksās terapijas arī – piem. psihologs + psihiatrs + kognitīvais terapeits, vai atkal ģimenes psihoterapeits + psihologs + fizioterapeits + mākslas/ mūzikas terapeits utt. (Nu vismaz CERU, ka Latvijā arī šādi pakalpojumi ir – silti iesaku!)

Sassy14  Protams, ka Latvijā var valdīt vēl uzskats „советский человек сам себе психолог“, bet tas vairs sen nav tiesa. Cits vīrietis nepalīdzēs - drīzāk laika persoektīvē vienkārši daudzkāršos un daudzveidos Tavu „sirds brūču“ komplektu. :D Tās tantras, mantras, čakras utt. tomēr, atšķirībā no psiholoģijas, nav zinātniska pieeja, bet svešas tautas ticība un –medicīna. Alkohols, protams, vispār ir depresants un nu neko nelīdzēs. Toties profesionāli speciālisti var līdzēt – sevišķi, ja tā dvēsele asiņo hroniski – t.i., jau vairākus gadus vai – nedod dievs – gadu desmitus…

rebeka  Varu nomierināt, sāpes vispār visu dzīvi nepāriet, ar nelieliem atelpas brīžiem. Kad no vienām tiec laukā, nāk nākošās.
Tur būs kaut kas par sevis mīlēšanu, pašpietiekamību un, jā, arī augšanu.
Vienmēr atradīsies kāds, kurš nodos, aizvainos, nemīlēs, nerīkosies, kā esam gaidījuši. Tikai tu pati vari būt sev tā stiprā klints. Tur ir tas slēdzis.
Max fiziska slodze palīdz, kaut kā darīšana, kas rada gandarījumu, izvilkšana sevi laukā, kaut aiz ausīm.

saulite34  Tad,kad cilvēks pārstāj sevi žēlot un tēlot cietēju,tad arī dvēsele vairs neasiņo un par to naudu,ko tu izmetīsi profesionāliem speciālistiem , labāk aizbrauc kādā interesantā ceļojumā vai izbaudi kādu ekstrēmu piedzīvojumu.

rebeka  Ceļot šobrīd ir gana ekstrēmi, ja izlemsi kaut kur braukt, būs jādomā par pavisam citām lietām. Un šitās raizes paliks otrā plānā.

Epifanija  Te atkal kāds vecis raksta, slēpies aiz viltus profila - slēdzītis, podziņa galvā!? Nav kas podziņas paspaida un pameklēt punktiņus? Labāk pievērsies saviem trim bērniem, ne gaudo uz mēness!

Julianna  Sašy! Maza piebilde. It kā kristietība nebūtu svešas tautas ticība.?!

LaskovijMerzavec  Reiki, ajūrvēdas un citi arī ir no svešas tautas un svešas kultūras. Un latviesi vipār kā tadi nepastāvēja pirms 19. gs.

Kristietisms vispār nepieder nevienai tautai... jo radies vietā, kur ir cita reliģija.

ketija64  Elpošanas vingrinājumi, joga. Ļoti labi noņem stresu. Par pāridarījumu, ja vien tas nav bijis fizisks, kad jāraksta iesniegums policijai, var aizmirst! Var iedomāties, ka pāridarītājs ir nomiris, uz aizgājējiem nav jēgas dusmoties! Mazāk ir jākontaktējas ar cilvēkiem, kuriem ir tendence darīt citiem pāri! Vēl.. nekad nevajag iemīlēties kādā cilvēkā tā līdz ārprātam, nevajag otru uzskatīt par privātīpašumu un domāt, ka būsiet kopā mūžīgi! Jābūt mazliet vēsam prātam, pašcieņai!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu