Kādas zāles ieteiksiet sāpošai sirdij ?

Ko darīt ja sāp , sāp un nepāriet . Kā aizmirst pāri darījumu ? Vienā brīdī nospļaujies un tad pienāk vakars ...vai rīts un visu atceries . Gribas domāt par visu citu , bet nesanāk. Kā pārslēgties ... kur ir tas maģiskais slēdzītis- podziņa galvā ,kuru nospiežot Tev vairs nesāp ? Kāpēc tā sāpe nepāriet , cik ilgi tā kavēsies , kā aizdzīt ...

VECA_PIEPE  "Gribas domāt par visu citu , bet nesanāk."(c)

Nē,...nu var jau īdēt 24/7 Ohujiņa PA bezskaita tēmas uzsaucot un gaidīt, ka virtuāļi Tevi īdēšanā atbalstīdami, ieteiks brīnumzālīti, kura atbrīvos Tevi no ik sirdsēsta.
Bet godīgi Tev pateikšu, ka es nav dzirdējusi tādus brīnumus,...ka slimie dvēselē ir ta jebkad sadakterējuši dvēselē slimos.
Nevajag aizmirst to, ka savas reālās dzīves nonstopa laika drāzēji virtualitātē, visi kā viens, ir dvēselē slimi,...no kuriem liela daļa ir arī galvā slimie.

"Kā pārslēgties..."(c)

Uzmet aci monitora ekrāna augšējai ailei, atrodi ailē tās pēdējo norādi:
*Beigt (logout)*
un uzklikšķini.

Tici, ka pēc šī klikšķa, Tu jau būsi pārslēgusies realitātē. Brīnums būs noticis!
Tici, realitātē arī ir dzīve un tikai tā Tev ir spējīga sniegt patieso padomu,...jo ilgāk to baudīsi, jo vieglāk atrisināsi jebkura sava sirdsēsta problēmu PATI!

Chris1986  Nu, nesaprotu, kāpēc man te salika tik daudz mīnusiņus, kad ieteicu atmest lepnību un uzrakstīt tam otram garu vēstuli ar visām pārdomām un sāpēm, un nodot to viņam rokās. Laikam jau tāpēc, ka pašas nevar tikt pāri savai iedomātai lepnībai līdzīgās situācijas un savas slimīgās lepnības dēļ iešauj pašas sev kājā.
Tagad iedomāsimies, ja autore nemaz nebūtu oho, bet līdzīgu postu te būtu ielilikusi viņas otrā puse - tad jūs tāpatās dalītu līdzīgus padomus viņam - "aizmirsti, iedomājies par mirušu" utt.
Ak, jā, vēl jau ļoti svarīgi, kurš dzimums cieš mīlas sāpes, jo vārna vārnai jau nekad acī neknābs :D

LaskovijMerzavec  Kādeļ torpēdo uzskati, ka lepnība ir iedomāta un slimīga, bet mīlas sāpes īstas un patiesas?

Varbūt tieši otrādi - pašlepnums ir dabīgs, bet mīlas sāpes slimas un iedomātas?

/... varētu praktiskus piemērus, kā otrs var emocionāli izdarīt pāri, ja tu pats nedari sev pāri????..../

rudens_lapa  Nav slēdža, ar ko var izslēgt. Ir jāizsāp, vienkārši tam ir jāļaujas ar apziņu, ka kādreiz tas tomēr pāries. Visbiežāk pēc 1.5-2 gadi. Es neskrietu tikties ar citiem, kamēr neesmu atradusi vietu sevī kam jaunam, atradusi sevi pati bez tā otra cilvēku, ar kuru esmu bijusi ilgi kopā un nu vairs nē (un neatkarīgi no šķiršanās iemesla). Pa šo laiku ir jāmēģina sevi piepildīt ar pozitīvām emocijām, meklēt un darīt to, kas tiešām patīk. Ja nu ir ārprātīgs seksa trūkums organismā, tad domāju, ka oho arī šādu piedāvājumu netrūkst. Otram var dot tikai to, kas ir tevī pašā. Ja būs aizvainojums, sāpes un dusmas, tad to arī dosi, plus kā enerģētiskais vampīrs izsūksi visu pozitīvo no otra pretī dodot tkai savas sāpes. Ja tevī būs prieks un mīlestība, tad to arī spēsi dot otram, tad būs īstais laiks sākt satikt citus vīriešus, un veidot jaunas, fantastiskas attiecības. Bet ceļš līdz tam diemžēl ne vienmēr ir tas jaukākais. Lai veicas!

rebeka  Ēd, lūdzies, mīli- noskaties šo filmu vai izlasi Elizabetes Gilbertes grāmatu.

Chris1986  laskovij, lepnība ļoti ātri izčākst, ja sākas patiesi tūdi, ar veselību vai ko citu - tā tāda nevajadzīga maska, no kuras kkādas atkarības dēļ grūti tikt vaļā. Bet nu vienalga - agrāk vai vēlāk tā maska krīt un atklāj, ka karalis patiesībā ir kails
Bet nu sieviets te dod padomus no a la amerikāņu mīksto vāku grāmatām "Kā 3 dienās nopelnīt miljonu" - var just, ka ir to mērķauditorija :D

capitaine_tromperie  Nelasīju citus komentārus, un varbūt kāds jau ieteica, bet labi dziedē sāpi komunikācija ar labiem draugiem.

knopiene  Nav slēdža ar ko visu izslēgt! Katram pieredze būs dažāda, jo neesam jau mēs vienādi, katram tā sava. Būs vien jāiet tas ceļš pašai, ar savu spēku, nelīdzēs citu padomi. Neviens nevar zināt tavas izjūtas, jūsu kopīgos notikumus, kuri arvien nāk atmiņā, cits mīl vairāk, citam tas varbūt bija tikai kārtējais aprēķins un flirts. Būs grūti, dienā darbs, draugi, hobijs, bet naktī esi ar savām domām viens pats. Tam vajadzīgs ilgs laiks un spēks. Viegli nebūs, bet tas viss dot arī pretim ko labu. Lai izdodas!

Julianna  Laskovij! Zato, tik stipras reliģijas, kā kovīdticība vēl planētas vēsturē nav bijis. Ja uz kriestību lielāka latviešu daļa škaudīja, tad modernā reliģija paņēma pēc pilnas programmas. Kad mācījāmies Reiki, skolotāja teica -- gribi būt bagāts, radi savu reliģiju. Kā redzam, iesnas, puņķi jau sāk sevi atpelnīt.

Lucky  Lēnām no sirdssāpju remdēšanas saruna iegriežas biznesa sliedēs ..., oriģināli! :) Vai tad kāds vēl nav informēt, ka farmācija pašlaik ir vispeļņunesošākais bizness ?;)

Sassy14  1. Julianna – kāds te sakars ar kristīgo ticību? Es piem. neesmu kristiete, un visi tie speciālisti, kurus apmeklēju, manuprāt arī nebija. Visas bija adekvātas kundzes, par bībeli neviena nemurgoja. :D
2. Tiem, kas domā, ka psihologi utt. ir tikai bagātniekiem – nu nez vai. Es nostaigāju pa speciālistiem 2 gadus un samaksāju kopumā laikam 20 eiro. (Bet, protams, tas nebija Latvijā un bija uz Slimokases rēķina – jums varbūt citas sistēmas).
3. Mēs jau patiesībā nezinām, kas autorei par problēmu, bet tikai pļurkstam. Ja nu tiešām tā dvēsele sāp tur tikai pāris nedēļas – tad var saņemties, sportot, pašiedvesmoties utt, ko nu te iesaka. Bet, ja tā ir kaut kāda vajājoša ideja, no kuras gadiem netiek vaļā un kura konkrēti traucē normāli dzīvot un funkcionēt – tad nu tomēr vajag speciālistus un varbūt pat medikamentus.

Lucky  Sassy14, tagad vismaz skaidrs, ka uz Tevi atstājis tādu iespaidu, kura sekas tagad vērojamas :P:D

Leta  Fiziska darba terapiju, bonusā būs arī nauda.

kvarts  Kā saprotu, par vienu laimīgu vīrieti uz zemes vairāk. Nevajag uzskatīt vīrieti par savu īpašumu kā ari domāt, ka vīrietis darīs tikai to ,kas tev patīk. Katrs dzīvo savu dzīvi, un kāpēc vienam būtu jāziedojas otra labā. Viņš tikai ir izdarījis savu izvēli, vai tiešām to tik grūti saprast....

rokons  Liela daļa te ieteiktā ir diezgan bīstama lieta.
1- saite ar pagātni jāsarauj nekavējoties un pilnīgi.
2- kaut kāda kontakta uzturēšana ar aizgājušo ir pat kaitīga, jo var rasties "uzvarētāja sindroms", kas var izpausties kā atgriešanās un savu noteikumu izvirzīšanas
3 - pagājušais jāaizmirst, ja vien nav juridisku šķēršļu, piem. kredītsaistības, kopīgs uzņēmums vai kāda cita vērtīga manta.

Psihologa palīdzība var derēt, bet tur patiesi jābūt profesionālim, vēlams ar psihiatra pieredzi

Mikko  Pupu mizas!
Ignorē un viss!
Dzīvosi atmiņās - Pazudīsi!
Pievērsies hobijiem!
P. S. Veči nāk un iet bet vecenes, pardon sievietes, nemainīgi paliek ohuja! 😌

Lucky  enivei sievietes ir svarīgāki cilvēki nekā vīrieši: glābšanas darbos vispirms tiek glābtas sievietes un bērni, par večiem nospļauties. :)

HopsShalks  Lieto antidepresantus, zāles palīdz

Julianna  Sašy! Izlasi vēlreiz visu epopeju no sākuma. Bet tā uzmanīgi. Cilvēks lūdza padomu, vai to pieņems, viņas darīšana. Katrs no sava zvanu torņa augstumiem deva padomus. Arī Tu.Bet kaut kā man neienāca prātā sākt kritizēt. Bet tā kā uzbrauci virsū lietām, par kurām ´šķiet nav nojausmas, tad mīļā neapvainojies, ka kāds komentārs arī adresēts. Redz pati vazājies 2 (!!!!!!)garus gadus, uimu laika patērēji, bet kaut kā te iepriekšējos pōstos jūtas, ka īsti līdz galam tie psihologi dzelu nenoveda. Lai nebūtu pārpratumu, nebūt neaicinu ar krūti mesties mantru un bīdžu jūrā, bet komentēt par lietām, kur pati neesi saskārusies un pārbaudījusi, nudien ir kā ir... kaut gan, efekts laikam ir sasniegts, kruta te sāki, bez uzmanības nepaliksi. Lai veicas piepildīt visus bonaparta plānus!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu